Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

От телепень , я вже в інших темах писала замість майдану , але ше в вихвалялках мене не було ))
    Витерла про літаки , треба чимось похвалитись )
    Відсвяткували дн старшої доці , така вона вже доросла . І на відміну від мене в її віці справжня рукодільниця )

Ну і виявляється я справжня боулінгістка ) всіх перемогла , і виграла пиво але я його не лю.

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А ми вже другий день на морі. Я щаслива. Новин не читаю, інстаграмлю море і морепродукти. Хочу, щоб це тривало вічно:)

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Зробила файний французький манікюр і педикюр гель-лаком. Іду і милуюсь.))

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

від сьогодні маю отаку пательню гриль:girl_curtsey:

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Фух, я нарешті з інтернетом :girl_yes: І я не лох... Вчора КС мовчав, сьогодні я зателефонувала і вуаля. Майстер прийшов, поміняв кабель, якому прийшла пипка, і пішов.
    З того всього я зацінила піші прогулянки на роботу і з роботи. Бо як гнала нині додому маршруткою, то думала що не вийду з неї, а витечу.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Якось не до вихвалялок було до сьогодні, але чомусь саме нині прийшло відчуття що все в нас всіх буде добре. Не знаю...може то мене мої гормони з пантелику збивають.
    А головна моя вихвалялка цього літа, це подарунок, який ми зробили один одному з чоловіком на наші цьогочервневі дні народження. Тепер ми маємо дачу в п'яти хвилинах їзди від дому, і нашим діткам не треба сидіти в душній квартирі чи на міському асфальті. Вже місяць день в день проводимо там сім'єю весь вільний час і то є кльово!
    Ще одна мрія стала реальністю.

7. Siania

Siania Love Life

Звільнилась з роботи. Вчора був останній робочий день. Нарешті я зробила це! Це рішення давалось дуже складно, не один місяць роздумів, вагань. Любов до свободи перемогла! Тепер я вільна!
    Щаслива :girl_yes2:

8. Bonita

Bonita Member

Давно хотіла фотоапарат, але все були якісь більш важливіші витрати, потім курс скочив і відповідно всі ціни пішли в ріст, але на ДН мій най-най-найкращий чоловік зробив мені несподіваний подарунок і тепер я щаслива власниця нового фотіка. Так як обновочка моя вже більш професійна в порівнянні зі старим фотіком, то вже і хочеться розібратися що як і до чого, щоб фотки були гарними, тому останній тиждень вивчаю мат-часть, і виявляється що це все не так просто. Доречі прошу в дівчат поради, можливо хтось знає і поділиться зі мною ссилками на україномовні ресурси по основам фотографії, мені треба щоб було доступно і просто написано, а то я щось тільки рос. сайтами поки користуюся. Ну і друга моя вихвалялка ще зовсім трошки і відпустка, а там море, таке довгоочікуване, нарешті відпочину від тих всіх новин, політики, негативу.

9. shparynka

shparynka Well-Known Member

Ура-ура-ура!! Сьогодні перший день моєї довгоочікуваної відпустки плюс в коханого в планах теж відпустка, а дітьо їде в табір)) на волю, в пампаси!!

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

маленьке свято, у конаханої свекрухи 60 років, йдемо сьогодні на баль:girl_dance:

11. TUCR

TUCR Well-Known Member

І в мене сьогодні маленьке свято, 6-ть років з дня нашого весілля))) завтра їду вибирати подарунок, хочу нову праску бо стара поламалась):girl_crazy:

12. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Супервихвалялка - моя сестричка тепер студентка. Ще й на бюджет пройшла. Тішусь!!!:girl_dance:

13. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Як швидко летить час! Сьогодні моєму найдорожчому, найкоханішому, найсолодшому сонечку виповнюється 1 рік! Здається ще недавно побачила такий крихітний клубочок щастя, здається ще недавно відчула його солодкий аромат, поцілувала його крихітні пальчики, притулилась до ніжних щічок, і от тепер коли ранок починається з обіймів мого Найсолодшого, світ змінюється, і з кожним днем приносить мені сили та бажання до нових звершень.
    Бажаю тобі, мій хлопчику, здоров"я. Все решта додасться! Люблю тебе невимовно сильно!

14. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Як то час летить! Сьогодні рівно рочок як ми вже одруженні:girl_in_love:
    Рік тому ми були отакими

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І у мене свято. У мене щодень св"ято, бо всі мої зараз поруч зі мною. Не я одна, напевне, в цей час, ціную кожен день проведений з сім"єю.
    Ну а коли ранок розпочинається з ось такого простого букетика від моїх хлопців, то хороший настрій на весь день забезпечений.

16. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Пройшов наш перший день народження Сашка, і хочу дуже похвалитися :)
    От тепер така краса займе почесне місце в дитячій. Наш кум власноруч намалював! Не можу ніяк натішитись :)

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В суботу якось спонтанно прийшло до мене не просто бажання, а натхнення створити свою першу лялю-мотанку. От я і змотала, одягнула і прикрасу підібрала :) Дівчата, це просто неймовірно приємне і заспокоююче заняття. Пам"ятаю, колись Барбі одягала з таким ентузіазмом та вигадливістю, так це в 100 раз крутіше. Технологічно вона далека від досконалості, але така улюблена.
    І якась особлива вона вийшла, от хоче свій образ, і край. Спершу як їй руки не зроблю, все не так лежать. І стоїть вона саменька на поличці так неприкаянно, мовби виглядає когось. То я їй "маля" на руки докрутила, спідничку зелену пошила, от вона і "заспокоїлась". А я ловлю себе на думці, з чого б то кусінчик гарної тканинки на кращу хусточку їй вділити :)
    Малий як її побачив, то замилуванню просто не було меж, я й не сподівалася )) Тепер стоїть в його кімнаті. А він вимагає наступну "матусю".
    Малий з села привіз фотоапарат, то хоч пофоткаю і виставлю і її, і сорочку :)

18. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В мене таке саме виникло бажання зробити отаке деревце кілька днів тому.:girl_tender: Робота в процесі, правда не буде таке однотонне як оці 2.:girl_wink:
    [​IMG][​IMG]

19. katysik

katysik Well-Known Member

Сьогодні рік як ми з чоловіком стали батьками найдорожчого на світі синочка Арсенчика!!! 06 серпня 2013 рівно об 18:40 ми вперше побачили ТЕБЕ, наше щастя, а сьогодні тобі вже рік! Рости здоровеньким наше чудо, а ми будемо робити все, щоб ти завжди був щасливим!!!

20. byzja

byzja New Member

і у мене декілька вихвалялок))) Донечка вже здорова, пішла в садочок і саме головне почала там їсти(радості повні кишені), песя наша вже бігає, ще трохи дупкою закидає, але то думаю долікуєм і буде все люкс, і третя вихвалялка мої найдорожчі люди так гарно мене сьогодні привітали з днем Ангела, купа гарнющих моїх улюблених білих і персикових троянд від чоловіка, тата, брата, яке щастя коли дорогі тобі люди поруч живі і здорові!! І найголовніше-моїй мамусі сьогодні 45, а вона як завжди цвіте і пахне як у 25, люблю тебе моя рідненька!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.