Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. katysik

katysik Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Сьогодні найдорожчому моєму коханому синочку вже пів рочку!!!! Навіть не віриться... як же ж час біжить!!!

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Попри те, що в пошуку роботи, зробила собі культурний відпочинок, відвідала Кирилівську церкву-музей, а ще вона усипальниця князів Києвських, XII ст., там витає такий історичний древній дух, аж мурашки по шкірі, така енергетика... фрески XII ст., купа таємниць куди не поглянеш, шкода неможна ставити свічки і фотографувати... (тішить, що поряд є діюча церква і там можна в любий час свічку поставити, на службу піти) на наступний раз закажемо екскурсію з екскурсоводом, ну, дуже цікаво там! на вихідних хочу відвідати Лавру...

3. Bonita

Bonita Member

В одній суцільній прозі нарешті з'явився в мене повід похвалитися - вчора стала власницею йогуртниці (в певній мірі завдяки форумлянці Артеміді і закваскам, які я в неї купила), в суботу буду пробувати робити вперше домашній йогурт. Сподіваюся, що все вийде і ми будемо смакувати смачним, домашнім і корисним йогуртом. А ще мені нарешті привезли мою посилку зі всякими різними корисними штучками для волосся і тіла, ще в кінці тижня заберу одну баночку і цього мені вистарчить мінімум на 6-7 місяців. Тепер чекаю весни-тапла-сонечка і хорошого настрою.

4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Не можу не похвалитися- я вже 35 день на дієті, схудла на 12,5 кг. Мені це подобається. А чоловік як тішиться! ))))))))

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

6. Туфелька

Пишу дієту тут, бо то також вихвалялка- я її сама собі придумала і вона мені гарно підійшла, до того ж вона не має жодного поганого впливу на ГВ !
    Отже, спочатку я повністю відмовилася від картоплі, цукру і хліба, а також з своєї звичної порції я почала їсти рівно половину. Через тиждень, коли звикла, то почала з"їдати лише третину від своєї звиклої порції. Кількість прийомів їжі не збільшувала.
    Спочатку була весь час трошки голодна, а потім якось стала нормально наїдатися цими порціями. Найскоріше почав меншати живіт, зараз його практично немає, але ще трошки є зайва жирова прослойка, але це лише питання часу!
    Вітаміни приймаю ті що завжди, шкіра/волосся/нігті в гарному стані. Моя ціль мінус 30 кг. Про досягнуті результати хвалитимуся тут кожні 2-3 тижні.)

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а як на рахунок солодкого( цукорки і печиво)?

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Похвалюся ще тут, бо я така рада за себе, аж не можу!! Позаминулої суботи я здала екзамен з водіння!!! За першим разом :connie_pull-pigtail. Може для багатьох то незрозуміло-з чого тішитися, адже у нас та система трохи інша, але тут от наприклад в нашому Ворді (Воєвудські осьродек руху дроговего) здаваємість складає 36%!! І тут звичне діло, скільки разів ми з чоловіком бачили, як їхав екзамен і вже за кермом сидів екзаменатор-це вже значить, що екзамен не зданий. Та й я поки чекала годину там, то надивилася як люди завалюють екзамен. нас було чоловік 30 в ту годину, то здали переді мною троє і я (була серед останніх). Ну то як тут не тішитися?? Тим більше , що я чомусь не вірила в себе і я виявилося, моя сестра також думала, що я за першим разом не здам ( вона сама здавала 3 рази). Так що завтра я забираю права і стаю офіційно водієм! В суботу машину заберем і тепер лиш навчитися їздити самій :girl_crazy:

9. Туфелька

все що містить картоплю, цукор, мучне не вживаю. В супі картоплю не їм. З мучного тільки макарони їм, але рідко, бо я їх не люблю.

10. Gala

Gala Well-Known Member

Мені навіть не віриться, що це пишу, але я вже ходжу на роботу третій день. Це перша моя робота за мої то 34:girl_crazy: Доречі, мені сьогодні стукнуло стільки рочків:girl_curtsey:

11. zetta

zetta Well-Known Member

А можна я тут потішусь за вас всіх? За роботу, за дієту, за діток, за водіння, права та машину)
    Так тримати, то чудово коли люди мають перемоги і посміхаються, чудово коли є результат та успіхи .

Ну і шоб не офтоп - прикупила собі гарні джинси і болеро.

12. Donata

Donata Active Member

а в мене кактус зацвів, квіточки-одноденки правда, але вже третя за цей тиждень :girl_tender:

13. Seferi

Seferi Well-Known Member

Ура! Нарешті сьогодні оформили покупку будинку!!! Ми тепер селяни))). Дмитрику буде воля)))

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Сьогодні синочку виповнилося 7 рочків:girl_in_love: Відправила його до школи, а сама ревіла і від щастя, що він вже в мене такий дорослий і від суму, що так швидко час минає. Люблю його дуже сильно за те, що він такий добрий, щирий, ніжний, за те, що він найкращий братик, що з легкістю йому можу довірити сестричку і не хвилюватися за неї, а вона, аж трясеться за ним:) За всі ці роки ми багато з ним пережили, більшість усього він і не дізнається, завдяки йому я не зламалася. Прошу в Бога, щоб він не хворів і був щасливий.

Дякую, дівчаточка, за вітання:)

Останнє редагування: 7 Лютий 2014
  15. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А в мене сесія закінчилась!!!! Все. Відстрілялась до весни.

Їхала з останього екзамену, то мала лише 2грн на дорогу :girl_blush2:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну всьо, мушу хвалитись, бо вже емоції попьорли.

В мене сьогодні мій день, як виявилась.
    По перше - мені нарахували декретні, на я їх явно чекала так місяці через півтора, і суму теж чекала чуть меншечку.
    По друге - одне дуже важливе рішення для нашої сім"ї, на яке ми чекаємо, молимось і віримо довгих п"ять років було прийняте, і прийняте в нашу користь, і це означає, що Боженька чує наші молитви і наші прохання і наше прагнення. І я просто повірити не можу своєму щастттю...

А повірити не можу щей тому, що на УЗД сьогодні нам показалась наша ДОЦЯ!!!
    ААА! Хіба так буває?

Тепер в нас буде синочок і донечка. То капєц! Ні, ну ви уявляєте? Я досі не можу повірити!

17. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

У мене теж вихвалялочка сьогодні прикупили плитку і духовочка є нормальна, тепер зможу готувати всякі смаколики. А саме головне ,що плитка така як я собі мріяла, зі стіклом в білу крапочку, білого кольору тай параметри наші, все підійшло:girl_claping:

18. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Ура!!!Сьогодні вже півроку як я стала мамою.:d25:
    Ніколи-ніколи не могла подумати, що буду така щаслива у цій ролі. І все завдяки моїй маленькій Кнопочці))))))

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

То може і я похвалюсь :girl_blum:
    Мій коханий чоловік вчора мені зремонтував духовку, яка два роки була поламаною. Отак два роки крутили її, вертіли, потім забили на неї. А вчора так якось раз і все вийшло.
    Вже смакували печеною картопелькою на вечерю. Тепер згадую які ж то я колись страви в духовці робила, бо за стільки часу все позабувала.

20. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Прийшла від стоматолога і відразу хвалюсь: ще два зуби полікувати і зняти камінь. І все!! В мене нарешті ( за останні два роки) буде все в порядку з зубами!! Я така рада, що нарешті привела в порядок свій рот!!!

Статус теми:
Закрита.