Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. пандочка

пандочка Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А нам сьогодні шафу купе ставлять:girl_claping:буду мати приємну роботу речі перескладувати:girl_in_love:

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я собі сьогодні зробила подарунок - тіні в подарунковому футлярі, і 100 мл. бутлик парфум 5th avenue, щось мене потягнуло на класику... Весна прийшла!!!

3. Dana K

Dana K Well-Known Member

В мене сьогодні такий приємнй день !!! Зустрілась з коліжанкою, вигуляла нові чоботи (виявляється, я вже призабула, що таке висока платформа):girl_haha:. А ще купла собі нарешті подарунок на ДН - срібний набір :girl_in_dreams::girl_claping:

А тоді мені в під"їзд хлопчик двері відчинив! Так приємно, настрій чудесний:girl_in_love:

4. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Я купила собі нові весняні чоботи :girl_claping: ще й купила собі спокусливу нічнушку (яка більше схожа на сарафанчик) і така рада :radist:
    А ще я завтра йду на нову роботу :radist: ех, файно....

5. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Нам сьогодні привезли нову плиту і ще я, нарешті, записалася на шейпінг!!!

6. Русява

Русява Member

А мені сьогодні мій Тато у телефоній розмові сказав:
    -"якби ми жили в часи племен, то Ти б однозначно називалася "Та, що приносить Радість"... Ех, і світ відразу став яскравішим! :)

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я собі купила цілий комплекс по догляду за обличчям від skincode!!! Сходила з подружкою в Оперу Пасаж! Зайшли в La Piazza з"їли піцу, від якої я не в захваті, "українська" піца з Челентано, нам видалась смачнішою! Потім зустрілись з ще одною коліжанкою і пішли в Рафінад, замовили столик на 8 березня, випили по Космополітану бавились в секс і місто)))
    А купили квиточки в кіно на 8 березня, забрали останні)))

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І я собі прикупила нові весняні чобітки :) Спонжики для нанесення тонального крему, кремчик, і придивилася собі джинсики :) Ех...так добре :)
    А ще йду далі вчитися, вже неможу дочекатися занять :)))

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Тут слова зайві!!! Лише УУУУРРРРАААА!!!!

10. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

ААААААААААААААААА!!!! Вони працюють!!!

11. antique

antique Member

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а у нас вихвалялка з'явилася!!!! у нас нині був перший вихід в люди без підгузника!!!!взяла в рюкзак багаторазовий з собою на всяк випадок,але не пригодився! Софійка чемно просилася на форумівці в туалет.так шо я нині горда мама:girl_claping:

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ура! є Посиденьки! Ура, завтра буде купа всього до читання:) вже не можу дочекатись:)
    з вихвалялок,була сьогодні на презентації в Оленки і Іванки (дуже позитивні і енергійні дівчатка), забігла на форумівку і маю обновки (дякую Ніці), одні шльопки спрезентували татові,щоб мав новенькі в Татраляндію,він завтра в Словаччину (то теж вихвалялка,бо мали файну вечерю перед відїздом наших лижників). А ще поки не було посиденьок я в фотошколу почала ходити:) і тьопіки вже на 30% вишила,таке то:)

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і я похвалюсь - познайомилась крім Віки, ще з Танею (Радість), Олями (Зонне і Льолік), оксою, олю-льолю вже знала, словом класненько...)
    А ще замовила доці комплектик - красу неземну на весну і чекаю на форумівку, щоб було тепло і ми похвалитись мали як)))
    а доця ходить по хаті з табуреткою перед собою (підлога вже відпочиває) і тятяє аж гай гуде:) надіюсь колись за-ма-ма-є)))

---------- Додано в 04:10 ---------- Попередній допис був написаний в 04:08 ----------

ну і основна вихвалялка - а ми були в Грильяжки на студії!!!!!!!!!!!! школу презентували - так класнооооооо - хочу в тєлєвізор ше))

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мені теж сподобалось. мусим ту вихвалялку повторити. Ви такі файнючі.

16. TASJA

TASJA Well-Known Member

А в мене сьогодні вихвалялка буде, коли чоловік з роботи прийде - ДП запрацювали!!! Ото, напевно, всі вуха йому прожужу! :girl_wink:
    А ще вихвалялка - сьогодні мій синочок сам прибрав в себе в кімнаті!!! :girl_tender: Я його навіть не просила!!!

17. Olma

Olma Well-Known Member

О, нарешті є Посиденьки, а то я вже 2 дня чекаю шоб похвалитись
    Купила білет на
    В травні буде в Стокгольмі:girl_blum::radist::radist::radist:

18. Milka

Milka Moderator

Як приємно знов бути на ПОСИДЕНЬКАХ, сподіваюсь вони вже по-справжньому переїхали і вітаю з новосіллям!!!!!:girl_haha:

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мене нині поххвалили! так приємно!
    мама учениці сказала, що Мартуся вже набагато краще з математикою дружить і що англійську полюбила, вже краще говорить, відчуває мову! ах! :girl_tender:

20. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

І я трохи похвалюся! Щойно дзвонила коліжанка повідомити що в "Блик здоровье" надрукували моє фото її синочка :girl_claping: Приємнооо

Статус теми:
Закрита.