Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) фото спапо-фіранкиі процесу. мінус фіранки - ліньки її знімати , щоб зробити фото загальної картинки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) клас!! прикольно - в мене тільдові стрінги. kvVItKA, що то за процес - то ніхто в не в курсінавіть я
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишиваю ось такого малюка в подарунок батькам новонародженного
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Здамся і я зі своїм процесом конкурсної Отож, моя мрія - велика, міцна, щаслива родина, яку буде символізувати це деревце Таке своєрідне нагадування про щоденні, хоча б маленькі кроки назустріч мрії Трохи важко йде вишивання - бо та накладна канва не дає насолодитись в повній мірі процесом і тканинкою (от приспічило мені взяти льон невишивальний), але колупаю потихеньку, а паралельно мрію втілюю
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) мій ведмедик трохи просунувся А тут поспішила-треба дату вишити по іншому
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) я трііішки вишивала тут ще нічого не зрозуміло, але я дуже тішусь і хочу показати -"а шо буде???" - не скажу, і собі в інтригантку побавлюсь ггг
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Завершила вишивати сердечко. Тепер справа за оформленням вишивки у торбинку.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) нарешті знайшла час показати мою мрію (наразі все ще в процесі, на конкурс не встигла, а тепер натхнення і часу бракує), має бути бесідка у бузковому садочку
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мала вчора тааааке натхнення, що закінчила майже всю верхівку Отже, на даний момент є цілий стовбурець, буду братись за гіллячки знизу вже без накладної канви, висмикувати її - то ще те задоволення