Відповідь: вивести пляму Чудово вбиває запах дитячої сечі розчин водний розчин оцту (десь пів на пів розведено) мій малий був старший, попісяв на диван, чути було дуже-дуже сильно, то мила самим оцтом, нерозведеним - дивану ніц не сталось. Таким чином врятувала і килими вдома.
Відповідь: вивести пляму Чим можна відчистити світлий замшевий плащик (світло-сірого кольору)? З внутрішньої сторони джинси пофарбували підборти.... Віддала плащик в хімчистку, почистили не погано, але після першого одягання стало ще гірше ніж було... ((( Вже не раз зауважую, що після хімчистки замшевий одяг брудниться дуже і дуже швидко ((((.
Відповідь: вивести пляму Чим можна вивести плями від полинявшого одягу, випадково випраного з чимось кольоровим?
Відповідь: вивести пляму От на днях відпирала дитячий бодік прилинявший. Бодік білий в тонку сіро-коричневу смужку на нього полиняло щось синє.... я замочила бодік в суміші "Доместоса" з водою.... думала що стане зовсім білий, але на мій подив він став як новий.... всі смужки на місці навіть не втратили колір. На чомусь колоровішому не ризикувала так експереметнтувати, а на білому ризикнула.
Відповідь: вивести пляму Я свою світло-бежеву спідницю розпарювала над чайником і чистила шкільною стиркою або сухою скоринкою чорного хліба, а ще купила спрей для замші "Саламандра" знайшла колір один в один в них дуже широка гамма, можливо і ви підберете
Відповідь: вивести пляму Дівчатка може хтось знає як вивести фломастер з одягу, діти розмалювали зимовий комбінезон ... Дякую!
Відповідь: вивести пляму А мені потрібно почистити ліжко, вонов в мене з шкіри світлої і там де голови трохи замулялось(напевно голови рідко миєм))), нічого не допомагає((((
Відповідь: вивести пляму Дівчата, хочу порадитися. Чи можна позбутися плями від клею з гарячого пістолета? Маю гарне плаття, але там були огидні квіти приклеєні. То я ті квіти здерла, а плямки від клею полишалися (((
Відповідь: вивести пляму В мене так малий розмалював сорочку. Я дуже сильно намилила дитячим милом і лишила наніч. Зранку все випралось.
Відповідь: вивести пляму У сестри полиняв білий дорогущий светер в троянди. Носила у всі хімчистки- всі відмовляли. У магазині на Кобилянської порадили якісь спеціальні торбинки - кидаєш в пральку з одягом, він сам не розчиняється, тільки змінює колір. Вже не було чого втрачати і на подив светрик став як новесенький!!!! Шкода назви тої штуки я не запамятала.. Але думаю там знають.
Відповідь: вивести пляму Дівчата,хелп! Підняли килим, а під ним жахлива пляма на паркеті - кіт робив там свої справи. Зрозуміло, що паркет вже зіпсутий, але як позбутись того "аромату" ? Оцет не допоміг.
Відповідь: вивести пляму Svitlanka, по-перше, кота не ганяти і не лупцювати а запах допоможуть вивести дезінфікуючі засоби - сода, доместос, спирт - все почергово, регулярно. Не зразу, але запах перейде.
Відповідь: вивести пляму Спробую тримати себе в руках Дякую за поряду! Пляма вже застаріла (паркет майже чорний), бо кіт забирався під ліжко і робив ту справу...Навіть не знаю, скільки часу потрібно, щоб вивести. Сподіваюсь, декілька днів буде достатньо ( поки робиться ремонт)
Відповідь: вивести пляму Дівчата, поможіть. Взялася я випрати чехол від автокрісла перед тим, як продати. Чохол сам по собі чистий, але були дві плями з обох сторін від того, як влітку дитина спотіла і так спала спершись (на салотовій частині зверху), це навіть не так пляма, як край плями білий (ну й поянсила) Я чомусь думала, що вони легко відпираються, а не тут то було. Як то вивести? Ну і - ніхто часом не прав чохли в машинці без віджиму, бо ще раз прати вручну сил нема(
Відповідь: вивести пляму Дівчата, хотіла почистити диван.. почистила... все пішло плямами і розводами. Тканина - щось схоже на штучний замш чи щось таке. Чим то можна відшурувати?
Відповідь: вивести пляму Свіжу пляму від вина можна вивести кип’ятком. Розтягути тканину над ванною і лити кип’яток на пляму до пих пір поки пляма не пропаде. Не полоскати в кип’ятку, а вода має проходити крізь пляму. Плями пропадають 100% провірено на килимові.
Відповідь: вивести пляму хелп, нині свою сніжно-білу сорочечку кров*ю замазала (палець порізала) - як вивести?? холодною водою спершу, а потім?
Відповідь: вивести пляму намочити холодною водою, насипати порошку і затерти добре, дати трохи настоятись, можна замість порошку - звичайного мила. Не беріть Ваніш, якщо ним обробити пляму і вона не відпереться, то вже її нічого не візьме. Я Ваніш лишаю на самий останній випадок.