Відповідь: Хочу поїхати в Карпати І ми вирішили поїхати в Карпати, але не Славськ..т.д, а щось дике, біля лісу і щоб грибочки позбирати. Бажано якийсь приватний мотельчик, може щось чули, знаєте?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати а ми були в Карпатах Славське в приватному секторі, то якщо зараз номер від 100 до 160грн, то на новий рік ми питали до 300грн,але я думаю прийде новиймрік ціни будуть космос, люди вже позабивали місця
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми збиралися два тижні в Берегово, а сьогодні я черговий раз переконалася, що ніхто мені не може сказати, коли ж їхній басейн термальний все-таки відкриють... Тому їдемо собі на Синевир... з фотоапаратом Інформацію про проживання брала знову-таки з того ж карпати.інфо
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми були минулого року в Берегово, наприкінці жовтня. Купались. Проте враження не найкращі. Всю приємність від купання зіпсувало радянський рівень сервісу, радянський інтер"єр... А ми цих вихідних були таки в Карпатах. Ночували тут. А фото і розповіді - у моєму блозі. ) (Якщо нині буде час).
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати А у мене від Берегова зовсім інші, позитивні враження. Так бассейн - радянський. Але рівень сервісу у готелях і кафе - мені дуже подобався. Я відчуваю себе у Закарпатті, як не у нашій державі, за смішну ціну в 100 грн. у вас номер з євроремонтом, гарячою водою, кондіционером, іонізатором, телевізором, холодильником, москітними сітками та сніданком. У готелі сенсорне освітлення і така сантехніка, що довелося подумати як користуватися краном І такий сервіс як мінімум у двох готелях Берегова, і далі за Тячівом ночували у такому ж самому, за ті самі 100 грн. А щодо бассейну. То краще їхати в Яноші, там термальні купальні. Хоча з дитиною - бассейн ідеально бо там є "лягушатник". А, ще у Берегово є моя улюблена піццерія, ми завжди там обідаємо коли відпочіваємо. У звичайній піццеріі офіциант поводить себе, так як не в кожному ресторані, повірте - приємно. А ще кава... Ммммммммм, яка у Берегово кава.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ага. ми у Берегово зупинялися у готелі "Золотий павлін"- за смішні гроші номери з джакузі, а вресторані можна було недорого і дуже смачно поїсти (це було рік тому)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Зробили??? від повороту з траси до Славського??? Якщо так, то це ж просто неймовірно, скільки років жаліюся на ту дорогу, їздити не хотілося через отой невеличкий шмат дороги, яким їдеш більше як півгодини, з машини знущаєшся.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Та я саме про басейн. Закарпаття я дуже люблю, але щоб не повторюватись, про враження від Берегово можете прочитати тут. А "Золотий пав" справді непоганий готель, у співвідношенні до ціни.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Не зовсім. Здається, нова дорога починається за Гребеньовим і до Славська. Але в самому Славську все як в старі добрі часи. Машини ще стоять, значить будуть продовжувати стелити асфальт.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Може хтось порадить контакт якогось котеджу в Карпатах, подалі від цивілізації - Микуличин, Татарів, Ворохта,Косів, Космач чи ін. Невеликий на 2 сімї і з вигодами ???
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати також буду дуже вдячна за будь-яку інформацію про котеджі,які ще вільні до Нового року!!!!!!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Можу порадити проживання в Космачі http://www.karpaty.info/ua/uk/if/ks/kosmach/houses/lyndyuk/ Були там влітку і дуже-дуже задоволені! а також - якщо згодні проживати в одному будинку з господарями, - ось це http://www.karpaty.info/ua/uk/if/ks/kosmach/houses/klaptsunyak/
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Є одна родина в Микуличині, я їх дуже люблю: 676336302 і 343439564, Тарас і Наталля. Якщо хтось поїде, передавайте привітання від Ісабель І ще в тих були, я подивлюсь, чи добре даю телефон, але то недалеко від Косова, по-моему, Космач, Любомир: 974575905 Чудово, хатка під лісом, все село нижче. Не знаю, чи вони ії перебудували, але тоді було - як попав в дитинство
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати і мені дуже треба інформацію про можливість проведення Нового року в Карпатах!!! Підкажіть будь-ласка щось цікаве, недороге, але зручне і щоб добратися, і щоб там було цікавенько))) десь на 6 чоловік
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Нам теж потрібен котедж на Новий рік. На 6 осіб. З вигодами і кухнею. Щоб без господарів. Приблизно на 3 доби. Може хтось сам їздив і може порадити! Будь-ласка!!!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати ой дівчата, на Новий рік я думаю вже місця ні в кого не має, хоча.... там на два-три місяці на перед замовляють! Завтра пошукаю номер телефону і скину кому треба, звертайтесь в ПП.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Порадьте куди краще їхати в Карпати. Хотілося б чогось тихого, з прекрасною природою. І порадьте будь-ласка якісь садиби чи готелі, але обовязково щоб в кімнаті були вигоди і ціни орієнтовно 150 грн кімната
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати можу порадити котеджне містечко в Славську "12 місяців" біля підніжжя гори Тростян. Гарно, тихо, вище цих баз вже більш нікого нема.Краєвиди просто супер.Недалеко є канатна дорогу на Тростян. ми відпочивали з донечкою коли їй був лише місяць.є можливість виористання кухні (якщо ви хочете самі готувати), на літо є басейн,качельки і пісочниця. маю пару знимок, якщо цікавить пишіть