А це моє творіння, вишивала ще рік тому, дуже захоплює і головне який результат!!! Рамку замовляла на вернісажі і сама вставляла, щось побоялась віддавати в багетню, і ніби непогано получилось.
Відповідь: Вишивка бісером фініш я бісер замлвляла на сайті http://valexiya.com.ua/category_124.htmlзадоволена якісттю та обслуговуванням
Відповідь: Вишивка бісером вишиваю потрошки ікону Ар.Михаїла. робота йде дууууууууууууууже повільно, бо шию тільки коли малий спить
Відповідь: Вишивка бісером Поможіть будь ласка як краще офрмити мою першу роботу, чи потрібно паспорту,яка рамка краще підійде?Дякую
Відповідь: Вишивка бісером остаточний варіант Свята Наталія багет замовляла в неті, сама натягувала. рушник теж мій - вишито низинкою.
Відповідь: Вишивка бісером Сонячні квіти - бісер, 30 на 40 см, часткова вишивка, 6 відтінків жовтого та 5 зелені.
Відповідь: Вишивка бісером Ось трохи мого процесу, це моя перша робота з бісером. Почала вишивати 4 лютого 2012 року, на даний час фактично закінчую, залишилось роботи орієнтовно на 1-2 тижні.