Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Поки чекаю маленькі Q-snap для метрики згадала що колись почала вишивати кухоний набір (скатертину і серветки) "соняшникової" тематики. Це вишивалось ще весною , а таке вдалося навишивати за суботу і половину сьогоднішнього ранку
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Перед пранням Залишилось вставити картонку в дно і можна нести на Здибанку
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Тепер в Аграфку за тканиною і буду показувати в темі про торбинки для білизни
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Добре мені вишивалось, сидячі в багажнику посеред поля поки нитки раптом не скінчились. Зараз якось не складається потрапити в магазин з рукодільними прибамбасами. Тому (до)вишивається отаке за мотивами Залишок від букету ромашок, тканину я щось не зрозуміла - якщо вишивати через одну нитку - хрестики замалі, якщо через дві, то завеликі, як на мене. А ще на тому клаптику пробувала простим олівцем розмітку зробити, і коли почала вишивати не попрала. І тепер самій цікаво - відпереться чи ні. До речі, як при пранні себе поводить металізована нитка DMC?
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала я новий процес, ох тяжко він мені дається. Di*m "In_her_ga*rden" має бути ось таке і така малесенька купочка ниток
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вирішила "наворожити" для себе хорошу роботу кажуть в нетрях нету, що, якщо вишивати "чарівну конячку" , то обовязково нас знайде хороша робота, або підвищення (в кого робота хороша вже є) мій початок (з кошиком варіант вибрала)