Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

часом не в ЛІЛІАНУ?

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Розкажу і я трохи про наш відпочинок у Славському. Цього року вирішили не їхати у "Карпатський затишок" бо однозначно не вартує він тих грошей, які за нього хочуть. Були тут http://www.karpaty-slav.com/anastasiya.html нам сподобалося, все так як на фото, море квітів, чистенько акуратно. Дуже привітна господиня. Єдине, що там трохи стрімкі сходи, що на веранду, що між поверхами. То тим хто з дітками треба добре за ними пильнувати. Хоча ми були великою компанією, і дітки були. 4; 3; 1, 8 і один мацьопік на руках ))). То, впринципі, діти самі ходили по тих сходах. ну крім найменшенького ))) Що до харчування. То його не можна вибирати як в ресторані. Наприклад на сніданок може бути омлет, або млинці. на обід борщ і картопля з відбивною.(меню на один день, на другий щось інше) Але господиня завжди питалася що б ми хотіли. При потребі діткам готувала окремо. Ну і крім того там є все необхідне, щоб при потребі приготувати самому. Готує пані Ірина смачно, порції великі. Нам сподобалося. Хочемо туди ще.

3. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

в номерах є туалет/душ ? прочитала, що там на третьому поверсі 4 санвузли

4. KAPUCHINKA

ні в номерах не має. але тих чотирьох є достатньо. за три дні перебування я жодного разу не чекала щоб звільнився санвузол. там чистенько, акуратно. хоч ми і прихильники щоб душ і туалет були в номері, але цього разу не було жодних незручностей з цим пов*язаних.

5. kolobok

kolobok Member

Особисто не була, але знайомі були вже кілька раз, дуже задоволені, нам рекомендували.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ми були. Це була частина нашого медового відпочинку:girl_tender: Дуже сподобалось - гарні чисті номери, природа - казка, велика територія з купою всяких розваг, непоганий ресторан, сніданки (включені в вартість номерів) дуже смачні і різноманітні.. На території є два озерця (не для купання, а для ловлі риби), річечка, басейн, зоопарк, шезлонги.. І при тому територія закрита - супер для відпочинку з дітьми. Якогось екстриму Ви там не знайдете, але от спокій гарантований. Ціни цілком адеватні. Поїдемо колись туди, але вже як будемо мати малят. Поки що занадто спокійно для нас:girl_wink:
    Ну і фотозвіт - я біля річечки...
    І коник з зоопарку...

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

З мінусів - далекувато від цивілізації. Але машина цю проблему вирішує:girl_curtsey:

7. simona

simona Well-Known Member

може хтось відпочивав тут http://sheshory.com/ ваші враження)

8. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Днями ми побували проїздом на базі відпочинку "Едельвейс" в Сколе http://edelweiss-skole.virtual.ua/ Як у справжніх Карпатах - там багато звірів (живих в міні-зоопарку), ну і не дуже ("чучела" тварин в ресторані, коридорах та номерах) На території ідеально чистий басейн, сауна, дитячий майданчик, кругом ріка, гори - одним словом - краса неземна! Єдине, якщо їхати туди, щоб виспатись, то не получиться, бо надто шумно. Кожної години проїжджає поїзд-товарняк, а дружелюбний ослик вже о 5 ранку кричить "І-А" та будить всіх гостей:girl_wink:

9. allusya

allusya Well-Known Member

Плануємо поїхати відпочити трошки. Зупинилась поки на http://www.alpenhof.com.ua/?lang=ua&id=about і http://rozhanka.com.ua/index.php?page=1. Може хтось відпочивав там, хотілось би почути відгуки. А можливо хтось порадить щось інше, щоб була гарна велика територія, басейн обов'язково, подальше від дороги. Хочу затишку і спокою.

10. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми не відпочивали там, але заходили на розвідку, там справді затишно і тихо, бо різко вгорі від дороги; привітний персонал; готельчик і номера пахнуть а-ля Туреччина ( якась така сама хімія в них), ми не зупинились там, бо хотілось повноцінного басейну, а той що є на фото, глибиною мабуть 60 см був не набраний..Не знаю як там зараз, думаю варто задзвонити і запитати саме про басейн, якщо той пункт принциповий як був нам:) Добрий басейн в Вежі Ведмежій і в Слов"янці, але про то вже писали

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

Нажаль великий басейн і досі будують:girl_in_dreams: Але ми як завжди знову їдем туди в липні на 8 днів:girl_dance: Зате маєм одне місце де плануєм провести день, бо дуууже нам його нахвалюють знайомі, і кажуть що просто в захваті, і анімація для дітей чудова, і кухня божественна, тому дуже хочу теж туда поїхати, бо мене тільки територія в 20га і два (закритий і відкритий басейн) вже приваблює )))
    Ось сюда
    http://voevodyno.com/

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

14. Котя

Цікаво чи хтось з наших ДП там вже був :d23:

15. KAPUCHINKA

Адміністрація там трохи странна. Поводять себе так ніби клієнти їм мають бути вдячними за те, що вони дозволили їм до них приїхати. Обслуговуючий персонал, нормальний, а адміністратор якийсь неадекват.
    Ми їздили чотирма сім*ями. Попередньо бронювали без передоплати. і сталося так, що у дитини колег піднялася температура, сестра передзвонила, пояснила ситуацію, при чому не відмовлюючись оплатити той номер, а той мущинка довів її до сліз. Ну після такого треба було б плюнути на то все і не їхати нікому, але на той момент частина нашої компанії вже була там + то було приурочено святкуванню чийогось дня народження. то таки поїхали.
    Ну ще одна ситуація. Номер ми оплатили на 2,5 доби. То адміністратор чи хто він там, підходив до чоловіка і просив звільнити номер, бо він його вже комусь пообіцяв :khomyak: ну якщо я беру собі додатково півдоби, то воно мені, напевно, треба, чи як? Дивне там ведення бізнесу.

По самій базі, територія класна, правда трохи багато сходів. Альтанка, якщо не помиляюся, відноситься тільки до котеджу. Є ще один мангал і стіл з лавками біля невеличкого потічка, але він не має ніякого накриття. ЯКщо нема дощу то там просто супер, тіньок, прохолода. Але він тільки ОДИН.

Басейн з підігрівом, водичка чистенька, можна сидіти годинами ))).

То все відомості кількарічної давності, але перевіряти чи щось змінилося бажання не маємо.

16. Burberry

Burberry Well-Known Member

І я вас прошу порадити щось для відпочинку з дітьми в Славському чи поблизу. дві сім'і, дві мацьопи:одна вже бігає,друга ні. Потрібно,щоб смачно готували і можливість самому приготувати. Щоб менше було цивілізаціі поруч,річка з можливістю покупатися або озеро, дитячий майданчик,басейн вітаються.І все за помірну ціну:)

17. Miki

Miki New Member

цими вихідними були у "Ліліані", що у Славську, замовляли котедж, дуже сподобалось, все чистенько і гарненько є можливість готувати(бо були малі діти), є гарні качельки і великий критий басейн з підігрівом, погода трохи підвела, але в басейн з малими дітьми все ж ходили.
    http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/slavsko/hotels/liliana/

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

Котя, мій чоловык мав 4 денний семінар з розвагами. казав, що досить гарно, але номери і корпуси між собою різні. є кращі і гірші.наприклад, вномерах біля басейну дуже шумно. територія велика. розваг достатньо. ще там в той час якийсь фестиваль проходив.
    п.с. по фото - номер з воєводино і номер з рейкарц поляна для мене були абсолютно різні . на користь рейкарц.

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

ми були, правда, минулого року ще, хоча навряд чи в гірший бік щось змінилося.
    Рекомендую. Нам сподобалося (враховуючи, що я була вередлива вагітна на 9 місяці). Приємний персонал. Кухня дуже приємно радувала.
    Номери затишні і гарні (але я всіх не бачила)))
    Єдине, що територія, як на мене, замала, якщо з дітьми їхати, але то гори - і ми ходили гуляти поза територію. Проте в самому готелі для дітей було досить розваг, розмальовок, теніс, настільні ігри. Бігали баранці якісь. Сауна непогано облаштована, але електрична (((
    Єдине, що була пізня осінь, тому не знаю, що там з басейнами влітку. Бачили досить невеликий.

20. Котя

та я по фото так і зрозуміла, що номерний фонд, там явно проігрує Рейкарцам в Карпатах, але ж територія, басейни і різні розваги мене дуже підкупляють ))) Тому хочимо особисто поїхати і подивитись, де ці номера кращі, а де гірші, і якщо нам там взагалі сподобається, щоб просто знати де саме на майбутнє резервувати :)