Відповідь: Вмикаємо логіку Стоять дві гори. на першій горі стоїть козел, на іншій баба. Як дістатися бабі до гори, щоб подоїти козла?
Відповідь: Вмикаємо логіку Молодець) Він сам мав верблюдів, тож одного взяв зі свого стада, а потім назад забрав.
Відповідь: Вмикаємо логіку У погребі 5 мишей гризли кусок сиру. Вони були так захоплені цим, що не помітили, як підкрався кіт. Кіт кинувся на мишей і одну з них схопив. Скільки мишей залишилося доїдати сир?
Відповідь: Вмикаємо логіку правильно!!! Йшло 3 поросят. Одне - попереду двох, один - між двома, один - позаду всіх. Як йшли поросята?
Відповідь: Вмикаємо логіку молодці дівчата! Один знаменитий фокусник каже, що може поставити пляшку в центрі кімнати і вповзти в неї. І це підсилу кожному із нас!Як це можна зробити?
Відповідь: Вмикаємо логіку Я б припустила, що це ілюзія. Стати в протилежному кінці кімнати до глядача.
Відповідь: Вмикаємо логіку Куда пропали 10 рублей? Я у друга взял 100 рублей, пошел в магазин и потерял их. Встретил подругу, взял у нее 50 рублей, купил 2 шоколадки по 10 рублей. У меня осталось 30 рублей, и я их отдал другу, которому остался должен еще 70 рублей, и подруге 50. Итого, мой долг 120 рублей. Плюс у меня 2 шоколадки по 10 рублей, итого, 140 рублей. Куда же пропали 10 рублей?
Відповідь: Вмикаємо логіку Правильно!Це просто гра слів Ясний Дух - породистий кінь, десятиразовий чемпіон національний скачок.Довжина прив'язі від його шиї до іншого кінця - 9 м. Сіно знаходиться на 12 м від нього. Проте кінь здатний ласувати сіном, хоча мотузка не рветься і не розтягується. Як таке можливо?