Вуличний інтим терпимий?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Oliza, 6 Липень 2010.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Вуличний інтим терпимий?

от власне! не подобається,розвертаємось і ігноруєм! Хай люди собі любляться!!! Згідна з Сяньою,де їм проявляти свої почуття,які так лізуть назовні!?Вони кожного дня,чи вечора мусять прощатися і розходитися по своїх хатах.Пригадую початки нашого з чоловіком зустрічання.мені самій не дуже було комфортно в людних місцях проявляти почуття,але коли весь світ перевертається від тої новизни і сили почуттів,забуваєш про все навколо! Тому як бачу таку закохану пару,просто тішуся за них,згадуючи як це у нас було,в них то саме зараз відбувається :) А коли хтось надто вульгарно то робить,просто ігнорую,так ,дивитися на таке неприємно,але ж можна відвести погляд!!

2. WildWind

WildWind Member

Вони спеціально сиділи в таких місцях, де молодь збираєтьсяя, щоб висловити своє фе. Є такий вид бабусь, що спеціально шукають, де би то "поспілкуватися", молодь повчити. Ну скажіть, надворі зима, холодно, чому б не піти в гості одна до одної, чайку попити, серіал разом подивитись, ні, воки звечора, коли молодь з гульків вертається чи іде, сидять і чекають кого б то повчити.
    А є добрі ввічливі бабусі, які стажуть:"Молоді люди, та не гарно." Та й підуть собі у справах.

3. Vendy

Vendy Active Member

я не бачу нічого поганого в невинних поцілунках чи обіймах, проте, коли стоять і вульгарно лижуться і т.д. то самому неприємно на таке дивитися
    А бабульки то дійсно, деякі люблять повчити і чекають поводу навіть найменшого

4. Galicija

Galicija Well-Known Member

Але то справді було-було.....!!!!:girl_in_love:
    Роблю так само:girl_cool:

5. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Коли ми з чоловіком ще зустрічалися, то також складно було втриматися від вияву своїх емоцій. Деколи це було аж надто.. Але це вік такий і етап у стосунках. Звичайно, я зараз би собі такого не дозволила, хоча минуло може роки зо 3-4. Правда лизання посеред вулиці не було, але і пиво пили по парках, цілувалися по під'їздах, дуріли на концертах. Тепер є що згадати! Тож часто розумію такі парочки, навіть тих, які поводять себе надто відверто. Їм добре разом, правда деколи це справді бажання показати, які вони вже дорослі. Але люди, переважно, вчаться на своїх помилках, тож і вони помудріють.

6. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Кожен судить по собі, а старші люди ще й не можуть приховувати свої думки та емоції. Я співчуваю тій бабці, яку свого часу хлопець за руку взяв на 10 секунд, а вона вже думала що комсомольський квиток втратить... а може й взагалі ніколи ніжності не відчувала, може обмежувала себе все життя з якихось причин..
    Якщо молода пара собі ніжно цілується — я не проти, навіть ЗА.
    Якщо вони ніжно займаються сексом в далекому куточку нічного парку — я не проти.
    Мені можуть муляюти очі пари які "облизуються" надто демонстративно, при цьому хлопець робить одночасно масаж грудей і попи... або коли демонстративно цілуються двоє хлопців.. Треба поважати не тільки психіку "бабульок" (які одразу ж побіжать в аптеку, а потім до сповіді — бо дивились на розпусту...), а й виховні моменти — довкола ж діти.

Висновок. Для адекватних людей з нормальним культурним розвитком зрозуміло що і де можна робити. Це стосується всього: і поцілунків, і сексу, і нецензурної лексики, і шкідливих звичок, і навіть одягу. Наприклад, якщо на пляжі ходити в бікіні (принаймні в наші часи) є нормально, то в центрі міста норми моралі дещо інші.

Порада. Якщо ви молоді та закохані, то менше себе стримуйте, просто для більш інтимних речей старайтеся шукати більш інтимні місця. Секс на природі це дуже класно! поцілунки при заході сонця — незабутньо! Доки вам не стукнуло 70-80 набирайтеся вражень від життя! Ніхто не помічає як черствіє і тоне в рутині життя...

7. manka

manka Member

На дитячому майданчику гуляли десяток мамочок з діточками, на одній з лавочок сиділи старенькі бабусі, а на іншій сиділа компанія старшокласників серед яких одна парочка досить-таки активно і вульгарно демонструвала свої почуття (і поцілунки і "масаж грудей і сідниць", які, між іншим, можливо, через літню пору, були мало чим прикриті). При чому, не соромились ні своїх друзів, ні нас, ні бабусь. Нам, мамочкам, хоч ще далеко до бабусь, дуже огидно було на таке дивитись, а ще огидніше, що це могли бачити наші діти. Висновок: на все свій час (не серед білого дня) і місце(не надто людне).
    А щодо романтичного поцілунку, то я за. Все-одно де і коли. Нехай серед білого дня, на очах тисяч людей. Чи ввечері на далекій лавочці. Це - прекрасно. Це - чудове вираження почуття.

8. olevitska

olevitska New Member

вчора в ашані в черзі біля каси молоденька дівчинка таааааак вже вішалась на того хлопця таааак вже тааам вилизувались...шо прийшлось їх попросити потерпіти трошки бо на них тааак дивились очі моїх дітей....а їм хоч би що....Куди ж котиться наша молодь...чесне слово аж противно!

9. Bobas

Bobas New Member

Якщо подивитись, то стосунки двох то щось сокровенне, тендітне. Але інколи на вулицях бачиш таке, що зразу лізе на думку фраза- інстинкт якийсь тваринний. Колись мені було байдуже, а тепер, коли росте маля, зовсім стало навпаки. Хочеться захистити її від таких картин на вулицях міста. Щоб дитина не питала А що то дядя і тьотя роблять? Я не готова відповідати малій на такі питання. Я все розумію, але мені здається, що любов двох людей вдома можна один одному показувати, навіщо ж на вулицях? Якісь там поцілунки мінімальні то так, то звично і навіть не бридко, а от "зажимання і мацання" то трішки перебор.

10. Freetany

Freetany Member

Знаєте - мене дратують такі старші люди. Вони просто користуються тим, що вони старші, ніби їх треба поважати, і слухати що вони скажуть. Вважаю це не правильним. І не буду терпіти образи від будь-кого. Вони свій негатив на вас вилили - їм легше, а вам гірше. У мене до речі теж такі кульчики, і я їх дуже люблю. Шкода, що ті бабульки мені не попались.
    Мене колись одна "бабця" Років 50-ти - не дужа стара, і приємно виглядала) на дитячій площадці обізвала коровою, бо я присіла на дитячу качелю. Згадаю як ми сварилися! Верніше сварилася я, а вона, не чекавши такої реакції, неголосно відповідала де могла вставити якесь слово. Шкодую, що ще не стукнула її. От чесно шкодую!:girl_haha:

Я тільки за романтичні поцілунки на вулиці, все решта - не для чужого ока. Але якщо я побачу, що якась бабця накинеться на молодих за романтичний поцілунок - кинуся в бій їх захищати! Тут говорили за психіку бабусь, але ніхто не думає які наслідки може мати така "наука" для закоханої дівчини, яку обзивають хвойдою і т. ін.
    Легенькі цьомки - не інтим. А інтим повинен бути інтимним.:girl_in_love:

Останнє редагування: 24 Грудень 2010
  11. dollymom

dollymom New Member

А мена здіється, що все залежить від людини, яка "збоку".
    В мене в особистому житті все гаразд, і коли бачу "вуличні поцілунки" - в мене це викликає тільки посмішку і позитивні думки, спогади.
    А от наприклад думаю - якби не дай Бог, була б сама, не маючи особистого життя, або негаразди з чоловіком - цілком реально, що мене би такі прояви ніжних почуттів суттєво дратували... а що вже про бабусь казати? Ні життя особистого, ні грошей толком нема - а головне, значна обмеженіть соціального життя... Як тут можна до нього долучитися - тільки когось "посварити". І власну значимість за ваш рахунок підвищити! Так що ставтеся до цього відповідно - пошкодуйте і не звертайте уваги!

12. Natkavm

Natkavm Загублений

ооо..на нас теж колись накричали..в маршрутці) ми їхали ввечері в клуб і мене мій хлопець цілував час від часу теж то в щоку, то в губи) якийсь мужик на нас накричав..ппц

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не люблю, коли мене на людях цілують. Щодо решти людей - ставлюсь абсолютно нормально. Але мої почуття, мої стосунки.. не хочу нікому показувати)
    Приблизно те, про що одна акторка сказала, пояснюючи, чому її в "ліжкових сценах" озвучувала дублерка: не хочу, щоб хтось знав, як реагую в житті я)

14. Відповідь: Вуличний інтим терпимий?

Моє ставлення неоднозначне: якщо просто невинний поцілунок в щічку і просто ніжні обійми, то навіть настрій піднімається від такої романтики)))
    А коли в маршрутці їдеш із дитиною на руках і перед тобою сидить пара малолєток, які просто "лижуться", обмацуючи одне одного з ніг до голови, то це вже перебор!!!! Мовчати не буду!!

15. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

Я також не маю нічого проти поцілунків ! Але коли закоханні дуже захоплюються доходячи до лапання або що ще гірше сексу при людях(чого була свідком не одноразово) це вже говорить про їх виховання напевно. І це дуже обурює.

16. dasha

dasha Well-Known Member

Зайшла в темку,згадала, як знайомий розказував, що вони з дівчиною сексом дома не займаються. Їм цікаво десь в ліфті, чи на площадці в під"їзді, чи в парку на пеньочку, коли є екстрім, що їх хтось може застукати. Ну є така категорія людей, що люблять такі речі в людних місцях. Я особисто на таке не звертаю уваги. Ля мур... )))

17. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

Ну так Ля мур....але коли це роблять на дитячих майданчиках, та й взагалі при дітях(і до речі не завжди людей тільки двоє) одного разу була свідком цілої оргії...

18. dasha

dasha Well-Known Member

Ну мені ще такі кадри не попадались. )). Тоді певно б також не мовчала. Хоча, таке і в квартирі буває. В мого брата сусіди так бурно займаються сексом, що тьотя пищить як сигналізація, і племінник постійно плаче що тьоті погано, щось болить, що вона так кричить )):girl_crazy:

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не знаю чи то інтимом можна назвати. Вчора ідемо з чоловіком і малий в візочку. Чоловік на роботу, ми на прогулянку. Біля зупинки він цілує мене на прощання, потім дитину. Я вловлюю погляд бабульки, яка дуже уважно до нас приглядається. Чоловік пішов, а вона до мене: " Так стою і спеціально дивлюся, думаю цілуєтесь при дитині, та то жах, а потім бачу він ще й дитину цілує, то певно чоловік?" Я впала:D
    А загалом згадався випадок моєї коліжанки як вони колись з чоловіком ішли до мене на день Народження.)) Подзвонила що виходять, всі їх чекають, бо мали їхати за місто. Їх нема, телефони не відповідають. Являються з годинним запізненням веселі як слоники:blum1::blum1:, у нього синяк на пів щоки Потім подружка розказує як по дорозі їх "приперло", забігли в багатоповерховий будинок. Заїхали на якийсь там поверх щоб здійснити задумане і в сам розгар дійства їх запасла якась бабка. Короче її чоловік отримав якимось баняком по голові:wacko1: Як уявлю собі ту картину, нічого крім сміху вона в мене не викликає.:girl_haha:

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Коли мій коханий до мене приїжджав у Львів (2-3 рази на рік), то поцілунки були пристрасні і не завжди у відповідних місцях, ну треба ж попрощатись перед поїздом :)), але ніхто нам зауважень не робив, тільки заздрісно дивились :xaxa: