Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

Я стрілець, але ніколи гороскопів не читаю. Казала нам колись одна пані - викладачка: на світі 6 мільярдів людей, кожна людина індивідуальна, зі своїми рисами характеру і своєю долею. Як можна їх всіх розділити на 12 груп(читай знаків зодіаку) - не знаю.
    На підставі чого такі заявочки?

Ось, ще згадала.. Свекор мій часом любить почитати гороскопи.. Читає і каже до жінки: Чуєш, ти, тут тобі написано - будь-обережна з вогнем на другий тиждень. А то я тебе знаю, ти вічно любиш газ лишити включений.
    Не пройшло і три дні, як вирішив він павутину в стайні позаьбирати і вирішив то зробити паяльною лампою. Коротше, стрих, стодола і всі запаси - сіно-кукурудза-солома згоріло.

2. Drongo

Drongo Well-Known Member

І я Стрілець. А гороскопи мені подобається читати... Кожного дня в мою скриньку приходить "Ваш персональний гороскоп".:girl_in_dreams: Цікаво почитати за горнятком кави.....

3. Kofein

Kofein New Member

Я Риби. В гороскопи не вірю, хоча інколи читаю в журналах.

Згідна з твоєю викладачкою......:girl_yes2:

4. Nimfeya

Nimfeya New Member

Я - Терези. Раніше в гороскопи вірила (не те щоб так фанатично, але читала з цікавістю). Але після того, як одного разу знайома, яка працює в газеті розказала, як вони всім дружнім колективом придумують гороскопи, які друкують, і як при цьому "ржуть"... зрозуміла, що гороскопи створюються зовсім не зірками і планетами.

5. Molecule

Molecule New Member

Я-Близнята. Деколи можу прочитати гороскопи,загальну характеристику, дещо навіть співпадає, але щоб вірити в них то нє.

6. sofcja

sofcja Member

і я Близнята, кажуть що то самий шальоний знак, найважче характеристику дати, та й так воно є... в мені одній є багато маленьких мене, що складають гармонійну особистість:girl_tender:

7. Kosjana

Kosjana New Member

я по гороскопу Лев... але щось не аж такий явний представник, чи що...бо дуже вже багато всього не сходиться... хоче дещо таки є...
    В гороскопи особливо не вірю, читаю дуже рідко... як писали дівчата "чисто поржать".

8. Sitara

Sitara Active Member

Я Риби. До речі, також в гороскопи-прогнози на тиждень чи день не вірю.

9. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Я стрілець-молодець :) В гороскопи з газет зовсім не вірю. Правда, в 7 класі дуже захоплювалася книжкою Лінди Гудмен "знаки зодиака или астрология с улыбкой". Знала її мало не напам"ять. Як завоювати мужчину певного знаку, яким є начальник, підлеглий або дитина якогось знаку... Коротше ,цікаво було. А потім підросла, подорослішала...

10. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Ой, я вже казала, що я стрілець. І кожного року перед моїм днем народження (я осінній стрілець) зі мною відбуваються мало не 33 нещастя! От і цей рік не вийняток - пломба випала, впала, потовкла коліна, на чолі гуля, мучать мігрені...і ще купа дрібних нещасть!
    І після дня народження вони всі пропадають і світла смуга супроводжує мене протягом решту року!
    А Ви кажете - не вірю в гороскопи...
    А то між іншим думаю якраз із цими астрологічними штучками пов"язано;)

11. Pearl

Pearl Member

А я водо-водолійчик)))
    Гороскопи спеціально не читаю, а як інколи попадаються на очі - то реагую на них з гумором...не вірю абсолютно)
    А от, читаючи різні астрологічні характеристики, кожного разу дивуюсь, як там часто попадають в яблучко!!! :girl_dance:

12. Lana Lypneva

Lana Lypneva New Member

А я Рак-неборак. Гороскопи не читаю, бо не вірю в них (маю уявлення як їх складають :girl_crazy:) Але якщо брати той загальний, то багато сходиться.

13. Veselkova

Veselkova New Member

Я овен.Гороскопи читаю часто,але не вірю в те,що пишуть.
    Про те в 2008 році,мій чолвік приніс гороскоп на рік,і коли читав про терезів,ми голосно сміялись бо там було і про те,що одружуться,і про поповнення в сімї,і про отримання матеріального спадку або нерухомості..і ще купа всього,що справді в нього збулось....В лютому я завагітніла,в червні ми одружились,вотримали "подарунок" квартиру і в жовтні нас тішило дитятко...Ми ще досі згадуємо в те,і не віримо,що це було написано просто так(по чиїсь видумці)...доля напевно...

14. Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

А я лев, а по річному-тигр. Чоловік каже "От-то справжня левиця!". Гороскоп читаю в Експресі-бо там у % написано, чи вдалий буде тиждень. Якщо більше 60%-тоді прочитаю гороскоп, ящо менше-навіть не зверну уваги на ті неправдиві цифри:girl_smile:.

15. носик

носик New Member

Я рак. гороскопам теж не вірю. Це переважно самонавіювання.
    Але був один випадок, коли подруга купила собі якийсь журнал.... Прочитала мені гороскоп на цілий місяць. Як не дивно, все справдилося на всі 100 %. Або я себе запрограувала , що має бути так і на підсвідомому діяла...ГГГ:connie_pull-pigtail

16. Heureuse

Heureuse вірю...

Я теж рак!!!:girl_dance:
    Спеціально гороскопи не читаю, але як натрапляю на них в журналах, то переглядаю обов’язково, з цікавості…потім правда відразу забуваю, що ж я там вичитала, тому відповідно і не можу сказати збуваються вони чи ні:girl_haha:
    Але був в мене період, десь так клас 10 в школі, коли я щотижня купляла журнал «Серіал», і що ви думаєте- все, що писали в тому гороскопі збувалось постійно!!! Це було схоже на магію якусь і я ще досі не знаю як це пояснити…от подумую зараз купити той журнал і перевірити, чи діють досі ті чари:girl_in_dreams:
    А щодо загальної характеристики знаку, то в мене вона повністю збігається, вже навіть не читаю їх, бо знаю наперед, що там написано- емоційна, вразлива, романтична, любить домашній затишок та тепло, креативна та творча особистість..все як про мене:girl_blush2:

17. Wonder

Wonder New Member

так само роблю, хоча по гороскопу козеріг :)

18. gnoma

gnoma Member

Я Діва, в гороскопи чомусь не вірю і не читаю, бувало кілька раз читала, але потім забувала про що, тому чи збуваються вони незнаю :) На мою думку не може один і той самий гороскоп збуватись для всіх Дів :)

19. Farfalla

Farfalla Member

gnoma, Ви наче про мене писали :)

20. robik

robik Member

А я стрілець.
    В гороскопи я не вірю, але на святкуванні 2010року я витягнула "передбачення" для себе. Збулось на 90%. Перших пів-року розруха матеріальна і духовна (так і було ), а друге півріччя - зміни у зовнішності (я змінила зачіску, стиль одягу), буду дбати за своє здоров"я ( кинула палити, зараз на дієті). Прибирала, знайшла той папірець, перечитала і здивувалася. Ото співпадіння. Але там ще писало, що під кінець року Дід Мороз мене щедро обдарує за усі старання. НЕВЖЕ? ЖДЮ...