Хороший окуліст у Львові

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем фасолька, 8 Квітень 2009.

1. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

Відповідь: Хороший окуліст у Львові

я теж не люблю по тій же причині, а пластикові полюбляють сповзати з носу, ( та, все-таки, більше схиляюсь до рогової оправи, я собі в ній подобаюсь :girl_spruce_up:

до цього часу теж так думала, але ось шо вичитала:

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

не плутайте просто пластмасу і пластмасу на металевій основі. я про це і казала. якщо є мета лева основа то буде служити довго, а просто пластмаса поламаєтья, тим більше якщо це для щоденного користування.

три роки тому я не могла знайти скляні лінзи, мусіла брати пластик. вони дійсно виглядають як скло, але тонші і легші.

а ну і мінус пластика це те що він швидше царапається. мені вже давно пора поміняти лінзи бо зашургані дуже. але наразі чекаю обстеження і може походжу на процедури, тоді і поміняю.

3. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

мені головне, щоб лінзи виглядали тоненькими, а нє як у бабки з мінус 10. я скільки звертала увагу на людей в окулярах, то якось нормально, не заломлюється так збоку.. але в кожній оптиці мені кожен наголошує : "та дее! з вашим зором тонші не можуть бути!" а навіть як і брати самі тонші, то "заспівали" мені десь біля тис.грн за пару :khomyak: а + оправа! невже це так??:girl_devil:

4. Made in USSR

так так. зараз то дуже подорожчало. тим більше якщо у Вас скліні лінзи товсті, то мусите брати пластик. він навіть якщо не дуже тонший буде. то хоча б легший. я вже казала що останній раз брала в Люкс опитці на пр. Свободи. Все разом мене винесло десь 1200 грн (але то три роки тому). Тепер навіть не знаю скільки би обійшлося. Ну і брала не найновішу оправу, а з минулих років.

5. Raven

Raven Мама малятка

З моїми -5 шкляні лінзи + якись сплав в делікатній оправі виглядають гарно, пластикові лінзи вгробила досить швидко, шода потрачених грошей, адже в основному ношу контактні лінзи і окулярами користуюся пару годин вдень.

6. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Підкажіть будь ласка в кого толкового можна обстежитись якщо турбує очний тиск? Дуже сильно болять очі і я прям чую як в очах пульсує в кінці дня, весь час працюю за компютером, але від тих болей в очах починає боліти і голова, а при цьому дуже важко зконцентруватись на роботі. Можливо в когось була така проблема, як ви з нею боролись? Дякую.

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Маю проблему - халязіони, час від часу з"являються, і деколи зникають самі))). Останній був декілька років тому, чимось мазала і масажувала, але вже забула чим саме. Може хтось щось порадить, чи хорошого офтальмолога...

8. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

В мене була така нездорова штука - 2 операції за пів року (одна перед самим весіллям). Глибоко сиділи. Робила я в Лазер+ в Юрія Феліксовича.
    Казав, як тільки появляється - прикладати мід, і капати Тобрексом або тобрадексом. Але, краще перевіритися - він деколи, і на місці ті мішечки забирав (окрім операцій).
    Головне - не простуджувати. Це, як мені сказали, типу ячменю.

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ----------

В моєї малої остегматизм на обидвох очах. Я обстежувалась в Лудчака Юрія Юрійовича, але б, хотілося ще до 2-3х сходити (щоб діагнози збігалися).
    порадьте будь-ласка лікарів, і контакти (чи, хоча б де приймають).
    бо вже нам виписали окуляри... Серце крається, як дивлюсь на то мацьопство в лінзах :cry:

9. Made in USSR

Ми були в Патер. Приймає в охматдиті. дуже мені сподобалась вона. толкова і вміє знайти підхід до дитини. в вересні маємо ходити до неї на процедури.

10. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

В малого 6,5р погіршився зір, примружується. Порадьте з чого почати? Чула можна на спец комп'ютері провірити, а не просто по малюнках. В поліклініці нашій... Не піду до неї. Не зійшлись ми( То може спочатку на комп а потім до лікаря. Підкажіть, бо в мене хороший зір і я ніколи з тим не стикалась. Дякую.

11. ASTERISK

ASTERISK New Member

А можете скинути в ПП контакти приватної лікарні?

12. Lentyaika

Lentyaika New Member

Доброго вечора! а можна і мені в пп надіслати координати цієї пані, бо я вже знов почала запускати свій зір...:sad:

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Може хтось порадити окуліста, який розбирається в халязіонах, оперував чи "забирав" їх? Маю ту проблему, і вже не маю терпцю чекати поки само пройде. Але хочеться потрапити до когось компетентного. Наперід вдячна!!!

14. Paradise

Paradise New Member

В мене останнім часом сильна сухість на повіках та нижче брів, і набряклі повіки - не знаю що робити, ні в кого такого не було???

15. Paradise

Paradise New Member

Скиньте, будь ласка, в ПП якщо хтось знає телефон приватного кабінету окуліста де приймає Березина О.Д.!

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Порадьте досвідченого лікаря, щоб добре підібрати окуляри при сильній близорукості з астигматизмом (в оптиках важко підібрати, специфічні вимоги і характеристики), і проконсультуватись. Поки що багато років користуюсь лінзами, але треба щось мати "на підхват".

17. Supernatural

Чи не чули відгуків про Шишунову - завідуюча офтальмологічним відділом в поліклініці на Стецька?

18. vchitelka

vchitelka New Member

Хтось підкаже, чи в Лінконі добре обстежують зір?

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну то заклад який продає контактні лінзи і тп... навряд чи слід очікувати від них чогось особливого...
    я колись довго була їх клієнткою....там є один мужчина лікар - його хвалять, досить такий популярний там...
    а з жінок є одна така, не памятаю прізвища
    не сподобалась мені - щось там кричала на мене, бо я на її погляд довго визначалася, що саме хочу:)))

20. Supernatural

Перевіряла там зір, коли підбирала контактні лінзи. Конкретно лінзами я задоволена і ношу багато років (підбирала Солодун Жанна Вікторівна, серед їхніх лікарів мені найбільше сподобалась, знаюча та врівноважена, спокійна, нікого не лякає), а якщо просто обстежитись чи окуляри підібрати, то радила б іншу клініку.