Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

в моєї Катрусі сьогодні іменини. вже отримала зранку купу подаруночків.

2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

У мене трішки назбиралося вихвалялок :)
    Перша моя вихвалялка:) Замовляли книги , а вони вже прийшли на четвертий день. Так несподівано і приємно :i-m_so_happy:. Зазвичай більше тижня по пошті до нас йдуть :girl_yes: В очікуванні їх почитати:nyam2:.

Купила собі телефон. Нарешті! Мені чоловік каже та купи вже собі телефон! Я собі подумала, мабуть, куплю, бо вже заряджала його через "жабку", тримався заряд недовго. Кришка відлітала:girl_crazy:. То ви не повірите, але купила. Скільки чекаааала !))). Новий телефон тримає заряд і з кришкою все добре... Так що вимоги до телефонів в мене, як бачите, не високі. :girl_curtsey: :rolleyes: Тепер маю нормальний телефон з основними, як я вважаю функціями - дзвонити і писати повідомлення))) "Рада" -то не то слово, після попереднього "мобільного щастя".:girl_crazy::
    Оце тепер точнісінько такий маю:)

Іще одна, трішки нестандартна вихвалялка - ми з чоловіком їли ананаси :bomb:.
    Ну що там такого? Подумаєте Ви. Можливо, хтось їх їсть кожен день, але не ми. Якось так склалося в нашому з чоловіком житті, що я пробувала в 6 років ананас. Чоловік справжніх - ніколи, як він мені зізнався, а я цього факту не знала. Тому це стало основним аргументом щоб купити екзотичний фрукт.
    Маю уточнити, що чоловік не пробував ананаса в природньому вигляді. А в консервованому вигляді - їли, так. Але це не те. Яка ж насолода була їсти справжній ананас, який ми вчергове побачили на прилавку магазину і не пройшли, чи відклали на потім купівлю ананаса, як завше, протягом п'яти років, що разом ... А все ж купили. І вже потім вдома, потихеньку розсмаковували ананас під класичну музику Поля Моріа. Не передати, як було добре:i-m_so_happy::i-m_so_happy::i-m_so_happy::nyam2:.
    Де один, там і другий ананас. Який ми ще купили, бо добре засмакувало.РААААДі!!!!
    А потім переглядали грядки з ананасами - хоч собі вирощуй!

Але клімат не підходить:girl_impossible: :sad: Чим лиш трішки засмутилися :)

3. solomka

solomka Active Member

Моя донечка вчора їздила на Львівське телебачення зніматись у Різдвяній виставі. Тепер чекаємо з нетерпінням коли будуть показувати по телевізорі. А ще в неї сьогодні іменини.

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А я вчора за інформацією форумлянки
    слухала "Реквієм"" Моцарта у філармонії...То було ЩОСЬ. ПО шкірі мороз йшов. І вперше мені аж змокріло під очима...Така музика..такий настрій..

Дякую :)

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

6. Ariel

Ariel Well-Known Member

таке чудо мені подарив чоловік. Не так вона мені і потрібна, але дуже дякувала( бо більше ніц не получу)

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А до нас Миколай з України прийшов. Казав чоловік, що прийшов додому а під дверима мішок величезний лежить. Кидаю роботу і біжу додому. Цікаво, що ж той мішок в собі має. Певно знову купу скарпеток мому чоловіку.

Он не розумію, як то можна губити скарпетки? В нього купа по-одній...:girl_crazy:

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

9. Dobra

Dobra Well-Known Member

Саме тому на велику суму купили одинакові, щоб не плодити шкарпеток-одиначок.
    І щоб не оффтопити, цоьоцю запросили на корпоратив. Якщо все буде добре, піду, а то 5 років у декреті, то капець...

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

У мене є вихвалялка- інтернет повернувся :clapping::clapping:, правда прийшлося купити новий модем.:girl_devil:

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Чиж я тобі не казала, чи не говорила? Пачка мала в собі всім ковдри, окрім нечемної невістки. :girl_haha: Всім вишиті сорочки, знову ж таки окрім невістки. І купу скарпеток (чорних) для мужа. А нечемній невістці купили на замовлення бірєт. Але або в мене голова завелика, або той берет малуватий, виглядаю як стара жидівка. Нє, ну ніде правди діти. Що є то є. Стара, і ще й тато казали якихось таких домішків в крові.:girl_crazy:

12. zetta

zetta Well-Known Member

а моя дитина впевнено вже кличе мене МАМА!!! (от шо значить залишити на 2 годинки )

13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я маю ось таку вихвалялку:girl_dance:. Чоловік спрезентував.

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ой, дівчатка, розриваюся від радості!!! Не знаю з чого і почати!!! :girl_impossible::girl_impossible: :girl_impossible:
    Чоловік прийшов і сунув в руку пару тисяч гривень. Заробив додатково! В мене челюсть упала:eek::eek::wacko1::wacko1::khomyak: і не можу її ще знайти!
    Ці гроші нам потрібні.Тому поїдемо пятницю скупитися трішки :radist::radist::radist:
    А ще з січня буду я вже офіційно на посаді журналіста, а не фрілансера журналіста :yahoo::yahoo::shout::shout:. Та буду отримувати ставку з місяць, а не за кількість написаного в газету.
    І куди мені діватися від радості - незнаааааю!!! :crazy::crazy::crazy:.
    До всього, головне, наш хороший знайомий пообіцяв, що допоможе з житлом, щоб ми могли собі купити нове. І ми зможемо віддати - без відсотків і частинами. Будемо підшукувати варіанти для купівлі. Голова просто крутиться:crazy::crazy:
    Потанцюю хоч з дітками,щоб розрядитися!!!

16. Fechka

Fechka Member

Моя доня виготовляла на гуртку ляльки-Вертеп. От щойно її виштрамувала в вишиванку, заплела колосок і вона пішла на відкрите заняття котре зніматиме Львівське телебачення. З нетерпінням чекатимемо ефіру.

Останнє редагування: 8 Грудень 2011
  17. Seppy

Seppy Active Member

А мені сьогодні чоловік нарешті привіз мою нову машину! Більше ніж пів року ділилися однією, жили за принципами "хто перший встав..." і "забери мене з роботи", а тепер я знову "вільна пташка", куда захочу, туда поїду!

18. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Сьогодні в мене аж дві новини, які мене безмежно радують! Головна - сьогодні дізналася, що моя найкраща подружка, яка зараз живе у Німеччині 1 грудня народила здорову гарнюню донечку! Я така рада за неї. Вона не могла завагітніти більше як 4 роки!
    А друга - чоловіку повернули ключі, які він загубив ще у понеділок! То була ціла ключниця, і ключі від усього, і дому, і офісу, деякі з них специфічні, треба було б замовляти закордоном і купу часу чекати. Сказати від якого геморою нас позбавила ця людина - це нічого не сказати. А їх знайшов двірник сусіднього будинку. І не полінувався, написав і розклеїв оголошення. Є ще люди, яким не все-одно. Звичайно, від нас була фінансова подяка. Дай йому, Боже, здоров`ячка!

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Софійка з няніною допомогою зробила мамі на день варення відкриточку:girl_tender:

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене мамська вихвалялка: ми вчора перший раз гуляли без пампіка і все було гуд:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.