Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) ось так виглядають зараз мої дузяки зовсім щось мені не пасували ті вуха обрізані в зайченяти, тому я їх дошила трохи, думаю така картинка краще виглядатиме ну і моя малеча зробила сьогодні матусі свято - спала 2 години, тому почала подушечку
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Похвалюсь і я своїм рушничком там ще китички будуть внизу, тільки не знаю чи їх робит ичисто білими, чи біло-зеленими.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я надалі зі своїми трояндами. Мамочка вже змирилася. Залишився тільки дімовський бек і можна буде на стіну вішати.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось так ми потроху сунемося так захопив мене цей приємний та легкий процес, що я закинула Теддіка, треба гарного копанця дати
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Фото процесу не робила, вирішила не мордувати вас телефонними зниками, тому парам-парам "Мамине горнятко"
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нашвидкуруч сфотографувала свій процес "Виру". *на фон не звертайте уваги* За останній тиждень не зробила ні одного хрестика, то не було настрою, то мала проблеми зі здоров'ям. Треба сідати і наздоганяти втрачений час.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) УРА!!!!! Нарешті я вишила мішку Фоззі,ну я і намучилась з тим беком,певне довго буду згадувати ...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала вишивати картину "Піони і дильфініум". Вишиваю на 18 аіді, трохи тяжкувато - дуже дрібна, але...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Привітайте мене, я повернулася до вишивання Перерва була довгою, але голку тримати не розівчилася, нитку вдівати теж Вгадаєте, що це буде? Підказка - Аіда кольору слонової кістки, дизайн від Dimensions. Відразу цей уривок може впізнати Naturals, а може і Ума (доречі, сподіваюся на спільний процес). Відгадка Dim Hibiscus Duo. Захотілося мені чогось світлого, ніжно-жовтенько-зелененького. І стіна на то вільна є
Я нарешті почала вишивати мішку Фіззі Мун. Планів багато-а часу мало Коричневий, бо я нитки сама підбирала-вишиваю звичайними нитками, які купляла на базарі.Подивимось, як вийде!
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Трохи набудувала. Наступний фотозвіт буде після закінчення будівельних робіт. Потім трохи дороги, небо, бек, хранцузи і привіт новий процес Та коняка, що почала вимальовуватися, зараз нагадує тестрала (коні, що тягали карети в Гоґвортс)