Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) В перерві між співбесідами (була аж на одній ) вишилось "кусок" дерева
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А я спішу! Треба встигнути до Миколайка закінчити мій подаруночок. Вчора почала вишивати .
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Захотілось чогось новорічного. Так з'явилось непереборне бажання вишити тріо сніговиків. Поки готовий лише CHILLY.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) вже традиційно щороку монохромлю нову торбинку для подарунків. Цьогоріч символьно народився ось такий милий коник з бісерною гривою та хвостом - в процесі маю знову квіти - "шьорт побьєрі" ту темну канву)))
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій скромненький морський процес. В планах чотири маленькі картинки, однаково оформлені, до ним має бути ще тільдодекор (якщо наважуся, бо шиття для мене - то подвіг). Наразі маю півтори картинки і геть немаю часу на улюблену справу... чи натхнення... чи копняка
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Дівчата я закінчила Флірт Розмір 700х519 хрестикиків готова 1м на 75 см тканина Аіда 18 нитки ДМС Вишивала 2 роки 8 місяців. Через тиждень покажу оформлену.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) буде комбінована прямокутна подушечка, ну дуже мені така тре, і дизайн вже давно-давно подобався -
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Новий процес, зимовий, так мені подобаються і кольори, і ниточки, і те, що виходить: 16-ка аїда - просто саме те, що треба!
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Поступово просуваюсь Січень такий насичений місяць,що на вишивання зовсім не вистачає часу(