Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Вихвалялки (3)

Моєму солодкому котеняткові сьогодні 2 рочки! :girl_tender:Який він в мене вже великий, а який розумний, а який шустрий, ну короч, я як кожна мама скажу, що він в мене най най най кращий)))) Так швидко час летить!!!!!!Люблю тебе синочок, рости здоровенький, а ми з татусем будемо тебе обороняти і остерігати, пестити, леліяти і просто дуже дуже сильно любити!

2. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Ура!!!! Наш кумасик сьогодні став вдруге татком солодкого довгоочікуваного хлопчика! Тішуся за них, хай росте здоровим маленький козачок!:girl_tender:

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

Хочу похвалитись своім кумом. Він врятував жінці життя.
    Іхав він в поізді. З ним в купе була ще молода сімйна пара і хлопець. Раптом жінці стало погано, вона почала задихатись, втратила свідомість, губи посиніли. Мій кум почав робити ій масаж серця, дихання рот в рот. І жінка прийшла до тями. Іі чоловік впав в ступор з переляку, жінка сама в шоці бо не мала скарг на здоров'я. А сусід по купе поцікавився чи часом кум не медик, бо він сам на швидкій працюэ і бачив як той все правильно робить і тому не втручався (може й сам розгубився). А кум сам з себе в шоці бо отак з переляку себе повів:)

4. olangel

olangel Well-Known Member

Нарешті в мене з"явилась нова помічниця на кухні :girl_dance:
    [​IMG][​IMG] Candy :) вже випробувала і дуже втішена!!! Тепер ще більше часу залишилось для посиденьок :girl_crazy:

5. misss

misss New Member

Вчора мої дідусь і бабуся святкували ЗОЛОТЕ ВЕСІЛЛЯ. Дуже за них тішуся!!!

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в мене чисто мамська вихвалялка - моїй Янусі сьогодні виповнилося 10 років! Аж не віриться, що так швидко пролетів час. Ніби тільки нещодавно лежала в родзалі на кріслі і потрохи усвідомлювала, що стала мамою, а тут уже таку дорослу дитину маю))) І хочеться, щоб Янька була завжди здорова, здорова і ще раз здорова, а все решта додасться)))

:girl_dance::girl_in_love::girl_claping:

Останнє редагування: 28 Січень 2014
  7. Gabi

Gabi Dum spiro spero

В мого найкращого друга сьогодні народився синочок. Я безмежна щаслива за нього та його прекрасну дружину.

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Треба похвалитись!
    Маю гостей з Італії: свекруху з чоловіком (італійцем). Кожного дня вони в обід забирають Аню до себе. Живуть окремо. Але найголовніше: у свекра є хоббі-кухня. Кожного вечора я беру своїх хлопців і ми їздимо туди на вечерю!!! Сьогодні була лазанья і запіканка з фаршу, варених яєць, копченої моцарели. :nyam2:Вчора яловичина з цибулею, морквою, прошутто тушене в білому вині :nyam2:Завтра буде якась біла риба, яку вони притащили з собою. :girl_crazy:О, все, що залишається ми забираємо додому. А залишається стільки, що на слідуючий день на обід мені повністю хватає. Прощавай моя Хвігура :bye2:А снідаєм ми по простому: канапки, кашка, пластівці. Тому я зараз зовсім не готую!!! :yahoo:

Останнє редагування: 29 Січень 2014
  9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

мамська вихвалялка-маємо ДРУГИЙ ЗУБЧИК!:girl_claping: не думала, що так швидко буду мати зубастіка)))

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я маю вихвалялку, мені zetta надіслала смачнющих цукерок, не пам"ятаю щоб мені зараз якісь цукерки смакували як ті, і в нас вони не продаються, тому то не тільки дуже смачний, а й дуже цінний дарунок, а ще в посилці був чудовий коник на ялинку. Щиро дякую за гарний настрій:kiss:
    є фото, але "телефонне", тому кого трафляє якість чур не заглядати:girl_wink:

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми щойно повернулись з нашої сімейної, подарункової фотосесії.:girl_dance:
    І то нічого, що я забула дома майже всі речі для Андрійка і що мій Святослав поводив себе так не чемно, що просто слів нема, але якби там не було, тішусь що ми це зробили...:radist:
    Тепер з нетерпінням чекаєм на знимки.:)

А ще я виграла конкурс на ДП і до мене їде подарунок.:clapping:
    Файно!)

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я прогресую. Тепер в голові ще одна пісенька: "Файя, нет вай-фая". А в мене вже є. І лише тепер я признала, що то є щєстє!
    Бо в хаті темно, по телевізору СіЕсАй. А я в теплій кофтині (пра, вона Рудого, але то нічого), в шкарпетках лежу під ковдрою. Збоку пляшечка смачненького пивасика, за вікном вітер. А мені добре, бо я можу тим всім похвалитися. Во!
    Пи.Си. Отже скоро настане спокій.

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Нас вчора виписали з лікарні - ми дома, в новому складі :)

14. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А нашій сімейці сьогодні піврочку!!!! Навіть не віриться))

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А в мого синочка сьогодні 13 років. :kiss:Він в мене такий вже дорослий, мені з ним легко і цікаво. В нас багато спільних інтересів і ми багато часу проводимо разом. Я дуже горда ним: в нього багато друзів, вчителі в школі його хвалять. Коли дивлюсь на нього навіть не віриться, що він мій :girl_smile: Сумно тільке від одного: як швидко біжить час...

16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А в мого синочка сьогодні 4 рочки.
    Сьогодні мій Данусик, мій Пухкусик, мій Грубасик, мій Гарбузик, мій Мацьопик мій-мій-мій солодкий і пахнючий хлопчик став старшим на цілий рочок!
    Люблю його. Його не можливо не любити :girl_in_love:

Якраз в ці хвилини, чотири роки тому мені лікар сказала, що в мене відкриття 5 пальців. А вже в 16 годині Данилко лежав в мене на животі. Такі спогади.... аж сльози на очах....

Дівчаточка, форумляночки! Щиро дякую вам за такі приємні, теплі слова в кармі. Не ховаю під "оффтоп", бо це також є моєю вихвалялкою :)

Останнє редагування: 3 Лютий 2014
  17. Женічка

Женічка Well-Known Member

Сашку два!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    не віриться зовсім, час летить так швидко :girl_tender:

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Сьогодні, зовсім несподівано, я отримала великий кульок подарунків!
    Я дуже зворушена, я надзвичайно розчулена, я капєц яка рада!!!!!

19. Gorgona

Gorgona Member

Ось так почався мій ранок, завдяки коханому! Ну і як його можна не любити?! Тепер гарний настрій забезпечено на цілісінький день! Золото, а не чоловік! Прийде з роботи- розцілую :)!!!
    [​IMG][​IMG]

20. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

сьогодні моєму синочкові 1 РОЧОК!
    Безмежно щаслива!.. Так його люблю!..

Статус теми:
Закрита.