Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки Та в тебе мало не кожного місяця. Ой, а я затуркана. Шкода... Але ми будемо дуже-дуже чекати на вас і на всіх, кому ще трохи бракує до 400.
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки прошу пані то вже зовсім інша історія... я може над гуталіном працюю, ну нє? ---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ---------- ага, тільки свій ДН опублікуйте)
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки за бажанням. фотографувати не треба, хіба просто написати що відправлена.
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки куратору, бо в темі писати мабуть не варто, щоб був сюрприз для форумянки?
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки Я можу за вас відзвітуватись. Я вчора отримала листівочку від Віручук, чи то Вірчик Там було так багато гарного написано, такого теплого від душі. Так мені було приємно читати то поздоровлення. Просто суперово. Дуже несподівано, бо чоловік сказав, що маю листа з Києва. Я не знала від кого, але коли відкрила і знайшла листівку з солоденьким зайчиком, чи то котиком, чи то ведмедиком. То вже вибачайте, штара шліпондра сапура. Вдома зазнимкую, тоді покажу. Дуже, дуже дякую!!! Мені було надзвичайно приємно. Я тішилась, як мала дитина.
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки і мені приємно, що Вам сподобалось, так хотілось зробити щось своїми руками, але час мене трошки підпирав. Тільки я не сподівалась, що прийде раніше думала, перше Зетта отримає
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки Дівчатка, в мене трохи зараз із часом сутужно. Як тільки трошки виплутаюся із завалів, то впорядкую цю тему. Якщо ви надсилаєте листівку, повідомляйте про це кураторові. У нас кураторів два - я і zetta. Крім того, маю питання, чи варто встановлювати ліміт. Скажімо, я даю адресу однієї особи не більше 10-ти разів. Чи скільки просять, стільки давати? Бо я щось боюся, аби запал не пропав. А хочеться, аби листівки всі отримували.
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки думаю скільки попросять, стільки і давати, адже це буде цікаво отримати велику кількість вітань
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки і я дуже-дуже рада, що Ви отримали Я якраз чоловіку розповідала, що в Америку листівка раніше прийшла, а до вас ніяк не дійде. Відкрила тему, а тут така новина
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки то прошу свій дн надіслати Лілі хай вставить в допис... ми вас теж повітаєм))
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки Дівчата, я вас додала, але адреси можете просити, коли назбираєте 350. Вирішили трохи опустити поріг. Дівчатка, оновила перший допис. Перевірте, чи все правильно. І ще величезне прохання до тих, хто додається: вписуйте дату, аби я не бігала по профілях. Дякую!
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки Я отримала ще дві листівочки, від Віки і Марійки (Hermi). Марійчину листівку чуть не викинула. Тут приходить таке море того непотребу, що лист загубився серед тої купи. Вчасно перебрала. Дуже дякую!!!
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки ну нарешті, я вже думала що вона загубилася. десь 1 числа вислала на пошті казали 10-12 днів.
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки А мені як приємно, що вам сподобалась! Не знаю чи подобаються Вам такі кольори, але коли сіла робити листівку і перебирала папірчик, чомусь саме цей мені приглянувся, такий трохи аристократично-романтичний, ніжний і водночас привертаючий увагу. Такою мені уявляєтесь Ви)
Відповідь: Вітальна листівка для форумлянки Воно вчасно прийшло, якраз в понеділок 15-го. То тільки я паскуда не відписалась.