"Христос воскрес!"-десь пролунало, І на душі святково стало. Ось кошики із рушниками Несуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились, І всі частунки освятились. "Христос воскрес"-лунають дзвони. Хай зникнуть всякі перепони! Хай у душі панує свято, Хай успіхів буде багато! Хай завжди і у всім щастить. І хай вас Бог благословить!
Відповідь: ВІТАЮ ! Хай пасочка у пічці не згоряє І шиночка завудиться в огні, Хай в вашій хаті свято не минає І не зникають страви на столі. Хай яйця стануть різнокольорові За порухом одного писанка, Хай хрін буде цілющим і здоровим Й цвіте бузок на стрічці рушничка. Хай дзвони в церкві ще гучніше дзвонять, Хай ангел усміхнеться із небес, Хай навіть кошички радіють і говорять: „Христос Воскрес, воістину Воскрес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Звістка радісна лунає! Світ Ісуса величає Великоднім дзвоном, співом, Чистим серцем - повним віри, Ясних, добрих сподівань! Великодніх Вам світань!
Відповідь: ВІТАЮ ! :radist::radist: Вітаю усіх з ПАСХОЮ ! http://s14.radikal.ru/i187/1004/59/8a07d8ffd114.jpg http://s47.radikal.ru/i116/1004/7f/15192338d296.jpg
Відповідь: ВІТАЮ ! З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа лакса! Христос Воскрес!
Відповідь: ВІТАЮ ! Всіх форумлян вітаю із світлим святом пасхи, нехай Божа благодать завжди буде з Вами!!!! "Христос воскрес!"-десь пролунало, І на душі святково стало. Ось кошики із рушниками Несуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились, І всі частунки освятились. "Христос воскрес"-лунають дзвони. Хай зникнуть всякі перепони! Хай у душі панує свято, Хай успіхів буде багато! Хай завжди і у всім щастить. І хай вас Бог благословить!
Відповідь: ВІТАЮ ! Радуйтеся, Божі люди, Най між нами гнів не буде, Най цвіте любов все Божа, Чиста, мила, як цвіт-рожа, Радуйтеся щиро нині - Бог дав щастя всій родині, Бог дав радість нам з небес - Христос воскрес - воістину воскрес!!! Щастя, миру і добра Вам, шановні форумляни, у світлий день Воскресіння Христового!
Відповідь: ВІТАЮ ! ВІТАЮ УСІХ ІЗ СВІТЛИМ ПРАЗНИКОМ ХРИСТОВОГО ВОСКРЕСІННЯ!!! ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Хай в кошик вам ляжуть баранчик і паска, Шматочок сальця, запашная ковбаска І писанок пару з корінчиком хрону, Хай плине достаток до Вашого дому! ХРИСТОС ВОСКРЕС!
Відповідь: ВІТАЮ ! Христос воскрес! – десь пролунало, І на душі святково стало. Ось кошики із рушниками Несуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились, І всі частунки освятились. Христос воскрес – лунають дзвони. Хай зникнуть всякі перепони!
Відповідь: ВІТАЮ ! На великодному столі вередує кругла Паска: "Геть посуньтеся, будь ласка, І заграйте мені марша, Я між вами тут найстарша!!!" Обізвалась Ковбаса: "Потанцюю гоп-са-са! Обертайтесь в ліво й вправо, Це ж моє сьогодні право!!!" Тут на диво, рідна нене Поросяточко печене Скочило на рівні ноги:"Утікайте всі з дороги!!!" Обізвались молодички, Писаночки невеличкі: "Хоч хвалитися це – гріх, Ми таки найкращі з всіх!!!" Аж тут Хрін із бородою, Вже готується до бою: "Маю з гички я корону, Зараз вас усіх захроню!!!" Тут на раз прийшло Кропило… Покропило, помирило: "Мир хай буде всім сьогодні,Бо ж це свята Великодні"
Відповідь: ВІТАЮ ! Щиро вітаю усіх Вас з Світлими Великодніми Святами. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!
Відповідь: ВІТАЮ ! Хай мир у серці Вашому панує, Хай Ангел Божий щастя Вам дарує, Ісус Христос здоров"я шле з небес Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю всіх форумлянок з Світлим святом Христового Воскресіння! Бажаю духовного оновлення і розквіту!
Відповідь: ВІТАЮ ! З Великим Святом я тебе Сьогодні привітаю! Нехай Господь Бог в житті твоїм Завжди допомагає! Хай дарує Янгол, Тобі любов з небес! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Відповідь: ВІТАЮ ! Хай лине увись передзвін великодній, І кличе молитва душу в політ! Хай зійдуть на землю щедроти Господні І крила розгорне оновлений світ! Христос Воскрес!
Відповідь: ВІТАЮ ! Горять свічки, Блищать ікони, Земля в молитві до небес! ХРИСТОС ВОСКРЕС !!! - лунають дзвони І спів - ВОІСТИНУ ВОСКРЕС !!! Божої Вам ласки І смачної паски, Писанок красивих, Довгих літ щасливих!!!:
Відповідь: ВІТАЮ ! «Христос Воскрес!» - З небес самих. Звисока Розносять дзвони лунко на весь світ, Гірка сльоза спливає потай с ока, І сходить в серці радість – первоцвіт. У церкві пахне, як весною в лузі, До вікон тулиться передранкова мла, Здаються всі хорошими, як друзі, І не бажаєш більш нікому зла.
Відповідь: ВІТАЮ ! Радість з неба ся являє, Паска красна день вітає, Радуйтеся щиро нині – Бог дав радість всій родині, Бог дав радість нам з небес, Христос воскрес! Воістину воскрес!