Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Jasmin

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

Я тим семінаром теж марю, але стримують гроші. Таки шкода таку суму. :sad:
    І на той вебінар дивилась, але завтра маю нараду на весь день у Стрию. Повернусь пізно ввечері. Знаю, що завжди учасникам дають запис того вебінару. Марусю, поділіться пізніше, добре?

Отправлено с моего GT-I8190 через Tapatalk

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Запросто. Вона буде десь 27-го, я так зрозуміла.

4. Jasmin

Зайшла я на той міріман... йой, що ж то за ціни такі на ті семінари??? очманіти можна!
    пройшлася по інтернету, знайшла багато цікавого. Можна буде і в нас зробити схожий тренінг і безвоздмєздно :) Може і не на 21 день, але це цілком реально.
    Майже 3000грн за найдешевший пакет тренінгу, нєєєєє, таки жаба тисне :) Це можна пів дивана купити (кому що, а мені нагально треба :))

Цікаву інформацію про метаболізм знайшла. Можливо комусь буде корисною. :)

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

я снідала вівсянкою і вафелькою:)
    обід - тушене м'яско не жирне із кабачком, морквою і картоплею, але то для малої картопелька
    вечеря - запечене філе індика
    скажіть чи щось не правильно?

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

а на завтра на обід планую гречку і салат, а на вечерю запечену рибу

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та власне. Стільки грошей... Хоч я пошкодувала, що купила аюрведичний курс за ті самі гроші. Треба було міріманову брати. Тепер вже пізно.

Мені просто якось треба зібратись з силами, бо я вже другий день після обіду грішу. Нині згрішила тістечками і кексиками, а вчора трошки краще, бо просто з’їла хліба з маслом і молочною ковбаскою. Правда потім дитина мене затягла на морозиво і я його хрумала. Все! Закриваю бузю на сьогодні!!!

Снідаю намано і пообідала також намано - кукурудзяна кашка з ковбаскою і свіжим огірочком.

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

ага
    м"ясо з картоплею не можна, навіть, якщо потім виковирюємо щось одне з страви:girl_nea:

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

я не грішу, але запиваю горе від недоїдженого торта водою. Вже приговорила 3 л, ходжу-булькаю:girl_crazy:, зате вже ніц не хочу, ні корисного, ні шкідливого

8. Jasmin

Я сьогодні якась затуркана. Зранку тинялася по квартирі і пам'ятала, щоб зважитися і забула. Згадала вже після сніданку. А це вже не то. Відклала задоволення на завтра.
    Завтра не зможу вдень тут писати :sad: Їду на весь день в Стрий. Лиш би там не нагрішити по системі. :) Тримайтеся дівчата і будьте чемні! ;)

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

картоплю їсть дитина, а я м'ясо:)

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я снідала вівсянкою але після допису Жасмін доганялась всім, що бачила))
    От, з обідом не знаю, чи правильно: зупка з сочевиці, гречка з м"яском і печінкою
    Вечеряла двома персиками і плястерку сиру(дитина спокусила:girl_blush2:)

Хочу спитати, чи може таке бути, щоб за чотири дні -1 кг, чи моя вага мене "не впізнала" або на сміття їй пора?

11. Jasmin

Йой) то був поганий приклад)))
    на вечерю персик ні-ні :)

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Може бути :) Вага працює добре) На початку кг йдуть дуже швидко ;)

12. NataliaFed

тільки персик, чи ще якісь фрукти?
    Ооо, то мені ще капля, головне звикнути до системи і тримати бажану вагу і форми)

13. Jasmin

Гляньте в таблицю дозволених продуктів. Там з фруктів на вечерю мало що можна, цитрусові, ківі, яблуко(не більше 2шт на день), сливи не багато, кавун 2 шматки і ананас. Це наче все, що можна.

14. NataliaFed

А де?:tanksmile:

15. Jasmin

Декілька сторінок назад я давала у фото.

Багато плануєте скинути?

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я прийшла хвалитись))
    сьогодні цілий день системний: сніданок не пишу щоб вам апетит не наганяти, обід--запіканка кабачкова, ввечеря курка печена.
    всі процедури пройдені чемно.
    найбільша моя гордість ще: пельмені мужові на вечерю навіть не нюхала (заникала далеко), шоколадка вже була в руках, але пішла назад у шафку)))
    зараз треба подумати про меню на завтра, бо маю тільки сніданок))
    ще маю плани пройти курс душу Шарко, тим більше що дівчата писали що ціна досить приваблива. Але то з наступного тижня як ЗП отримаю. Якби я часом не відписалась про це, то прошу мені дати "копен-дупен":girl_dance:

17. Jasmin

Ай мололець! так тримати! ;)

Мене теж цікавить :) Де саме і вартість?

Отправлено с моего GT-I8190 через Tapatalk

18. NataliaFed

Вже, здається писала- 3-4 кг(початкова 54)
    А та таблиця, я її маю 150 разів на день в неї дивлюся але ніц про яблука там нема.Чи, то не та? Чи я не той?

19. Jasmin

То не та. Це просто загальні правила до вечері і обіду. Шукайте варіанти на вечерю. Всього має бути три фото з таблицями. Одне те, що у вас є. Одне з варіантами на вечерю і одне з продуктами на обід.

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

Ось вона [​IMG]

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в поліклініці на Хімічній, 10 сеансів 150 грн, правда кажуть що можна приходити тільки зранку до 12:00, але мені підходить, живу недалеко

21. Jasmin

Я чула про залізничну лікарню.Мені б там було зручніше, але там мабуть значно дорожче. А це просто халява! Минулого року в санаторії одна процедура була 40грн. а в залізничній наче 30 чи 35грн

Статус теми:
Закрита.