Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Дівчата, є добрі люди!!!!!!!!!!
    Повернули гаманець з документами!!!!!! Не знаю як, але дізнався мужчина де чоловік прописаний і привіз до дому документи. Сижу реву від радості)))))))

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Чомусь так і думала, що вам повернуть)))

3. olangel

olangel Well-Known Member

То нормально... Бо по перше, людина потратила час, щоб дізнатись (може через ДАЇ) де чоловік прописаний, а потім ще і приїхав... Але то тааака суттєва економія на вироблянні нових документів. . Хоч і домовились, що завтра мали б нам новий техпаспорт і права зробити, але то б цілий день пішов на то і нервів купа. А так і бабцю завтра в лікарню зможу відвезти і своє заняття не пропущу!!!!!! :girl_crazy:
    А взагалі, саме головне, що такі люди є, і то настільки приємно, що просто нема слів, тому дууууже хочеться подякувати ВСІМ ДОБРИМ ЛЮДЯМ!!!!!!!

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Давно приглядалась до мультиварки, не могла наважитися. А вчора прийшла з дітиськами з гуляння - а тут дістала презент від чоловіка. Сиджу і вивчаю. Поки воду закипятила і гречку зварила:ed4d70def841dc74b57 :girl_crazy:

5. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Чоловік потішив таким неймовірним букетом уже улюблених мною квітів:girl_tender:

6. Музик

Музик Мартуська

А мене нині осінило чим я хочу займатись в житті :) але вам поки не скажу:girl_blum:

7. Heureuse

Heureuse вірю...

вихвалялочка- нашому синочку найдорожчому сьогодні піврочку!
    таке воно вже доросле щастячно наше, такі ті оченята величезні і розумні..іноді так гляне, наче все-все розуміє, і так посміхнеться загадково, ніби знає багато таємниць :)
    не скажу, що наче вчора народився, бо то ж вже цілих 182 дні і ночі наша крихточка з нами і було всяке-різне за той час. але загалом то були півроку суцільного щастя і півроку як я прокидаюсь з посмішкою, бо мені світить моє власне сонечко поряд :girl_in_love:

8. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Повернулись нині з Києва, возили туди одного дуже приємного пана, який брав свого часу участь у програмі "Україна має талант", на зйомки іншої програми. Побачили всю телевізійну кухню з середини, теж приймали участь, були глядачами. А так як чоловікова сестра там редактор, то всадовила нас у перший ряд, і ми весь час були в кадрі. Цікаво буде на те все глянути, лиш нікому не скажу, що то за передача, бо має досить високі рейтинги, а я слави не люблю))). Було дуже цікаво, такі насичені подіями два дні!!! Сподобалась молода команда, дружня атмосфера, цікаві герої передачі. Особливо вразила подружня пара, яким далеко за 60, і які пропливли на кораблику вдвох навколо світу за 4 роки. Такі чудові люди, такі закохані один в одного, просто якісь ідеальні))).

9. katysik

katysik Well-Known Member

І я похвалитись - брала участь у конкурсі від Bebivitu на фейсбуці, якесь там було овечеве раллі (типу гра) :girl_tender: і о, диво!!! Я зайняла перше місце, довольна як слон!!! Як мої всі кажуть - везунчик долі, ттт, аби не наврочити! Виграла ручний пилесос :crazy:, тепер чекаю на свій подаруночок ))

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

Щойно повернулись з концерту! Втомлені, але щасливі. Було супероао. Наші океанівці найкращі!!!!

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і ми вже вдома:girl_dance: :girl_tender:
    все було класно, окрім затримки початку концерту на 1,5години. якось то нефайно для гурту такого рівня(НМСД)

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:22 ----------

ще додам, що моє маленьке сонечко було дуже чемне з бабусею-дідусем, і їло, і спунькало:girl_in_love:

12. Gybka Bob

Gybka Bob Member

І ми повернулись! Це було ЩОСЬ! Задоволена і в голові наспівується "...і я на небі, мила моя.."!
    Ми навіть до кінця не дочекались, бо Вакарчук ще кілька раз на біс виходив! Єдине, що шкода, те що Рандеву так і не почула...цікаво чи ще співав?

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

13. sanches

sanches Well-Known Member

А ми тільки доїжджаєм...
    Концерт - шикарний! Славко 5 раз на біс виходив))

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А в мене мамська вихвалялка:) - моєму Ромасі на дзвонику вручили похвальну грамоту за відмінність:girl_cool:
    І мама виконала свою обіцянку - купила йому за це планшета)))

15. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Купила собі вазонок орегано (ще хочу інші вазонки з прянощами на кухню, так гарно виглядає )) ).
    І почала вишивати собі омріяну сорочку, нарешті скомпонувала 3 взори, які мені подобалися, докупки )) . Вишивається ТАК гарно і легко! Почуваюся молодчинкою ))

16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Моїх малих запросили на ТРИ дні народження в один день. ламала собі голову - як то все скласти до купи і нікого не образити. І тут - о, чудо!!! Всі ці дні народження будуть в одному місці і в один час))). Такого ще не було! Повне співпадіння!

17. flame

flame невгамовний експериментатор

В мене, за кілька днів ціла гора:girl_curtsey::
    1. Несподівана додаткова подорож.:girl_in_dreams: Ще не визначилася куди, але це вже не важливо.
    2. Отримала доповнення до своєї "оранжереї" у вигляді стійки і нових рослинок. Скоро дійдемо до 50 :girl_crazy: і завершимо озеленення одного поверху.
    3. Надворі почалися свої ягідки. І різні "урожаї" будуть до жовтня точно.
    4. Подарована орха почала випускати нові корінці!!!!!

18. casablanka

casablanka Щаслива особистість

АААА:radist::radist::radist:!
    Моя подружка щойно народила малесенького хлопчика. Мені аж не віриться, що цей роковий день настав сьогодні.
    І плачу, і сміюсь, і переживаю страшенно водночас. Я така за неї рада!!!
    Нехай росте здоровеньким маленьке чудо на радість батькам.

П.С: А може я стану хрещеною мамою:girl_in_dreams:? Хоча, нічого загадувати наперед не буду.

19. Britney

Britney Домашня посиденька :)

А в мене ось такі квіти сьогодні з дачі))))

20. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Мені нарешті привезли мою таку бажану колясочку для пупса, тільки як завагітніла зупинилася на ній і це було для мене ідеєю фікс, люблю класику і світле:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.