Хороший окуліст у Львові

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем фасолька, 8 Квітень 2009.

1. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Відповідь: Хороший окуліст у Львові

Ну, поділюся коротенько і сумбурно враженнями про Березу. Спочатку мав проблеми з очами мій чоловік і до неї став ходити. То наша дільнична. Коли він кілька разів вернувся в 11 вечора і сказав, що був в неї, то я, мяко кажучи була :eek:Ну але він сказав, що то дуже хороша лікарка, що приймає до останнього пацієнта...
    Далі я стала читати, що ж вона йому призначила. А призначила вона йому усіляку лабуду - харчові добавки в основному, які треба купувати строго в Зеленій аптеці десь на Руській, по-моєму, чи то на Крушельницької. коротше, брехати не буду, але точно десь в центрі. Ну ладно, Бог з ним.
    Далі почалися проблеми з очима в мене - боліли очі, коли я ними дивилася вгору, червоніли. Але це не має якогось особливого значення в моєму дописі. Просто от з отакою проблемою я звернулася особисто до пані Берези. Чоловік попередив, що прийом вона почне в той день з 13 год, тож чергу треба займати заздалегідь. Я прийшла в 10:17 і вже була друга в черзі!!! Далі за мною люди займали і займали... Коротше, ще до початку прийому було приблизно 15-20 чоловік.
    Ну а далі почалося найцікавіше. Тому читайте уважно!!! Зайшла та пані, що переді мною. Це була старша жіночка. За дверима я чула якусь сварку, мова йшла про гроші. Я собі зробила висновок, що ту першу пацієнтку відмовляються лікувати за дякую.
    І от... підійшла моя черга. Я зайшла в кабінет, сіла, медсестра перевірила мені зір, поки Береза щось писала. На моє питання: Може, ви спочатку поцікавитеся, з чим я прийшла, а потім вже зір перевірите?" Вона сказала, що так положено. Ну добре... Мене відправили в темну кімнату. Я собі сіла на кріселко і..... Дівки! Що я почула!!!!!!! Це просто жах!!! Дві базарні баби - лікар і медсестра стали сваритися за гроші!!! Отут я все і зрозуміла! Сварили не бабцю-пацієнтку, а самі між собою при пацієнтах сварилися. Уривки фраз: м/с "Я у вас тут панщину відробляю! Ви зі мною грішми не ділитеся! Я виконую у вас всю брудну роботу! Ви казали всім, що в мене брудні руки і поганий манікюр! ДАй Бог, щоб з вашими дітьми так поводилися, як ви зі мною!!!" Лікарка "Ви - пані шоферова! Це ваша кличка в поліклініці! З вас люди сміються! Я нічого подібного не казала! Хто вам таке передавав? Оскільки ви не признаєтеся, хто таке казав, то ви брешете!!!" Далі мене лікарка швиденько оглянула, на моє питання про діагноз нічого толкового не сказала, виписала якісь крапельки за 48 грн. Коротше, пішла я в дитячу поліклініку до дитячого лікаря, імені якого і не памятаю. Ця дитяча лікарка сказала, що то звичайний конюктивіт, виписала крапельки за 3,50 і отак я вилікувалася. Бо вдома зясувала, що крапельки за 48 і за 3,50 діють однаково.:girl_flag_of_truce:Висновки робіть самі.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Професор Новицький є завідувачем центру мікрохірургії ока що в восьмій лікарні. Їх перевели з Винник. Має клініку Окулюс на Дудаєва. Враження як про лікаря позитивні. Досить толкова окуліст - зав офтальмології на топольній, прізвище здається Качмарик Ольга Романівна. Але найкращі враження від нейроофтальмолога з топольної. Прізвища не пам"ятаю - Ірина Миронівна. рша і дуже приємна лікарка.

3. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Ну я ще фінал своєї історії забула написати. Я поклала на стіл 20 грн і сказала, щоб поділилися.

• Подобається Подобається x 1
  4. левиця

левиця Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, толкового дитячого окуліста. Вже майже третій місяць борюсь із закупоркою сальної залози на нижній повіці. Такий діагноз поставила лікар. Змінила вже дві мазі. Але бачу, що в неї це не сходить. Боюсь, щоб не дійшло до хірургічного втручання. Тому хочу консультацію ще якогось окуліста.

5. Бісеня

Бісеня Member

Для дітей можу порадити окуліста в охмадиті Ольгу Мар"янівну колись по четвергам приймала на Лисенка.Практику має в Брюховичах.Колись до неї ходила в мене також астигматизм.Зараз ношу окуляри через раз лінзи-зір піднявсся.

6. Green

Green Member

Сестра лікує племінника (також астегматизм) у лікаря Литвинчук Марта Миколаївна , вона має приватну практику,не памятаю назви вулиці, але то вверх по Личаківській відразу перший поворот на право ("Погляд" здається називається).

Результати лікування у племінника відчутні, сестра задоволена. Але то процес лікування досить довготривалий, і потребує постійного контролю лікара.

7. Yoda

Yoda New Member

Дуже добре. що Вашому племіннику краще :)
    Але я б хотіла написати своє враження від цієї клініки, можливо комусь знадобиться..
    Я ходила до Литвинчук М.М., але перестала.
    Чому я перестала до неї ходити в 2007 році (Можливо, зараз ставлення змінилось):
    - Контактні лінзи можна було замовити тільки в неї (параметри, щоб вибрати в іншій оптиці ніяк не хотіла мені давати). На запитання що за фірма - казала - гарна, вітчизняна (Для мене це начебто лікар виписав таблетки, але не каже назви, а сам потрохи видає). Підозрюю,що ціна була суттєво завищена....
    -рідину для лінз пробувала продати мені в 2 рази дорожче ніж в звичайних оптиках.
    -кожен квартал, по її словах, потрібно було проходити процедуру, яка допомагає розслабитись очам (не знаю, чи правильно написала, бо то було давно) з 10 сеансів за 500 грн тільки на тому апараті, що в неї в кабінеті.
    - коли я сказала, що хочу собі сама купити лінзи в оптиці, то її це дуже образило і почала зі мною говорити скрізь зуби, а для медсестри я стала ворогом №1 мабуть :). На наступний день, коли я просто зайшла забрати лінзи і віддати краплі (огляду як такого не було) вже вимагали від мене плати як за повноцінний візит.

8. Green

Green Member

М-да :girl_in_dreams:

Треба сестрі це прочитати.

9. natusik

natusik Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, толкового дитячого окуліста. Вже майже третій місяць борюсь із закупоркою сальної залози на нижній повіці. Такий діагноз поставила лікар. Змінила вже дві мазі. Але бачу, що в неї це не сходить. Боюсь, щоб не дійшло до хірургічного втручання. Тому хочу консультацію ще якогось окуліста.
    якщо це дійсно закупорена залоза, то мазь робить ще гірше-заліпляє вивідну протоку цієї залози. Не знаю як в дітей, а у дорослих рекомендують вмивати краї повік господарським милом щоб знежирити їх, потім роблять масаж повік щоб прибрати закупорку, іноді після цього призначають легенькі краплі з антисептиком. Нехай гляне хтось інший вашу дитинку.

10. korivko

korivko New Member

В мене братик почав косити з 3 рочків,і зір мав поганий.А з 7-ми ми почали ходити до окуліста в Чорнобильську,на жаль він на пенсії,а операцію йому робили в Брюховичах сама завідуюча офтольмонологією звати Наталія Володимирівна!Вже 8 років нічого нетурбує!

11. SuperJulianna

SuperJulianna New Member

А хто-небудь чув про лікаря Гузар? Здається приймає в 5 поліклініці чи то в 5 міській лікарні?

12. Lerusja

Lerusja Member

Знаю,що на Топольній чи на Орлика є окуліст,який виправляє дітям зір.Як його знайти?

13. Esma

Esma Member

Я можу відгукнутися про декількох лікарів по напрямку -лікування :
    Козак Ольга Романівна (Топольна) - підхід медикаментозний по "схемі". Індивідуальність не враховується. Хворі стають здоровими дуже швидко, але вона не зважає на те що потім шлунок болітиме, печінка, нирки. Я її трохи "дурила", читала на що один чи інший медикамент дає побічні ефекти і казала що той орган мене болить і відповідно ситуація була така: "От "цей" препарат і "цей" -виключаємо,а той..ну мусите потерпіти бо ТРЕБА". Хоча дуже чуйна і терпелива!
    Новицький - щодо лікування = Козак О.Р. Говорить невиразно, постійно поспішає. З моєю проблемою порекомендував теж саме що і інші, при тому що я пояснила що не допомагає..і тоді видав "Ну тоді не знаю...походіть тоді на електроферез..погрійте око!" Наскільки я знаю, його популярність в тому що він робить операції добре.
    Береза Оксана Дмитрівна - Ходила я до неї на Коновальця. Черги великі, прийом з 13-00, приходила в 12-30..то була 3-4..а якщо прийти в 18-00 то вийдеш тоді в 22-00. Підхід СИСТЕМНИЙ, вона вміє і хоче визначити причину.Не поспішає застосовувати антибіотики, гормони тому в лікуванні - "просуває" медикаменти зеленої аптеки ( краплями для очей які вона мені призначала - я задоволена),а також інших приватних фірм біомед і тд. Починає з дешевших,а коли бачить що ти купуєш...то приписує щоразу дорожчі (Принаймі так було зі мною..але в мене ситуація дуже індивідуальна, описувати її не буду) А от позитив в тому що діти які до неї ходять справді знімають окуляри! Спочатку роблять вправи,а потім вона робить масаж спини і голови. Ціна - 30грн за заняття. Говорить дуже невиразно, але пояснює все. На першому занятті - я взагалі не розуміла що вона хоче. Враження позитивні, рекомендую тим у кого в діток проблеми з очками. Вона пояснює багато батькам проблему і з погляду психології, харчування і тд.

Гузар - мою похресницю водять туди, батьки дуже задоволені. Результати хороші. Там теж для дітей різні вправи - компютер, бісер перебирають і тд.

Система Жданова - пробувала і вправно робила. Зір справді піднімається, головне не лінуватися. Маю всі його лекції (перша вступна - гарна якість),а решта - якість така собі. Можу поділитися,якщо комусь цікаво.

За 2 роки мого знайомства з лікарями-офтальмологами,а їх було купа - всіх описувати потреби нема бо всі ОДНАКОВІ то висновок один: потрібно самому вивчати свої проблеми, бо на все є причини. А наколоти вас чимось, чи зробити операцію..завжди знайдуться бажаючі! Я не настоюю на тому, що потрібно відмовитись від лікарів...я за те, щоб сліпо не покладатися на них!

Для прикладу в багатьох випадках причиною дитячих проблем з очима є паразити (глисти),які водяться на котиках-песиках...а ще зараз мода -проколювати вушка немовляткам..а в цій зоні -зоровий нерв.. А ще інфа від Берези -"кришталик ока формується у динити до 8 років, тому телевізор ,компютер,мобільні і тд - обмежувати треба максимально". Але то таке..просто для замітки, головне - цінуйте свої оченята! І будьте здоровими!

14. vitek

vitek Member

Сичевська? Я теж там робила операцію, дуже хороший офтальмолог. тільки дякуючи їй в мене 100 % зір.

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

А про Березу в мене тількки хороші відгуки, бо вона теж наш дільничий окуліст. І чесно сказати про грош,і я про неї ще нічого не чула. І за може 20 разів прийому, я дала в кінці 100 грн. по власній ініціативі. І то не хотіла брати. І всі мої сусіди теж ходять до неї, не жалілись.

15. Rada

Rada New Member

Дівчата, дуже треба - скажіть де хороші лікарі і хороша клініка , треба зір перевірити, але не просто який рядок, а які реальні проблеми - в Винниках вже лікарні нема? А де то 8 лікарня? І наскільки туди можливо без прописки?
    Може є в когось телефон хорошого лікаря, щоб записатися на прийом, щоб по запису

16. koka

koka New Member

Добрий день.Підкажіть будь-ласка де приймае окуліст Береза.о.і на Київській може е контактний телефон.Дякуюю

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

І мені дайте будь-ласка її координати. :girl_flag_of_truce:

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

а вона дитячий чи дорослий лікар, бо консультація потрібна мені?

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

а скільки часу ви робили вправи щоб відчути покращення зору?
    ви їх робите постійно, чи після покращення закинули?

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І мені прошу координати.
    В чоловіка щось теж очі болять і лінзи хоче поміняти. Порадьте, до кого зараз краще звернутися, бо з Лінконом хоче попрощатися, а не знає, куди краще йти. Дякую!

19. Esma

Esma Member

Робила десь 2 тижні. Зміна була з -3,5 на -3,25
    Закинула, бо не мала часу.
    маю номер телефону, можу кинути в ПП
    а чого болять?
    просто перенапружуються...чи має якісь серйозніші проблеми?
    якщо лінзи то з свого досвіду порадила би лінзи які носяться лише місяць. В них проникність повітря набагато краща. Після них, 3-місячні мене дуже втомлюють. А ще чергувати з окулярами трошки. Якщо радити лікаря...то не візьмусь..

20. altari

altari New Member

Якщо потрібно дит.лікаря ,тоді Радомський Всеволод Модестович! Приймає щопятниці в охматдиті(полікл.),інші дні--Брюховичі.Будьте готові до великих черг!