Виставка Косметики, Парфюмерії та Перукарського Мистецтва

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Alina dzerkalo-modi, 20 Травень 2009.

1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

дівчатка перенесіть у відповідну гілку...
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=42016
    я б також пішла, але ше не впевнена чи зможу:girl_cray:

• Подобається Подобається x 4
  2. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Відповідь: Виставка Косметики, Парфюмерії та Перукарського Мистецтва

І що вже хтось відвідав виставку???? Бо я б хотіла зїздити от тільки трохи далекувато.... якби ж знати чи то варто?

• Подобається Подобається x 1
  3. Ума

Ума Super Moderator

дивлячись по шо ви поїдете. Я поїхала за засобом для нігтів, а купила термо-бігуді!

на виставку ходила зі шнурком своїм, тому ніц роздивитися не могла.
    Єдине що мене напрягла платна стоянка - 5грн. ну тоді би вже вхід безкоштовний чи що? і досі не розумію, за що я тим дядькам дала 5грн. на в"їзді ;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

І де саме той Лемберг є???? Де вулиця я знаю... от біля чого, може хтось пояснить...

• Подобається Подобається x 2
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

за фуршетом. вхід від теперішнього торпедо, з кукурудзяної.

• Подобається Подобається x 2
  6. anka

anka Well-Known Member

виставка сі скінчила- хто не потрапив- не шкодуйте. Спрямована була переважно на професіоналів- перукарів, майстрів манікюру, пірсингу, тату, візажу.
    було лише кілька косметичних лоточків, де можна було придбати косметику і техніку для домашнього використання.

• Подобається Подобається x 3
  7. ri-a

ri-a Active Member

Я була на подібній виставці в Одесі на морвокзалі, то там вона в п'ять раз більша за Львівську. А на Львівській виставці була два дні, спочатку без грошей прийшла, як кажуть на оглядини, щоб зайвого не накупити а потім в п'ятницю з грошима, купила завязку для волосся, трохи різної біжутерії, утюжок для вирівнювання волосся "Гама" з іонізатором і спеціаотний регенеруючий крем-бальзам для пошкодженого волосся "Гестіл", колись його купляла в салоні краси, дуже сподобався, ще робила собі діагностику волосся.
    Запрошення на виставку дала знайома перукарша, вона не змогла піти і я мала нагоду потрапити безкоштовно.