Відповідь: Вітання з професійним святом Дорогенькі бухгалтери ловіть цьомки... особлива цьомка для суперпупер бухгалтера Касюні...
Відповідь: Вітання з професійним святом супер бухгалтер Касюня дякує! вітаю усіх форумлянок-бухгалтерів зі СВЯТОМ! бажаю вам - задоволення від роботи та гідної зарплати!
Відповідь: Вітання з професійним святом Щоб у банку і в кишені були гривні і зелені. Щоб контроль і перевірки не відкрили до Вас хвіртки. Щоб в житті Вам було гірко лиш від доброї горілки. Щоб був успіх та зростання, були сили для кохання. З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ.
Відповідь: Вітання з професійним святом Тяжкий нині десь у мене, от так от загрузили майже бухгалтера!! так от, зі святом нас всіх! нехай все сходиться!
Відповідь: Вітання з професійним святом Вітаю усіх юристів з нашим професійним святом! Кар'єрногj росту, професійних успіхів і задоволення від роботи!!!
Відповідь: Вітання з професійним святом Вітаю усіх юристів! Міцного здоров'я, щастя, нових професійних здобутків, фінансового благополуччя! І нехай не буде вершини, яка б не підкорилася Вам!!!
Відповідь: Вітання з професійним святом ВІТАЮ ВСІХ ЮРИСТІВ!!! НЕХАЙ ВАША ПРОФЕСІЯ ПРИНОСИТЬ ВАМ ЛИШЕ ЗАДОВОЛЕННЯЯК ЯК МОРАЛЬНЕ, ТАК І МАТЕРІАЛЬНЕ!!!!
Відповідь: Вітання з професійним святом Шановні юристи! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята Бажаю професійного росту, вдячних клієнтів, успішних справ та міцного здоров'я, щастя та сімейного благополуччя!
Відповідь: Вітання з професійним святом Всіх форумних художниць і художників, особливо самих малюсіньких - з святом!
Відповідь: Вітання з професійним святом Вітаю працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом! Бажаю успіхів та натхнення, і щоб Ваша праця приносила Вам тільки задоволення та приємні емоції. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності.
Відповідь: Вітання з професійним святом Вітаю з Днем банківського працівника! Процвітання та розвитку Вам та колегам, які рухають банківську сферу вперед
Відповідь: Вітання з професійним святом Вітаю всіх банківських працівників з професійним святом Щоб успіх у роботі Вас не покидав, правління Вас не діставало, А будь-яка криза обходила стороною!!!
Відповідь: Вітання з професійним святом Вітаю усіх, хто має відношення да банківської сфери послуг!!!!! Щоб працюючи на свої робочих місцях, ви почували себе як у "банці" з варенням !! Щоб обслуговувалось побільше прибуткових клієнтів!!! Щоб скорочення і звільнення - принилось!!!
Відповідь: Вітання з професійним святом Усіх філологів - професійних, студентів і за покликанням - вітаю з професійним святом!!! Здорового нам горла, ясних думок, чіткого формулювання, стислих текстів!
Відповідь: Вітання з професійним святом Слава,слава лікарям, Санітаркам,фельдшерам, Всім медсестрам,окулістам, Акушерам,протезистам, стоматологам и лорам, Славу ми співаєм хором!
Відповідь: Вітання з професійним святом Здоров'я нації, народу - Державна справа нелегка, Але ця справа звіку-зроду Є суттю й медпрацівника. І в день, і в ніч, в мороз і в спеку Медпрацівник з людьми завжди, В дорогу ближню чи далеку Він хворим йде допомогти. Медпрацівник не Бог - людина, Але від нього, як від Бога, Для зцілення украй потрібна Недужим людям допомога. І дай нам, Боже, всім надовго Здорового, безхмарного життя. Ми людям віддаєм для цього Свої знання, і сили, й почуття.
Відповідь: Вітання з професійним святом Вітаю усіх медичних працівників з професійним святом!!! Бажаю вам хронічного здоров'я, рецидивуючого щастя, гіпертонічної зарплатні і вагітного гаманця!