Хороший окуліст у Львові

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем фасолька, 8 Квітень 2009.

1. Solomi

Solomi New Member

Відповідь: Хороший окуліст у Львові

як на мене прикольна жіночка,
    по порадах та висловах - лікар теж вроді файна

але

нам ніц не підняла (може вона і невинувата в цьому)

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

приймуть ,не переживайте

2. Vendy

Vendy Active Member

може хтось має координати Берези в приватний кабінет (номер телефону, чи хоч адресу), а то через ті черги на Сихові дуже важко до неї потрапити. Буду дуже вдячна.

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Приватний кабінет вона має на Коновальця 47 в фізкультурному диспансері.
    Номер напишу в карму.

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

І моя також! Дуже кваліфікована. В мене зір слабенький був з першого класу, то вона мені його пдтримувала в нормі, а якщо падав до 0,4-0,5, то піднімала до одинички вправами. Поки була дитиною і ходила до неї з зором все було ок.

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Пахіметрія(визначення товщини рогівки) - хто з цим стикався?

Маємо потребу пройти пахіметрію...ніц доброго..але треба
    і тепер постало питання, де це краще зробити - ЛОДЦ чи приватно? до котрих офтальмологів можна звернутися за консультацією?
    Буду вдячна за будь-які поради.

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дівчата, має хтось телефон Берези на Київській? а малого косина на одне очко, носить окуляри. ми стоїмо на обліку в охматдиті в Хандій, але щось нам ті її огляди як мертвому кадило. хочемо в когось толковішого проконсультуватись.

7. penn

penn Member

в охмадитi по вiвторках приймаэ Лужна Соломiя Йосипiвна, з малим ходим маэ пiдхiд до дитини все пояснюэ

8. Machaon

Machaon New Member

Знаю, що на Орлика в міській дитячій лікарні є окуліст Юрій Юрієвич (якщо добре пам"ятаю) він також займається косоокістю. В холі біля кабінету висить стенд з фото його пацієнтів до і після лікування. Результати, як кажуть, "на лицо".

9. Made in USSR

теж про нього чула. але як потрапити на прийом? просто прийти і птатись за ним? чи може хтось має якісь контакти?

10. natusik

natusik Well-Known Member

якщо абревіатура ЛОДЦ це діагностичний центр на Пекарський то там пахіметрію Ви не зробите. Дослідження технічно нескладне, апаратура по Львову у всіх нова стоїть, так що не важливо де робити-буде добре.

11. Trevi

Trevi New Member

Потрібна допомога. Може в когось була така проблема як плямка (мушка) темна перед очима. Особливо замітно її коли дивитись на світло. Підкажіть до кого ви звертались і що вам рекомендували для лікування ?

12. kristas

kristas Well-Known Member

В мене таке є, ще у моїх деяких знайомих. В мене така не одна, а пару ниточок...видно коли на світле, однотонне, і при доброму освітленні. Я читала, що то з обміном звязано. І їх в принципі прибрати не можна, то тінь від чогось там. Як знатимете щось, роскажіть.

13. Trevi

Trevi New Member

Знайшла в інтернеті декілька цікавих статей. Не знаю чи можна тут давати посилання.

14. Paradise

Paradise New Member

Вибачайте що, мабуть, не в ту тему пишу, будь-ласка, підкажіть де є великий вибір оправ та хороші лінзи за адекватною ціною???

15. Provizor

Provizor Well-Known Member

Про всякі літаючі штуки перед очима.

16. Trevi

Trevi New Member

Ось ще цікава стаття про "мушки".

17. Made in USSR

залежить яка ціна для Вас є адекватною... я останній раз як вибралась по нову оправу то була м*яко кажучи шокована. ціни злетіли више криши. купувала в Люксоптиці на пр. Свободи. вибір дійсно великий (оправи), але якщо брати нові колекції то ціни огого, а минулих років то в кілька разів менші. там також є лінзи. але я не в курсі на рахунок асортименту, бо не користуюсь.

18. Paradise

Paradise New Member

Так я теж не думала що на оправи такі високі ціни...Просто я зараз вибираю свої перші окуляри, насамперед звертаю увагу на форму, і ті оправи які мені подобаються дуже дорогі, в районі 1500-3000 грн.І от не знаю чи варто купувати брендові оправи за такі кошти??? Дівчата "з досвідом" підкажіть на що слід звертати увагу при виборі оправи та лінзи, і чи варто купувати оправу за такі кошти???

19. Raven

Raven Мама малятка

Я купувала оправу з минулої колекції рік тому, якість та сама - ціна в два рази менша, шкло брала звичайне, хамелеони мені не альо, синтетичні сплави лінзи скоріше шкрябаються за шкляні за ними треба добре пильнувати, а в мене окляри впадуть, малі заятягнуть кудись і т.п., зіб"ється - нове поставлю.

20. Raven

Raven Мама малятка

Я купувала оправу з минулої колекції рік тому, якість та сама - ціна в два рази менша, шкло брала звичайне, хамелеони мені не альо, синтетичні сплави лінзи скоріше шкрябаються за шкляні за ними треба добре пильнувати, а в мене окуляри впадуть, малі заятягнуть кудись і т.п., зіб"ється - нове поставлю.