Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Вітаю всіх форумчан зі Світлим Христовим Воскресінням! Простивши все, відкинувши зневіру, Просвічені пасхальним торжеством, Кріпімо прадідівську віру І воскресаймо разом із Христом. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) [ІMG на 534,93 КБ (547 767 байт) ]http://s019.radikal.ru/i613/1204/32/545dc8231880.gif[/IMG]
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа ласка! Хай Божа матір Вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! - Христос Воскрес! - Воістину воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Дорогі посиденьки! вітаю вас з світлим святом Воскресіння Христового! бажаю миру, злагоди та Божого благословення вашим сім'ям! Христос Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) І зійде сонце, наче кругла паска, Мов писанка, розквітне вся земля – Радіймо, друзі, великодня казка Гаївкою хай серце звеселя! Співаймо, друзі, в великоднім колі І Господа воскреслого молім, Щоб обновивсь весною щастя й долі Наш рідний край, наш дім. Христос Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Вітаю усіх форумлян із святом Пасхи! Котилася писаночка з гори на долину, Прикотилась прямісінько до нас у гостину, А за нею йде Великдень, несе білу паску, Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку. Відчиняймо воротонька, гостоньків вітаймо, 'Христос воскрес!' усі разом мерщій заспіваймо. Хай мир у серці Вашому панує. Хай ангел Божий щастя Вам дарує. Ісус Христос - здоров'я шле з небес. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Щиро вітаю усіх форумлян та форумлянок зі світлим святом Воскресіння Христового!! Нехай Господь зішле вам і вашим родинам щедрі благословення, ласки та багато радості!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Котилася писаночка з гори на долину, Прикотилась прямісінько до нас у гостину, А за нею йде Великдень, несе білу паску, Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку. Відчиняймо воротонька, гостоньків вітаймо, "Христос воскрес!" усі разом мерщій заспіваймо. [/URL]
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) [ІMG на 373,92 КБ (382 889 байт)]http://s019.radikal.ru/i637/1204/04/b7b45d3911e0.gif[/IMG] З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа ласка! Хай Божа матір Вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! - Христос Воскрес! - Воістину воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Всіх рідних форумлян вітаю із Великоднем!!!! Під зорями весна ще буде спати, Ще місто мла вкриватиме густа, А ми до церкви підем привітати Воскреслого Христа. А в церкві так велично, світло буде, Заграють дзвони із церковних веж, І разом з ними заспівають люди: Христос воскрес! У поле, в ліс, де сніг останній тане, У досвіток покотиться луна А там зі сну прокинеться і встане Дзвінка весна.
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) З Великоднем вас форумляночки) Христос Воскрес! Здоров"я вам, добра, миру в душі, тепла у відносинах, радості в серці.
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Дзвонять дзвони Великодні! Божа Пасха вже сьогодні. Лине пісня із небес: Радість всім, Христос Воскрес! Рік у рік любов Господня Творить свято Великодня. Маленькі ангели несуть дари з небес: Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Хай лине у вись передзвін Великодній, І кличе молитва душу в політ! Хай зійдуть на землю щедроти Господні І крила розгорне оновлений світ! Хай мир у серці вашому панує, Хай ангел Божий щастя вам дарує. Ісус Христос – здоров'я шле з небес. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Щиро бажаю всім веселих та світлих свят Христового Воскресіння!!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Хай мир у серці Вашому панує. Хай ангел Божий щастя Вам дарує. Ісус Христос - здоров'я шле з небес. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Дякую форумлянкам за такі гарні вітаннячка і у свою чергу також хочу всіх привітати з таким гарним святом - Христовим Воскресінням! Миру, злагоди, добра, радості і щастя вам усім
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Вітаю з цим світлим, прекрасним святом! Христос Воскрес!
Відповідь: Христос Воскрес! (Великодні вітання) Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Ясніє сонечко. Радіє світ увесь. Нехай у серці віра і добро панує. Хай щиру радість писанки дарують!