Відповідь: В'язані роботи в процесі Діувчатка а чи має хтось гарні схемки светриків для діток, бо в неті щось нічого знайти не можу можна і готові роботи продемонструвати
Відповідь: В'язані роботи в процесі А як такі светрики http://www.uzelok.ru/sp_children_item2792.html http://www.uzelok.ru/sp_children_item3078.html Ше такий знайшла http://klubochek.net/vyazaniye_detyam/114-oranzhevyjj-zhaket-s-kapjushonom.html
Відповідь: В'язані роботи в процесі Пошукайте в неті журнали серії "Baby Let's knit", вони ненашенські але в них дуже хороші докладні схеми. Наприклад звідси
Відповідь: В'язані роботи в процесі Ось що я наваяла за останніх пару днів..... то в кінцевому варіанті має бути безрукавочка з совами на груді. Я там бантік до одної вчепила, то думаю будуть в мене сови з бантіками на шийці і ще очка треба буде бусінками зробити. лише мені не подобається сама нитка..... я розпустила якісь светр який бабця чоловікові дарувала (допотопний) і з цієї нитки вьяжу, і не подобається як вона лягає, бо вже трішки жмакана і не розпрямляється добре, але вже почала, вже добью, може після прання ниточка добре ляже.
Відповідь: В'язані роботи в процесі Хтось робить так: замочує ті нитки у воду, віджимає, а потім намотує на якусь рамку в натяжку, щоб вони при висиханні випрямились. Але все одно безрукавка дуже гарна має вийти, так пасуватиме тій вашій смуглянці!
Відповідь: В'язані роботи в процесі я теж думала щоб так зробити спочатку, але коли починала вязати то ще вагалась на рахунок самої структури нитки, кольору бо він такий білий "подуставший", потім чи добре взагалі буде, а потім коли вже звязала так добряче то було шкода розпускати))))
Відповідь: В'язані роботи в процесі Такі гарні у всіх процесики!Молодці дівчатка!!! І мій трошки просувається,правда не дуже,бо дві останні ночі писала курсову на замовлення,і в'язати не було можливості,але вчора ввечері роботу здала і сьогодні буду знову братися до светрика,а завтра сфотяю і похвалюся
Відповідь: В'язані роботи в процесі праскою гарно відпарити, поки ще волога буде, має лягти петелька-в петельку А безрукавочка безподобна
Відповідь: В'язані роботи в процесі Дуже класна виходить безрукавочка!!! Ті сови будуть красотульки - я вже то уявляю. А ниточку на другий раз таки відпарюй перед тим як в`язати - самій буде приємніше з нею працювати.
Відповідь: В'язані роботи в процесі Я би не стала вже праскою відпарювати, побоялася би тих мудрих пташок зіпсувати(колись так собі зіпсувала косами зв`язану туніку), напевно достатьньо буде просто попрати і гарно розкласти до повного висихання.
Відповідь: В'язані роботи в процесі а я просто кілька разів перемотую нитки з клубка в клубок - вони тоді теж непогано роозправляються, головне тугенько змотувати (мені ліньки їх прати, a потім сушити... :8: )
Відповідь: В'язані роботи в процесі Я вирівнюю як бабусі в казках - намотую на широко на дві руки, замочую на кілька хвилин в гарячу воду, потім висушую і знов змотую в моточок. Крім того в такий спосіб ниточки стають м"якенькі і пухкенькі.
Відповідь: В'язані роботи в процесі А я як маю нитки в клубку, надіваю їх на спицю, можно на 2, щоб не крутилося, ставлю закипіти баняк з водою і лишаю хвилин на 20 ті клубки над парою, прикриваю мискою згори, або такою випуклою кришкою.
Відповідь: В'язані роботи в процесі перший клубочок білих ниточок закінчився, треба пороти другий рукав зі светра, розпрямити спробувати , але щось неохорта зараз...... зато руки чесались розпочати отаку красу тому в нас жилеточка з совами пару днів відпочине, а я поки розпочала чоловік каже що я ненормальна, вязати по ночах замість того щоб спати... а мені так подобається, то якось заспокоює навіть
Відповідь: В'язані роботи в процесі Ну звичайно що ні. Перев"язую в одному місці і замочую, тільки акуратно, щоб нитки не переплутались.
Відповідь: В'язані роботи в процесі закінчую оце шапочку... фактично її можна хоч уже носити, але ще буде один прикол - мишачі вушка нарешті зрозуміла як то має виглядати.
Відповідь: В'язані роботи в процесі Молодець!Вітаю з новим таким гарнючим процесиком! О, то як про мого сказано,чи то всі чоловіки того не розуміють... Гарнюня шапочка,хочу малій щось подібне з вушками зв'язати,але ніяк не доходить мені як ті вуха робити... І як і обіцяла-мій процес І от дойщла черга до закривання петель на рукава і я заглохла,щось вже понамучувала...Прийдеться трохи попороти(на фото немає,бо ще 8 рядів сьогодні дов'язала),і спробувати ще раз,бо як на мене вийшли трохи зарізкі переходи...І десь дві петлі загубила...От і перші каменючки на шляху до готового светрика...