Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. arina

arina Active Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

мене вже два дні підряд вихвалялки переслідують, тому мушу й тут поділитись:
    №1) були вчора на УЗД, дуже хвилювалась чи все в нас добре, бо на обліку ще не стою, ні з яким лікарем не консультуюсь, аналізи не здаю, але й почуваюсь не дуже добре, особливо ввечері, після роботи, живіт дуже болить. Проте тепер, коли на УЗД нам сказали, що все добре - моїй радості не було меж.
    №2) в нас буде дівчинка:girl_in_love:!!! Ми так всі надіялись на донечку, Матвійко чекав тільки сестричку, Свекруха, як почула, що в неї буде внучка (має двох синів і вже трьох внуків) - то аж заплакала з радості)) Я до останнього налаштовувала себе на хлопчика, але тепер лікарка сказала, що "точно-точно", тому ми всі разом тихенько радіємо майбутній донечці)))
    ну і №3) на фоні прекрасного настрою і відповідно непоганого самопочуття, я сьогодні зробила велике діло - велике прибирання, попрала тюлі зі шторами, ще й їсти зварила. Одним словом - я сильно змучена, але молодець!))
    ну і як тут не згадати про ситуацію в державі, яка вперше за останні тижні-місяці неможе не радувати. Маю надію, що це не останні хороші новини. Слава Україні!

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

До дати Х ще півтора тижні, але вже маємо перший подарунок для Владюхи ))) (і для мене то також подарунок хаха). Від дідуся.
    Ось такий транспортний засіб вже стоїть на балконі, чекає

Така давольна!!! Вже уявляю як возитиму своє чудо у ньому :)

3. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

А я стала власницею, новенькоі, швейноі машини.

4. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Сьогодні рівно рочок, як я з посиденьками:) Тішусь безмежно, що тут зареєструвалась.

5. Gentle

Gentle Well-Known Member

В мене сьогодні був просто шок, коли дізналася, що виграла приз у конкурсі на бюті-блозі в ютюбі - в моєї улюбленої польської блошгерші! Буду мати крутий блищик від професійної марки SmashBox! Ніколи ще нічого не вигравала :) Я так рад, так рад (с). Єдине: треба буде узгодити з доставкою, чи не буде проблем що я не в Польщі.

6. oksumoron

oksumoron Active Member

Сьогодні мому маленькому хлопчикові- місяць! Він такий ще манюсик, і ще так сильно потребує мами, не хоче і на хвилинку лишитись без мене,зате можна його вночі багато обнімати, а ще він так гарно гріє мені бочок, коли я сплю!

7. katysik

katysik Well-Known Member

А мені сьогодні чоловік приніс додому весняний настрій, так несподівано і так приємно!!! Обожнюю підсніжники :girl_in_love:

А ще йду в суботу НАРЕШТІ в перукарню стригтись і робити міліровку, аж не віриться, що нарешті приведу той шухер на голові до ладу :)

8. misss

misss New Member

нарешті закінчили ремонт у дитячо-ігровій кімнаті, вчора з допомогою чоловіка та мамочки вже усе поприбирали:radist:,

9. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А я завтра вперше за півтора року буду мати вилазку до не зовсім тверезих подруг:)
    а ще я вчора вже отримала перший подарунок до свята, яке в мене буде незабаром, а саме - це вже буде недільна вихвалялка - іменини:girl_wink:
    ну і ще одна - від сьогодні ми знову на колесах, відрихтували нам машину після того, як на неї звалився сніг з даху.

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

У мене сьогодні велика мамська вихвалялка- моєму Артемчику вже 5!
    Щаслива, що маю такого дорослого синочка, тішусь ним, бо він великий розумник та помічник. Як то швидко летить час, навіть не віриться)

11. Holly

Holly Moderator

Дякуючи Каті купила собі отакі черевики. Дуже їх хотіла, але ціна в 1000грн стримувала. А Катя поділилась інфою про 50% знижки)))
    А чоловіку купили окуляри сонцезахисні. Аналог палароїду, але трохи дешевше. От такі собі вибрали подарунки на дн :)

12. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А я отримала сьогодні такий гарний настрій завдяки такому чудовому, весняному букету тюльпанів...:girl_tender:

13. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я сьогодні отримала купу позитивних емоцій від форумівки, купу подарунків і квітів. Щаслива!

14. La esposa

La esposa Moderator

останнім часом навіть похвалитися нема чим, але все-таки хороше є!
    була в мене буба на грудях, яка не хотіла заживати. Не боліла, не свербіла, не пекла і не лущилась, але і заживати не заживала - так собі, паразитувала вже пару місяців. Дерматолог виписав "спиртик", який ніфіга не поміг, тільки шкіра злізла, а буба лишилась. Я вже вирішила на то забити, після пологів обстежуватись детальніше — аж тут на прийомі в гінеколога вирішила показати свою бубу. І вже четвертий день мажу мазюкою, яку порадила гінеколог - і моя буба почала сходити! от що треба людині для повного щастя)))

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

В мене сьогодні просто вдалий день, не дивлячись на карантин в хаті. Діаспора, яка пара років тому виїхала в Казахстан на заробітки і регулярно підтримувала матеріально майдан, сьогодні підтримала моїх малих терористів. Накупила дітям фруктів-йогуртів-печеньок. Дрібниці, а так приємно.

16. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ще похвалюся-мої недільні квіточки:girl_in_love:

17. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А я тішусь! Отримала несподіваний сюрприз від коханого! Їдемо на тиждень в Словаччину! Так неочікувано і так приємно!

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Приїхала учора з Угорщини, добре то відволіктись від усього. Чекаю червня - там Пітер планується!!!

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я! А я! А я купила собi файнючий телефончик, вiрнiше, смартфончик i маю молодого кавалера. Фсьо!

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Що ще треба для потіхи? - загубити річ а потім знайти її:girl_cool:
    Пів року назад посіяла свої золоті сережки, що чоловік на 8 березня спрезентував. Все перелопатила вдома.
    Я вже і змирилась з їх втратою, була впевнена, що як розчищали дитячу коли меблі робили, то десь в сміття і викинули. І от сьогодні їх знайшла. Лежали, як бик, з самого верху в купці з біжутерією. Але я ж там рила 1000 разів - не було.
    От така от вихвалялка.
    Дрібниця - а настрій підняло.

Статус теми:
Закрита.