В'язані роботи в процесі

Тема у розділі 'В'язання', створена користувачем Натуся, 10 Листопад 2009.

1. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: В'язані роботи в процесі

Діувчатка а чи має хтось гарні схемки светриків для діток, бо в неті щось нічого знайти не можу :sad: можна і готові роботи продемонструвати :)

2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А як такі светрики
    http://www.uzelok.ru/sp_children_item2792.html
    http://www.uzelok.ru/sp_children_item3078.html

Ше такий знайшла
    http://klubochek.net/vyazaniye_detyam/114-oranzhevyjj-zhaket-s-kapjushonom.html

Останнє редагування: 12 Листопад 2009
  3. Масік

Масік Well-Known Member

Дякую! Останні дві моделі мені дуже сподобалися.

4. taramay

taramay Well-Known Member

Пошукайте в неті журнали серії "Baby Let's knit", вони ненашенські але в них дуже хороші докладні схеми.
    Наприклад [​IMG] звідси

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ось що я наваяла за останніх пару днів..... то в кінцевому варіанті має бути безрукавочка з совами на груді. Я там бантік до одної вчепила, то думаю будуть в мене сови з бантіками на шийці і ще очка треба буде бусінками зробити.
    [​IMG] [​IMG]
    лише мені не подобається сама нитка..... я розпустила якісь светр який бабця чоловікові дарувала (допотопний) і з цієї нитки вьяжу, і не подобається як вона лягає, бо вже трішки жмакана і не розпрямляється добре, але вже почала, вже добью, може після прання ниточка добре ляже.

6. kitka

kitka Well-Known Member

Хтось робить так: замочує ті нитки у воду, віджимає, а потім намотує на якусь рамку в натяжку, щоб вони при висиханні випрямились.
    Але все одно безрукавка дуже гарна має вийти, так пасуватиме тій вашій смуглянці:girl_in_love:!

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я теж думала щоб так зробити спочатку, але коли починала вязати то ще вагалась на рахунок самої структури нитки, кольору бо він такий білий "подуставший", потім чи добре взагалі буде, а потім коли вже звязала так добряче то було шкода розпускати))))

8. Натуся

Натуся Well-Known Member

Такі гарні у всіх процесики!Молодці дівчатка!!!:) І мій трошки просувається,правда не дуже,бо дві останні ночі писала курсову на замовлення,і в'язати не було можливості,але вчора ввечері роботу здала і сьогодні буду знову братися до светрика,а завтра сфотяю і похвалюся :) :) :)

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

праскою гарно відпарити, поки ще волога буде, має лягти петелька-в петельку
    А безрукавочка безподобна :girl_in_love:

10. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Дуже класна виходить безрукавочка!!! Ті сови будуть красотульки - я вже то уявляю. :girl_claping:
    А ниточку на другий раз таки відпарюй перед тим як в`язати - самій буде приємніше з нею працювати.

11. Top-Olya

Я би не стала вже праскою відпарювати, побоялася би тих мудрих пташок зіпсувати(колись так собі зіпсувала косами зв`язану туніку), напевно достатьньо буде просто попрати і гарно розкласти до повного висихання.

12. nattsol

nattsol Well-Known Member

а я просто кілька разів перемотую нитки з клубка в клубок - вони тоді теж непогано роозправляються, головне тугенько змотувати :) (мені ліньки їх прати, a потім сушити... :8: :girl_crazy:)

13. хельга

Я вирівнюю як бабусі в казках - намотую на широко на дві руки, замочую на кілька хвилин в гарячу воду, потім висушую і знов змотую в моточок. Крім того в такий спосіб ниточки стають м"якенькі і пухкенькі.

14. Ума

Ума Super Moderator

замочуєте теж на руках?

15. Top-Olya

А я як маю нитки в клубку, надіваю їх на спицю, можно на 2, щоб не крутилося, ставлю закипіти баняк з водою і лишаю хвилин на 20 ті клубки над парою, прикриваю мискою згори, або такою випуклою кришкою.

Останнє редагування: 14 Листопад 2009
  16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

перший клубочок білих ниточок закінчився, треба пороти другий рукав зі светра, розпрямити спробувати , але щось неохорта зараз...... зато руки чесались розпочати отаку красу
    тому в нас жилеточка з совами пару днів відпочине, а я поки розпочала
    чоловік каже що я ненормальна, вязати по ночах замість того щоб спати... а мені так подобається, то якось заспокоює навіть:girl_in_dreams:

17. хельга

Ну звичайно що ні. Перев"язую в одному місці і замочую, тільки акуратно, щоб нитки не переплутались.

18. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

закінчую оце шапочку... фактично її можна хоч уже носити, але ще буде один прикол - мишачі вушка :haha: нарешті зрозуміла як то має виглядати.

19. Top-Olya

martinkadp - КЛАСС :girl_tender:!!!

20. Натуся

Натуся Well-Known Member

Молодець!Вітаю з новим таким гарнючим процесиком!:)
    О, то як про мого сказано,чи то всі чоловіки того не розуміють...:)
    Гарнюня шапочка,хочу малій щось подібне з вушками зв'язати,але ніяк не доходить мені як ті вуха робити...

І як і обіцяла-мій процес
    І от дойщла черга до закривання петель на рукава і я заглохла,щось вже понамучувала...Прийдеться трохи попороти(на фото немає,бо ще 8 рядів сьогодні дов'язала),і спробувати ще раз,бо як на мене вийшли трохи зарізкі переходи...І десь дві петлі загубила...От і перші каменючки на шляху до готового светрика...:sad: