Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Були з мужем минулого року, жили в приватному секторі, краса неймовірна, ходили по горах, цього року теж плануємо в саме Яремче, якщо поїздом,
    а якщо машиною, то порадьте щось близенько від Львова за помірними цінами?

2. lilochok

lilochok Well-Known Member

Туди варто поїхати ще й завдяки їхній приватній пивоварні :girl_blush2: Пиво таке вже смачне! А ще різні смаколики до пива продають (будз, бринзу тощо)

Доречі, навпроти пивоварні є "Добродій". Жили там, коли приїзджали взимку на лижі. В котеджі їхньому взагалі класно та й ціни не кусаються

3. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ще не була на Закарпатті, хочу цього року поїхати. Зорінтуйте будь ласка, на які водойми там можна з дітьми їхати? Щоб нормально поплюскатись без обмежень. Наскільки зрозуміла - до 12 років термальні басейни не бажані? Можливо якісь озера з близьким до них проживанням, з умовами для дітей, дякую.

4. lilochok

lilochok Well-Known Member

відразу подумала про садибу "Дикий мед" під горою Хом"як (по дорозі до гуку женецького. Місце там чудове! Але ціни, здається, далеко не найнижчі (бачили, що ціни в меню високі)

5. Junita

Junita Member

Шукаю відпочинок на Закарпатті з термальними джерелами. Порадьте якесь хороше місце для зупинки, хто був цього року, розглядала варіанти Берегове, Косинь.

Надіслано від мого GT-P3100, використовуючи Tapatalk

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

плануємо вибратися на кілька днів у Шешори. можливо хтось там відпочивав і може щось порадити?

7. rododendronia

rododendronia Member

Порадьте приватний сектор, або готель з відкритим басейном в карпатах і бажано кухнею . Ціна номера до 400 грн. Будь який район ))

8. Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

досить багато варіантів є в Берегово по житлу гляньте тут ,
    там все житло пристойне, були не раз, в готелях Золота пава, Жайворонку, Оазисі всі варіанти досить хороші. Саме Берегово невелике містечко, тому там все близенько і порівняно недорого. Харчування теж нормальне, то вже на місці зорієнтуєтесь, де вам більше подобається. Загалом ціни не дуже дорогі. Є великий базар, де ще можна непогано скупитися

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

В Косонь від Берегово пару кілометрів, ще є недалеко від Берегово гарне озеро в с.Дийда (Дідово), Бумеранг називається, там всі розваги, які хочеш, декілька майданчиків для дітей і критий і відкритий, горки, катамарини, лежаки.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

до 12 років можна, але з обмеженнями. Озера близькі- о. Дийда в 2 км від Берегово. Якщо їдете на авто- можете зупинятися в Берегово і хоч щодня їздити на озеро. Правда зона Бумеранг- платан. Або при бажанні- знімати котедж на самому березі озера - там пропозиції житла на воротах висять, багато котеджвів мають свій вихід на озеро( цін цьогоріч не скажу, минулоріч товариші з дитиною знімали там котеджик за 500 грн)

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

ми зупинялися і Золотій Паві і в "Вілла Баст" ( це вже на виїзді з Берегова в сторону угорського кордону). І там і там бул непогано, хоч в "Золотій Паві" як з номером повезе- інкли траплялися номера з пліснявою плюс якщо весілля в місцевому ресторані- дуже шумно

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

цей готельчик минулоріч був єдиним, куди змогли забронювати номера ( і то в будні дні і за два тижні)- так всі готельчики в маленькому Берегово переповнені вщент (вони розраховані на невелику к-ть плюс тут постійно туристичні групи наперед все бронюють. Тому зараз реально треба все за місяць бронювати.

10. Kviten

Kviten Member

дівчата, хочу замовити готель на Закарпатті на серпень, забронювала номер, який підходить, все мене влаштовує, але просять передоплату (вартість одного дня проживання), перевести на карту. Готель пристойний, тобто не мали б, по їдеї, надурити наївних бендерівців :)
    Хтось стикався з таким? бо я не раз вже замовляла бази, і все було "на чесному слові", могли хіба просити передзвонити ближче до дати приїзду, уточнити, чи не відміняється.... Щось я розгубилася. Ясно, що не збираюся щось відміняти, ну але ж бувають різні форс-мажори, тим більше що з дитям їдемо...а, я так розумію, назад повернути гроші буде проблематично? чи ні? підкажіть, будьте добрі...

11. Popi

Popi Well-Known Member

Ми передоплату часто робимо. Завжди все було ок.,можна ще чек зберегти і сказати якщо що чи можна плвернути гроші. Подзвоніть в готель це все індивідуально

Надіслано від мого HUAWEI P6-U06, використовуючи Tapatalk

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

Ми цього року крім відпочинку за кордоном плануємо ще Карпати, то замовили Воєводино.

12. Kviten

Kviten Member

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

В чоловіка не виходить спланувати відпустку наперед. Тому в будь який день він може прийти і сказати, що від завтра відпустка. Питання в наступному: чи можливо в Берегово їхати без заброньованого житла? Чи є ймовірність не знайти де поселитись?

14. Popi

Popi Well-Known Member

якщо вам не принципово де жити, то можна. Деколи фартить, просто коли з дітьми то не хочеться приїхати і шукати де жити і вибирати з того що залишилось. Але там багато доміків і т.п. по гугліть на карпати інфо.

15. Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Є, там багато житла, про яке ніде на сайтах не пишуть,
    на стовпах біля термального басейну все обклеєно оголошеннями про здачу житла,
    ну і як варіант 20км від Берегово є Мукачево, там багато готелей, конче щось знайдете

16. Miki

Miki New Member

Гляньте тут є багато пропозицій за знижкою в Карпати, кому підходить можна бронювати, дуже хороший сайт.

17. Allo

Allo Active Member

Ми так і їхали на Зелені свята, тому, думаю, знайдете. Особливо, якщо своїм транспортом.

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, шукаю місце де зупинитися в Східниці. Хтось десь там щось може порадити?

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Берегово- маленьке містечко. Готелів- небагато і вони міні- типу. багато груп не лише з України, але і Чехії, Угорщини бронюють там місця. ТОму:
    1. у готелі є можливість знайти вільний номер, якщо їхати у понеділок- середу ( четвер- неділя найбільш завантажені туристами). правда тут теж такий нюасн, з яким не раз стикалися самі: середа вільна, а , наприклад, в п ятницю номера уже броньовані. Тому на тиждень в готелі зупинитися "з корабля" не вийде. Це скоріше на одну-дві ночі. На довший період краще шукати по п.2
    2. У Берегово- великий приватний сектор у селян. Тому там на багатьох дворах висять пропозиції, що здаються кімнати. Це буде не в самому містечку, а по дорозі до нього ( авто у поміч). Плюс у с. Дийда- 2 км від Берегова повно приватного сектору. Умови можуть бути різні, але є один у всіх великий "бонус" приватного сектору- на присадибних ділянках росте шикарний виноград і смачнючі помідори. які можна їсти не переїсти:)

20. karioka

karioka Well-Known Member

ми відпочиваємо деколи в Східниці:) але в знайомих були минулого року, а цього і я щось шукаю нове, дивлюсь тут http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/dr/skhidnytsya/
    і тут http://www.shidnitca.com/index4.html - а там вже дивіться-що у Вас в пріоритетах- ціни,близькість до джерел чи інших обєктів (масаж,гідромасаж...:)-готуватимете самі чи харчування в господині...і т.п.