вивести пляму

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Diana, 3 Серпень 2009.

1. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Дівчата, знайшла метод, як відіпрати плями зі свіжого яблука з дитячого одягу. Змішую 3 засоби на плямі і трошки водички до цього, залишаю на ніч, зранку кидаю в пралку. Відіпрала пляму на синовій голубій кофточці 10 річноі давності. Відбілювач Аріель+ окисник+ порошок аріель для ручного прання. Був білий одяг з кольоровими горошками, голуба кофточка і рожевий бодік.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 2
  2. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ліпила вареники з чорницями, заляпала ними дошку. Чим ті плями вивести? Шурувала содою і оцтом, не допомогло:girl_sad:

3. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Капнув протаргол (каплі для носа коричн-оранж кольору) на мій новий светр((
    і чим би то вивести? чи одразу в хімчистку нести?

4. solana rok

solana rok Well-Known Member

Чи можна вивести плями від пурелану?(

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

5. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

То, здається, ланолін для сосків? Я запирала із засобом для миття посуду перед пранням. Але ніби два рази тре було.

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  6. Milli

Milli Well-Known Member

Скажіть дівчата, хтось зміг вивести плями від ручки чи фломастера з лиця ляльки. Поділіться рецептом, бо ацетон, спирт, оцет, одиколон, лак для волосся не допомагають, а ляльку шкода бо гарна. Буду вдячна за поради.

7. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Є якісь дієві методи зробити з сірої тюлі білу? Тюль має років 7, просто не горю бажанням зараз купувати 6 м нової.

Надіслано від мого Lenovo A536, використовуючи Tapatalk

8. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Менi радили замочити в холоднiй водi з сiллю - правда сама не пробувала ще. А замочувала в розчинi плямовивiдника Ace оксi меджик для кольорового на нiч то стала суттэво бiлiша, ще бiлизну додаэ розчин синьки - пiсля прання можна прополоскати.

9. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Вчора замочила в солі, ще дала ванішу туди і відбілювач Асе, думала така суміш подіє, але ні, результат розчарував. Ще читала, що замочують в воді з додав. перекису і нашатиру, завтра ще так спробую

Надіслано від мого Lenovo A536, використовуючи Tapatalk

10. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Маю на вишиванці і дитячій білій курточці плями з соку кульбаби (мати-й-мачуха), їх можна чимось вивести?

11. Yaroslavivna

Yaroslavivna New Member

Зпробуйте лимонним соком . можна проводити операцію декілька раз. Але якщо куртка біла то відбілювач повинен впоратись

12. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

Не знаю чи виведе плями від соку кульбаб і чи годиться для вже засохлої плями, але свіжі плями від ягід з вишиванки виводила кип'ятком (просто поливала на пляму).

13. YuliaB

YuliaB New Member

я замовляю віддплямлювачі спеціально на такі випадки,
    стільки речей зіпсувала, що більше не ризикую

14. Жменька

Жменька Well-Known Member

15. Melian

Melian Well-Known Member

Чим можна вивести задавнені плями від вина?

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

16. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

І для мне будь ласка рецепт, а то на відпочинку зіпсула собі спідницю.

17. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Я теж недавно заляпала нові світлі джинси вином, то спочатку просто випрала порошком, ясно - не помогло, тоді нарила в неті рецепт : в рівних кількостях змішати плин, соду, перекис водню і нанести на пляму, я тримала на тій плямі пару годин - тоді випрала ще раз в пралці - помогло! Ще так пару плям виводила з дитячих речей, особливо чорницю.

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  18. Свіжі плями від фруктів моя тьотя легко виводила соком з зеленого(з куща!) винограду.Просто брала виноградинку,родушувала і натирала.

• Креативно Креативно x 1
  19. Inglor

Inglor Well-Known Member

Може хто підкаже як вивести жовті плями на білому одязі. Навіть не знаю як вони утворилися (від чого)?

20. Жменька

Жменька Well-Known Member

Аналогічне запитання. Витягнула свої літні білі джинси, а внизу на штанині якісь кислотно-жовті плями. І не знаю , звідки взялись. У ваніші вимочувала півдня - не помогло(...