Дівчата, знайшла метод, як відіпрати плями зі свіжого яблука з дитячого одягу. Змішую 3 засоби на плямі і трошки водички до цього, залишаю на ніч, зранку кидаю в пралку. Відіпрала пляму на синовій голубій кофточці 10 річноі давності. Відбілювач Аріель+ окисник+ порошок аріель для ручного прання. Був білий одяг з кольоровими горошками, голуба кофточка і рожевий бодік.
Ліпила вареники з чорницями, заляпала ними дошку. Чим ті плями вивести? Шурувала содою і оцтом, не допомогло
Капнув протаргол (каплі для носа коричн-оранж кольору) на мій новий светр(( і чим би то вивести? чи одразу в хімчистку нести?
То, здається, ланолін для сосків? Я запирала із засобом для миття посуду перед пранням. Але ніби два рази тре було. Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk
Скажіть дівчата, хтось зміг вивести плями від ручки чи фломастера з лиця ляльки. Поділіться рецептом, бо ацетон, спирт, оцет, одиколон, лак для волосся не допомагають, а ляльку шкода бо гарна. Буду вдячна за поради.
Є якісь дієві методи зробити з сірої тюлі білу? Тюль має років 7, просто не горю бажанням зараз купувати 6 м нової. Надіслано від мого Lenovo A536, використовуючи Tapatalk
Менi радили замочити в холоднiй водi з сiллю - правда сама не пробувала ще. А замочувала в розчинi плямовивiдника Ace оксi меджик для кольорового на нiч то стала суттэво бiлiша, ще бiлизну додаэ розчин синьки - пiсля прання можна прополоскати.
Вчора замочила в солі, ще дала ванішу туди і відбілювач Асе, думала така суміш подіє, але ні, результат розчарував. Ще читала, що замочують в воді з додав. перекису і нашатиру, завтра ще так спробую Надіслано від мого Lenovo A536, використовуючи Tapatalk
Маю на вишиванці і дитячій білій курточці плями з соку кульбаби (мати-й-мачуха), їх можна чимось вивести?
Зпробуйте лимонним соком . можна проводити операцію декілька раз. Але якщо куртка біла то відбілювач повинен впоратись
Не знаю чи виведе плями від соку кульбаб і чи годиться для вже засохлої плями, але свіжі плями від ягід з вишиванки виводила кип'ятком (просто поливала на пляму).
Я теж недавно заляпала нові світлі джинси вином, то спочатку просто випрала порошком, ясно - не помогло, тоді нарила в неті рецепт : в рівних кількостях змішати плин, соду, перекис водню і нанести на пляму, я тримала на тій плямі пару годин - тоді випрала ще раз в пралці - помогло! Ще так пару плям виводила з дитячих речей, особливо чорницю.
Свіжі плями від фруктів моя тьотя легко виводила соком з зеленого(з куща!) винограду.Просто брала виноградинку,родушувала і натирала.
Може хто підкаже як вивести жовті плями на білому одязі. Навіть не знаю як вони утворилися (від чого)?
Аналогічне запитання. Витягнула свої літні білі джинси, а внизу на штанині якісь кислотно-жовті плями. І не знаю , звідки взялись. У ваніші вимочувала півдня - не помогло(...