Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Терміновий процес: спідниця на запах (плахта) для дочки - комплект до сорочки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) просто мушу вам показати, що вишиває кузинка чоловіка, - то має бути прямокутна скатертина та 12 серветок масштаби, нє, - масштабища, може і я колись за таке візьмусь для своєї столової кімнати
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) вишиваю коли кудись їдемо, або вдома коли є вільних лише 5-10хв
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Хочу подякувати Холі-Олі, яка сама того не знаючи дала мені такого копнячка..... я все дивувалась, як маючи 3-х діток ( ще й такого манюньчика) встигати вишивати... я свою міні-вишивку як почала у патології, так і не закінчувала ніяк..бо не було часу...... вже майже рік лежала в закутну ..ну і нарешті фініта)))) далі буде точно ( я про вишивку)))) залишилось попрати і оформити
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Манэки-нэко(талісман,що приносить успіх у фінансових справах)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ще за часів навчання в школі любила вишивати. Але то було років 15-20 назад. І от останні місяці в мене почало назрівати бажання знову взятись за вишивку. Зріло, зріло. І ось в одну чудову п*ятницю я просто пішла в магазин, купила схемку, тканину, нитки, пяльця і навіть (!!!) голку з тупим кінцем. Тиждень впадаю в нірвану, коли берусь до вишивки Виявилось, що затерпає рука , якою тримаю пяльця. І схемка так приємно відрізняється від того, що я в школі вишивала - троянда червона, листочки зелені. Підозрюю, що вже писано-переписано, але розгубилась серед купи тем. Тицніть пліз на обговорення де можна вишивку оформити в рамку. І що треба , щоб в неті скачати схему в файлі з невідомим мені розширенням - програмку якусь поставити?
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Продовжую мучити Соню почала цю вишивку ще 2 роки тому, а минулих вихідних стала хрещеною для дівчинки Софійки. Тепер хочу зробити метрику
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) буде подушка,вишивальна частина завершена залишилося оформити
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Фінішна пряма Залишилось підправити одну помилку і розв*язати один вузлик з того боку. І гобеленовим швом зробити тінь. Кілька разів бралась, але ніяк не можу зрозуміти звідки почати, щоб однієї ниткою кілька рядків зробити.