Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

Ось витвір моєї вчорашньої вихвалялки :girl_claping:.
    Пи.Си.Той ,що на задньому плані,теж моя вихвалялка :girl_smile:.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А мені щойно прийшов подарунок від наших клієнтів!
    Ось така штука для мого айпода:

Тільки двоє з цілої фірми отримали і бос. Приємно!!! :girl_in_dreams: :girl_flirt:
    Всі решта нам заздрять тепер. :girl_cool:

3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Як класно-о-о-оооо... я що це за ШТУКА? :girl_haha:

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Це такі колонки для айпода + радіо + будильник.
    Приємно саме те, що відмітили мою роботу... :shy:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І в мене вихвалялка! У цирку сьогодні відбулася прем'єра.Це завжди найвідповідальніше-запустити програму. Від завтра вже йде кожен день по 2 вистави-в 15.00 і в 19.30.Зараз ще цікаво дивитися на то все, що відбувається на арені, але як то буде за якийсь час...:girl_crazy: Дуже всім сподобалася музика, артисти взагалі всі в шоці. бо звикли працювати з фонограмою, а мій тато з їхніх фонограм зробив на бенд номери.Звучить колосально.Ще мене сьогодні особисто представив публіці ведучий,бо я дочка капельмейстера,скрипалька, а всі ж решта духовики хлопці. так що я тут засвітилася і ще в телебаченні мєсному покажуть:girl_cool: Зранку сьогодні їздили вибирати мені плаття, бо вчора був прогон і директор сказав, що йому не подобається моє вбрання, бо воно темне. А я ж все-таки в оркестрах завжди в темному:confused: Коротче вибрали мене таке суперське вечірнє довге плаття, я навіть не знаю, якільки воно коштує, ще спитаю. Потім директор сказав, що треба мені яскравіше малюватися, бо прожектори світять і весь макіяж зникає і я дуже бліда. А в мене ж нема нічого такого яскравого,пішли в парфумерний магазин Douglas вибират мені косметику, консультант допоміг, підібрав-тон,румяна,консилер,пудра,тіні,помада,олівчик і ще щіточки до того всього. І за це все директор заплатив 240 євриків:eek: Дороговато я йому обійшлася... Але він така людина, що в нього має бути все ідеально, особливо коли це стосується музикантів, має бути картинка гарна. Я намалювалася перед виставою і в дзеркалі себе не впізнала:girl_haha: Такою яскраво намальованою я ще не була, але зато директору сподобалося і плаття теж зацінив, хоч і разом з нами вибирав.Так що в мене сьогодні самі обновки. А тепер починаються трудові будні...

---------- Додано в 04:10 ---------- Попередній допис був написаний в 04:03 ----------

О, в мене ще є вихвалялка, буду тепер мати на шару попкорн солодкий кожен день.плакала моя хфігура:girl_crazy: Але так люблю власне солодкий попкорн , а тут ним так пахне всюди...
    І ще я тут позавчора перший раз спробувала текілу. Не можу сказати, що дуже особлива, така дуже добра самогонка.Директор на з татом і ще двох своїх клег возив в Аргентинський ресторан, суперовий просто! все таке смачне було. А на кінець ще був палаючий коктейль, який мені не вдалося правильно до кінця випити, бо трубочка поплавилася, але я і так посмакувала, бо у ньому був мій улюблений Бейліз!:girl_in_love:

6. kitka

kitka Well-Known Member

Я собі вчора купила нарешті зимові чобітки, бо до тепер шпацерувала в демках тонесеньких. Та й так файно втрафила на скидку - 720грн. за цегейку:girl_claping:. А сьогодні вночі випала купа снігу,... влучно, нє:girl_haha:?

7. Megan

Megan Well-Known Member

А мій Остапчик сьогодні вперше виступав :girl_in_love:. Я така рада за нього! А він так тішився що я прийшла. І в той час як інші дітки плакали, то мій вийшов і розказав віршика:girl_cool:. Я така горда за нього. Він такий чемненький..синулька мій:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой не спроста.... Може скоро дзвони почуємо? весільні

В мене теж певно буде вихвалялка, але завтра:)

9. odree

odree Well-Known Member

давніше обіцяла виставити фото своїх вихвалялок, та все руки не доходили :)
    тепер маю вдома такі горнята

а Мія в кімнаті має такі наліпки на стіні (правда юстя з них більше тішилася :) )

10. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

чудовий сьогодні день,разом з мамцьою покупляли подарунки всім-всім!!!:)а собі любимій купила лижний костюм,та чобітки,про які мріяла!!!

11. zetta

zetta Well-Known Member

а мій Ангел-Анастасія сьогодні виступала ) все пройшло просто казково)

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

А у нас з"явився новий член родини. Ось такий:
    Діти так радіють, так ним тішаться. Назвали "Фунтік". :) Клітку переставляли вже мільйон разів, шукають зручне і затишне місце.
    П. С. Діти хотіли кота, або папужку, а отримали щура...Св. Миколай таки дивак ще той, ну нє? ;)

13. Gala

Gala Well-Known Member

14. Зануда

Зануда Well-Known Member

15. Gala

Gala Well-Known Member

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Тут моя вихвалялка:)

17. LILY

LILY Well-Known Member

а я собі в кухню купила ось таку красу в Метро,тішусь як слоник,люблю всякі такі декорчики

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ми на роботі накупили ціл купу памперсів, дитячого харчування, іграшок, цукерок і веземо ту всю гору в дитячий будинок! От такі молодці мої співробітники!!!!

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Скільки треба для щастя... купи козу - продай козу ))) Вранці батареї відключили, ми потрохи "дуба давали".... а зараз знов запустили воду в них, батареї стали гарячущі.... ще більше ніж були до того ))) Красота!

20. La esposa

La esposa Moderator

А в мене сьогодні гарні подаруночки :) Дякую всім за вітання, і зараз буду хвалитися :girl_curtsey:

Маю таку штучку)))) тепер буду в дорозі фільми дивитися))))
    [​IMG] [​IMG]

А ще класнючий гаманець, такий великий, як я люблю :girl_in_love: А ще мало б бути замовлення з рукодільного магазину, моє бістро, але щось затримують.....

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

А ото мій тортик)))))))))

Статус теми:
Закрита.