Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Котилася писаночка з гори на долину, Прикотилась прямісінько до нас у гостину. А за нею йде Великдень, несе білу паску, Дзвонить в дзвони, вам дарує радощі і ласку. Відчиняймо воротонька, гостоньків чекаймо, "Христос Воскрес!" усі разом заспіваймо. Вітаю всіх форумляночок із світлим святом Великодня!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов. Христос Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) ВІТАЮ ВСІХ ЗІ СВІТЛИМ ХРИСТОВИМ ВОСКРЕСІННЯМ!!! ТЕПЛА ДУШЕВНОГО, РАДОСТІ ТА ЛЮБОВІ УСІМ!!! ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа лакса! Христос Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Всіх форумлян вітаю з святом світлого Христового Воскресіння!!! Звістка радісна лунає, світ Ісуса величає, Великоднім дзвоном, співом, Чистим серцем повним віри. Ясних, добрих сподівань,великодніх вам вітань! ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Христос Воскрес! Нехай будуть щасливі всі люди на землі.
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) любі посиденьки, від всього серця вітаю усіх зі Світлим Днем Воскресіння Христового!!! нехай Господь Бог буде з вами та дарує вам та вашим сім"ям радість, добро та любов! Христос Воскрес!!!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Христос Воскрес! Нехай сповняться всі бажання, в сім"ї буде злагода, добро та взаєморозуміння!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) На великодному столі вередує кругла Паска: "Геть посуньтеся, будь ласка, І заграйте мені марша, Я між вами тут найстарша!!!" Обізвалась Ковбаса: "Потанцюю гоп-са-са! Обертайтесь в ліво й вправо, Це ж моє сьогодні право!!!" Тут на диво, рідна нене Поросяточко печене Скочило на рівні ноги:"Утікайте всі з дороги!!!" Обізвались молодички, Писаночки невеличкі: "Хоч хвалитися це – гріх, Ми таки найкращі з всіх!!!" Аж тут Хрін із бородою, Вже готується до бою: "Маю з гички я корону, Зараз вас усіх захроню!!!" Тут на раз прийшло Кропило… Покропило, помирило: "Мир хай буде всім сьогодні, Бо ж це свята Великодні"
Відповідь: Арт-студія "Mamatu" запрошує усіх для рукоділля та спілкування! Вітаю нас з наступаючим світлим святом Великдень! Нехай кожному принесе воно багатство як духовне, так і матеріальне. Дасть натхнення на творіння життя нашого радісним і наповненим любов'ю. Смачної паски та гарної забави!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Христос Воскрес ! Вітаю із світлим святом Христового Воскресіння ! Нехай Божа милість та благословення завжди будуть з вами , а мир, любов та злагода запанують у Вашій оселі !
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Христос Воскрес! Усе радіє, Сміється сонечко з небес, Прозора річечка леліє – Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Щиро вітаю усіх з прийдешнім святом Христового Воскресіння! Нехай Божа милість та благословення оросять Ваше життя, а мир і любов оселяться в вашій оселі! Зичу Вам гарного насторю, відмінного здоров’я, сімейного затишку, та здійснення усіх задумів.
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Явилась милість нам Господня І оживила світ, немов в раю; В знаменне світле свято Великодня Вітаю щиро кожну я сім’ю. Бажаю щастя й злагоди в родині Та благодаті Божої з небес І хай по всій лунає Україні: – Христос воскрес! – Воістину воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) "Христос воскрес!"-десь пролунало, І на душі святково стало. Ось кошики із рушниками Несуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились, І всі частунки освятились. "Христос воскрес"-лунають дзвони. Хай зникнуть всякі перепони! Хай у душі панує свято, Хай успіхів буде багато! Хай завжди і у всім щастить.
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа ласка! Хай Божа матір Вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! - Христос Воскрес! - Воістину воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Чому на землі так святково сьогодні? Бо з неба зійшло Воскресіння Господнє І Ангельські хори співають з небес Сьогодні Великдень!Син Божий Воскрес
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляю Ваші родини з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій!Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ! Христос Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Дзвонять дзвони Великодні! Божа Пасха вже сьогодні. Лине пісня із небес: Радість всім, Христос Воскрес! Воістину Воскрес!!!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) І квіти, і сонце, і небо ласкаве Ісуса вітають! І ми його славим! За те , що щасливі, за те, що здорові, за ясний Великдень в родинному колі! ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!