Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Маю два незавершені процеси , і не знаю хто б мене копнув,щоб я їх накінець закінчила
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Трохи колупаю гібіскуси. На фото 1/4 схеми без деяких кольорів (голова дірява трохи, весь час забуваю докупити декілька моточків) В цілому, процес тішить, і кольори подобаються Ще б мені напарницю, нік якої починається з "Ф" або "У", робота йшла б швидше
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Моя маленька відпочивалочка. Така серветочка вийшла за один вечір. Довго підбирала взір, а потім ще додавала "свої" елементи. Дивиться гармонічно?
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А я далі взялась за картинку, яку вже давно розпочала та ніяк руки не доходили закінчити. Зараз вже є отаке: Трошки не така тканина як по схемі, але ніби теж гарно.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось такий вже в мене рибак. Ще кілька кольорів і можна обводити контуром.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті сьогодні закінчила вишивати. Вже мій рибалка на оформленні. Ось який він в мене вийшов:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) а я почала вишивати іще один набір) нарешті дійшли руки сфотографувати..
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) новий процесик, вишивається на одному диханні люблю ці дизайни
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Тріо тюльпанів з набору. Почала вишивати в травні, з перервою 1 міс. знову взялася за них. П'яльця мені мнуть тканину, тому добре сфотографувати важко.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) З того моменту як я надіслала подарунок для Лілі минуло шість тижнів. Надії на те що він дійде вже не маю, тому покажу вам що це було. Фото процесу: . Продовження буде згодом
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Перші хрестики з нового процесу. Їх ще мало, але так хотілось поділитись своєю радістю від нового процесу Так хотілось вже почати, що не вистачило терпіння тканину обметати Вчора отримала свої перші в житті набори Dimensions i Janlynn - то стільки радості було, що самій з себе смішно. Почала з другого, бо хочу встигнути до ДН мами. Ніколи не думала, що вишиватиму левів, але він на мене глянув такими мудрими і добрими очима, ніби то моя мама дивитися Вишиваю тільки того, що посередині. Інших звірят вишивати не буду
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) показую свій "штраф", який забула при виході з хати на форумівку))) отже тріо вже має: