Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Он хамил так, как будто у него в кармане лежала запасная челюсть... Никогда не оправдывайся!!!Твоим друзьям это не нужно, а враги все равно не поверят тебе... В этом мире нет ни счастья, ни несчастья, то и другое постигается лишь в сравнении. Политическое влияние женщин в стране днем очень низкое Михаил Жванецкий Надо уметь часто повиноваться женщине, чтобы иметь иногда право ею повелевать Виктор Гюго Быть женщиной очень трудно уже потому, что в основном приходится иметь дело с мужчинами Джозеф Конрад
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Умные люди обсуждают новые теории. Обыкновенные люди обсуждают события. Дураки обсуждают личности
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Вираз обличчя жінки набагато важливіший за її одяг. Д. Карнегі .................. Красива жінка для очей – рай, для душі – пекло, а для кишені – чистилище. Б. Фонтенель ................. Не хочеш підкорятися жінці – підкоряй її. А. Ратнер
Російською. "Пар костей не ломит, лом костей не парит" "Уходя гасите всех" Не сперечайтесь з дураком, бо люди не помітять між Вами різниці. Автора не знаю.
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Хорошо зафиксированный больной в анестезии не нуждается. **** Без проблем у нас только с проблемами. **** Жизненный опыт похож на счастливую лотерею, купленную после тиража. **** Скажи мне на что ты тратишь свои деньги, и я скажу где ты их берешь. **** В жизни каждого человека может настyпить момент, когда любая бyмага становится ценной. **** Жизнь - смертельно интересная штука...
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Ми абсолютно впевнені, що білочки не винаходять ядерної зброї. Якщо зорі світять на небі, значить, комусь це потрібно Кожен з нас не може бути іншим, це наш привілей і наша драма. любов - це витривалість аж до смерті немає дороги до спокою - спокій є дорога. Життя коротке, Нація вічна, а Я щаслива Тут і Зараз Кожен ранок, кожне пробудження є шансом почати все заново
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Неможливо двічі зробити одну і ту ж дурницю і отримати від цього таке ж задоволення. Поки є така можливість, жити треба довго і щасливо Людина, яка сказала цю фразу, вже померла... Цей хлопець є автором і наступної фрази,яка теж мені сподобалась Все люди - братья, а некоторые даже сестры. Редкая птица долетит до середины Днепра, а которая долетит - сама дура, её же предупреждали.
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів (Російською) Писимист ето оптимист с большим жизненым опытом.
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Коли наречена кидає букет, а натовп дівчат намагається його спіймати, хлопці в сторонці судорожно думають: Хоч би не моя, хоч би не моя! Коктейль з листям м'яти - мохіто. А коктейль з листям конопель - хіхіто)) - Обійми мене, як Ромео Джульєту, пам'ятаєш, як у них було? - Я тільки «Каштанку» читав, хошь за дупу вкушу? Я забув праску вимкнути! -І що, у тебе тепер усе згорить? -Ні, блін, все попрасуеться! - Класна ти, коли вип'єш. - І ти класний, коли я вип'ю. Коли хлопець живе з дівчиною і на питання''чия це косметика''він відповідає''сестри'', що ж, тоді я живу з братами
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Мы на земле располагаем несколькими десятками лет жизни. И множество часов теряем тяжко переживая обиды о которых уже через год не будим помнить. Так давайте же посвятим нашу жизнь достойным чувствам и делам, глубоким мыслям, искриним привязоностям, далеко идущим начинаниям. Жизнь слишком коротка, чтобы заниматся мелочами. Автора не знаю. Надіюсь нічого не забула дописати, ще в юності прочитала, вивчила, все життя згадую.
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Идеальная любовь возможна только по переписке Джордж Бернард Шоу За любов немає іншої платні, окрім того, як любити ще більше Лонардо да Вінчі
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів ЖЕНЩИНУ НАДО ЛЮБИТЬ ТАК, ЧТОБЫ ЕЙ В ГОЛОВУ НЕ ПРИШЛО, ЧТО КТО-ТО ДРУГОЙ МОЖЕТ ЛЮБИТЬ ЕЕ ЕЩЁ СИЛЬНЕЕ Женщина должна быть счастливой... И больше ничего никому не должна
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Язик дуже важливий інструмент, завдяки язику нас поважають або зневажають. Сатья Саі Баба.
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Коли у всіх одинакова одежа та взуття, це не мода, це армія.
Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів Умному человеку совет не нужен, а дурак им всеровно не воспользуется.