Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А в мене нинька гарний день. Зранку гарно погуляли, потім до нас зайшла одна форумляночка (яку я дуже люблю:)), ми з нею троха поговорили, потім малий гуляв з нянею, а ми з мамою трошки по магазинах походили, Миколая шукали:)

2. Julietta

Julietta Member

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

ви знаєте скільки всього мені подарували??

суконку, піжамку , косметичку, гель для душу, помадку нівея, пінку для ван, шампунь, і ще не все... продовження на вихідних..
    ну і щоб я з радості напилося- 2 пляшки хорошого вина, каву і цукорки.:girl_haha:

п.с. ще й забула за антипреспірант., без шкідливих добавок на основі алоє.

Останнє редагування: 10 Грудень 2009
  5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я не витримала до Миколая і вже купила перший том Стефані Маєр!!!!!!!!!!!!!!
    буду нині читати до ранку!!!

6. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а я таки почала ходити в спортзал - ще ніколи стільки радості з того не було - займатися на диво легко - після майже дворічної перерви :) Поки що буду ходити 3 рази на тиждень - а там побачимо.

7. тигрица

тигрица Well-Known Member

А я сьогодні здала вже третій екзамен в академії на "5".:girl_curtsey:

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І я у вихвалялочки! Я здається найшла роботу!!! Моїй радості немає меж!!! Бо в хаті вже дурію...
    Завтра мають подзвонити і сказати остаточний результат! Тримайте за мене кулачки :)

9. mamatu

mamatu Well-Known Member

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мушу похвалитися, бо розпирає мене від щастя, а Юстині - байдуже.
    Мій Миколай. Моя мрія. Справжнісінький.
    Швидше прийшов, бо швидше з-за кордону приїхав.
    [​IMG] [​IMG]

11. Gala

Gala Well-Known Member

[MP3][/MP3]
    кася,а як він називається,фірма?

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

Форевер. то якісь американці. по типу Амвею. я не є прихильником таких мереж, але подарували, той матиму.
    єдине відзначу - скраб Форевер - для мене НАЙКРАЩИЙ, антипреспірант - ще не можу сказати.

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

Юстино, це годинник у такій великій коробці?
    бо я подумала, що це взуття.

13. Юстина

Юстина Well-Known Member

Так, так. Я коли прийшла його забирати, подумала, що там їх кілька (знала, що знайома привезла 5 штук). В коробці ще купа документів, паспортів, гарантій. До взуття від Каваллі ще не довоювалася...

14. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

а я маю купу іменинників найблищими днями!!!!!!:girl_in_love:
    завтра синочку виповнюється 2 рочки-ми зробили малому газетку на стіну з його фотографіями і смішними коментами до них-вночі будемо вішати в його кімнаті,накупили звісно подарунків,хочемо зробити завтрішній день для малого особливим і не забутнім-підемо з сином туди,де він ще ні разу не був-це буде сюрприз!!!:girl_in_love:
    в неділю прийдуть всі гості-будемо святкувати день народження синулі і його та чоловіка іменини,бо маю двох Андріїв в хаті,ось так...:girl_in_love::girl_crazy:
    а в понеділок,до того всього ще й в чоловіка день варення!!!:girl_wink::) виходить три в одному-може,це й на краще-відразу все відгуляємо,а потім-до Миколая,можна і розслабитись!!!:girl_in_love::girl_curtsey:

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А моя дитина сама ходить !!! Вже пару днів....вона вже навіть не ходить... а бігає по квіартирі !!! Так смішно, і так приємно... і так настрій піднімає.... що все решта якщо і є негативного, про все забуваєш і дивишься як мій ведмедик бігає, кричить мама....і бігом до мене:girl_in_love:

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я нарила в неті відео з моїм татом :girl_smile:, в цирку, грає на саксофоні сопрано
    http://www.myvideo.de/watch/1188584/Luft_Akrobatik_5

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Оце прикол, ще відео! Та спочатку ще якийсь номер,а вкінці фінал, ну мій тато просто зірка, на арені:girl_claping:
    http://www.youtube.com/watch?v=GyO2avgXxYI

17. Katrine

Katrine Member

а я нарешті навчилася вставляти фотки на форум:girl_crazy:)))))
    урааааааааааа:girl_smile:!!!!!!

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а я нині була з одногрупницею на джаз-безі:cowboy:
    сходили ми перед тим в медівню (старі добрі джазмени кажуть, що її відвідини покращують сприйняття звуку:girl_haha:), прогулялись закуліссям, всілись, а потім на сцену вийшов він:girl_cray:
    правда, в руках замість цигарки були саксофон та інші невідомі інструменти:), але я закохалась:girl_in_love:
    а потім всю мою любов довелось заїсти На бамбетлях великим десертом, та навіть це не допомогло забути Матеуша:)
    Матеуш, прийди сьогодні до мене в сон:girl_tender:

19. Liona

Liona Well-Known Member

А я вчора здала екзамени в ДАЇ ))) І в четвер в мене вже будуть права, що дає мені право вільно вишивати містом ))))) УРА!!!!! )))

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я йду з мужом завтра, як не передумає

Статус теми:
Закрита.