Допоможіть видалити пляму, сьогодні мазала губу малі від стоматиту синькою, а вона вирвалась і вилила синьку на нову кофту, Пробувала ваніш, білизну - ефекту ноль
Відповідь: видалити пляму Ого яке сильне.. Як варіант - увесь светер тепер синькою залити..:confused:
Відповідь: видалити пляму Спиртом спробуйте. Не знаю, як щодо синьки, але спирт багато чого виводить...
Відповідь: видалити пляму В мене малий мав сильні попрілості на сідничках, які ми успішно сушили синькою. Ну і всі повзунки були сині (бо памперси я не давала). Скажу вам, що відпиралася синька десь за 20-30 разом звичайним господарським милом. А от дитячий банний рушник в мене і досі має плямки, хоч я його перу порошком Baby Love в машині
Відповідь: видалити пляму Я придбала отой відбілювач Амвеєвський-незнаю як плямки від синьки ну від трави чаю шоколаду і фломастерів-видаляє прекрасно!
Відповідь: видалити пляму Донечка розлила синьку на велюровий вишневий халат рік тому,ще не випралось. П С Може,я його рідко перу?
Відповідь: видалити пляму Я оцим користуюсь, файно теж відпирає, постіль білюсінька! Хто хоче щось купити від Neways - пишіть в ПП
Відповідь: вивести пляму Літо, перші яблука і ПЛЯМИ:\( Комусь вдається їх якось вивести???!!! to Zara: може хтось знає, чим можна почистити крісло з білої шкіри? Знайомих дитина розмалювала в гостях білий шкіряний диван фломастерами. Уявляєте стан мами! Вони знайшли, якусь фірму на Тургенєва, яка привозить різні спеціалізовані хім. засоби. Попитайтеся Романа 80504300828. Потім поділитеся досвідом, що допомогло
Відповідь: вивести пляму Хтось на форумі вже писав що вивів фломастер з крісла дитячими вологими салфетками...
Відповідь: вивести пляму атегорично не підходить!! спробувала збоку, через пару хвилин проявилась негарна сіра пляма і не проходить, схожа на протертість, хоча я не терла зовсім. . Вичитала, що можна злегка прокатати крошками білого хліба з молоком по забрудненню, може хтось так чистив?
Відповідь: вивести пляму А в мене він закінчився :-((( Ітепер скатертини в плямах від чаю-їжі після дня народження... :-((( Не скажу, що він так уж добре відбілює, але ті плями, які вважаються складними досить добре видаляє. Використовувава його завжди з їхнім порошком. Ванішем попсувала багато одягу... Він просто роз!їв тканину... :-((( Тепер не використовую. Жирні плями добре виводить звичайна рідина для миття посуду, але треба одразу обробити пляму. Прати можна і не одразу, а намастити якнайшвидше. Поки що виходило.
Відповідь: вивести пляму Моє дітьо мені вчора пописав кульковою ручкою по шафці на кухні. Фасад в мене світло-жовтий і ті сині каляки-маляки так кидаються зразу в очі. Чим то стерти? Хелп!!! це в мене ДСП.