Хороший окуліст у Львові

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем фасолька, 8 Квітень 2009.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Хороший окуліст у Львові

Чи маєте відгуки про клініку "Окулюс" на Дудаєва щодо обстеження зору, підбору лінз, окулярів та їх лікарів взагалі? Або з оптики "Люкс Оптика" на пр. Шевченка (може там хтось лінзи чи розчин купує (бо щось в Лінконі піднадоїло вже, та й усіх фірм вони не мають)?

2. Poludneva

Poludneva New Member

Я маю проблеми з зором і чоловік також. Окулюс - це наша "сімейна клініка".Ми саме там отримали найбільш кваліфіковану допомогу з усіх місць, куди зверталися.З впевненістю можу сказати, що працюють там найкращі окулісти у Львові, які нормально вислухають і призначать адекватне лікування, підберуть лінзи, окуляри і т.д. А ще всі доброзичливі, ввічливі і приємні, що теж немаловажно для мене.

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Якщо я не помиляюся, то саме там лікується моя знайома. Має давні проблеми з зором, то, думаю, трохи обізнана в цих справах). Питала її недавно про лікаря, то, власне, порадила туди)

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А чи чули щось про окулістку Грицишин (приймає у приватному кабінеті "Окуліст" на площі біля Добробуту, недавно порадили, але щось недовіряю.

5. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Гузар Ірина Анісіївна в поліклініці на Чупринки(там ще процедури є-реально помагають),але скажу ставки в неї не маленькі(((

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Які і в чому саме помагають?
    Ціни, якщо не важко, скиньте в пп, будь ласка)

7. Fast

Fast Well-Known Member

Вона займається дітьми і вона в дитячій поліклініці.
    А щодо ставок - то все таки вона в держполіклініці (ну не має права вона вимагати) і я була в неї з Мійкою, то ми не сподобались одна одній і відповідно я нічим в конверті не дякувала.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

треба враховувати таке: Гузар- "дільничий" окуліст і зобов язана обслуговувати дітей, які живуть на дільниці дитячої поліклініки. Але до неї їздять звідусіль ( сама маю знайому, яка обслуговується у неї, бо та реально дитині допомогла ( дитина мала великі проблеми із зором і відвідувала свого часу навіть спец. реабілітаційний центр-садок "Левеня"). В той же час, вона цілком вправі відмовити у прийомі тим, хто не належить до дит. поліклініки (хіба йти офіційним шляхом- отримати на свій запит дозвіл зав. на обслуговування у цій поліклініці).Тому , якщо батьки приводять дитинку з ін. району до лікаря- це вже фактично приватні відносини.А приватні відносини- це вже зовсім інше. А за консультації ( не процедури), а звичайні огляди-консультації діток, які приписані до поліклініки вона коштів не бере. На рахунок процедур- тут стверджувати не буду.

Стосовно того, що вона не сподобалася- Гузар дуже специфічна. Тому спільну мову з нею знайде не кожна. Але фахівець справді хороший.

9. Fast

Fast Well-Known Member

Ми просто відносимося до 5 поліклініки. Але на прийом до неї потрібно було записуватись через реєстратуру, мати якесь там скерування і дуже бути вдячною, що вона не змогла оглянути дитину. І коли я запиталась яким чином заклеювати півторарічній дитині око я почула, що я безвідповідальна мама яка не хвилюється за зір своєї дитини і тому задаю дурні запитання, бо насправді все дуже просто - треба заклеїти і все! Ось таке було знайомство:) Може вона і толкова, але мені вона не той.

10. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

різні процедури на різні захворювання (короткозорість,асигматизм,далекозорість,косоокість)5 років тому ходила на них то підняли зір з 30% до 80% на одне око(друге було здорове).Але забула написати там лікують дітей до 16 років....процедури безкоштовні.

11. Fast

Fast Well-Known Member

Тобто треба лікарю заплатити, щоб ходити на процедури. Ну і скільки вона бере?
    На Городоцькій біля Приміського процедури (10 днів) 900 грн. В брюховичах процедури (самі) коштували 20-30 грн за день + лікарю (але то була моя вдячність). Хоча в брюховичах вони є теж безкоштовні якщо ти в стаціонарі. Але так як вони мені допомагали з дитиною я по іншому не могла.

12. raspberry

raspberry Well-Known Member

Порадьте хорошу клініку чи окуліста для повного обстеження зору. Можна в пп чи карму. Була рік тому в Візексі, діагноз поставили добре, але запевняли, що зір більше не буде падати, та зараз одне око погіршилось. Хочу ще десь проконсультуватись щодо подальших дій. Дякую за допомогу.

13. Vendy

Vendy Active Member

Дівчата, порадьте якогось толкового окуліста, що приймає в суботу.

14. taras taras

taras taras New Member

В кого була проблема з '"мушками" передочима (особливо видно коли дивитись на щось світле) куда з такою проблемою можна звернутись? якщо в когось було таке відпишіть.Дякую

15. ViTanya

ViTanya Member

Мушки перед очима досить часто зустрічаться. Див

16. Freitag

Freitag Active Member

Порадьте, будь ласка, офтальмолога, який би міг грамотно виписати окуляри за умови астегматизму. Можливо десь добре роблять комп. діагностику у таких випадках. Була в Берези, а вона виписала біодобавки, які можна лиш в одні аптеці, і краплі, які взагалі не продають ніде. Не знайшли ми спільної мови, одним словом. А окуляри треба і до кого звернутися не знаю.

17. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

в мене невеликий астигматизм. незле підібрала знайома окуліст у поліклініці на Симоненка працює. можу дати тел. у приват

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

на Некрасова - Юревич Дарія Григорівна.

19. kaminsmasha

kaminsmasha New Member

Скажіть, будь ласка, Юркевич Дарія приймає по зщапису???? Чи має значення місце прописки??? І які розцінки?

20. chikkorost

chikkorost New Member

Доброго дня! Може хтось лікував зір (діагностика операція по зам кришталика) у клініці Погляд на Філатова 1. Лікар Марта Миколаївна,прізвище не памятаю.Як ціни,якість. Наперід дякую!