Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Jasmin

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (3)

famenlviv Ви сильна і багато вже пройшли та пережили! Я навіть не сумніваюся, що у вас буде все гаразд і ви отримаєте той результат до якого йдете. Ви молодчинка і приклад для наслідування:girl_tender:

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Власне вона сьогодні так і сказала - порція не більше 500 грам.:girl_crazy:
    Та я також маю такі фотографії. Трошки менше важила, але всеодно десь так само виглядала. Сьогодні подивилась в дзеркало і дуже мені несподобалось що там побачила.

Найважливіше, що сказала Міріманова - сказати собі, що в тому, що ви сильно поправились винні не ви сама а тому перестати себе звинувачувати і обзивати за надлишкову вагу. І я зрозуміла, що найважливіше - це планування. Я коли півтора року важила свої порції, то реально гарно схудла. І важила я їх вдома і брала з собою на роботу. Звичайно, що якщо харчувалась в ресторані і салата була не в мисочці а в мидниці, то я відбирала половину і брала додому. Тож мала і обід і вечерю.

Нині наїлась до відвалу в обід, так, що аж мені зле. Ввечері планую вилазку в магазин за добрим м’яском і зварю зупку на воді.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

На обід можна тільки одну чайну ложку жиру. Вона сказала, на великий баняк зупи одна столова ложка олії в зажарку, якщо дуже треба.

Тому подумайте, скільки того трошки вам вийде при тушенні. Від того і танцюйте.

4. Jasmin

Марусю, я щось пропустила? Ви на тренінгу 21 день зараз? Чи це з її блогу інформація, бо я сьогодні теж читала :)

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

то як білий день в таблиці є :)

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Коли готуєшся, що ти будеш завтра їсти і продумуєш все, з собою береш на роботу в лоточку, а не думаєш, щоб б вхопити бо прийшов обід тоді набагато легше худнути.
    Не завжди виходить спланувати, але варто до цього прагнути.

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Ви десь на форумі показували свої фото зі Львова і потім вже вдома (на Різдво, здається, біля ялинки). Я тоді хотіла Вам написати і попросити "відкрити таємницю", але завстидалась отако пхатися до людини зі своїми питаннями)))
    хоч я на системі зовсім трошки. але хочу внести для себе корективу: все можна до 11:00, до 12:00 хіба якийсь фрукт або щось шкідливо-легеньке. помітила що як ближче до 12 з*їм шоколад чи щось солодке. то потім обід відсувається і весь графік накривається мідним тазом. зараз в мене обід о 15:00, вечеря о 18:00.
    ще маю радість, від мумійо зменшився варикоз на нозі!! не зовсім зник. але я різницю помітила нині.
    завтра на обід буду мати плов (таким смачний вийшов з тим рисом, розсипчастий, рисинки твердуваті, але то навіть цікаво на смак). На вечерю буде салат овочевий.
    Щось мене від тої парноти на вулиці під вечір аж тошнити почало...

6. Jasmin

Я сьогодні помітила, що моя "павутинка" зменшилась. :girl_tender:Маю таке щастя на одній нозі. Невелика вона, але є, і я про неї постійно думаю. :girl_sad:

7. Made in USSR

я вже писала, на лівій нозі згори спереду, майже від паху і до коліна вена під шкірою. вилізло таке мені після пологів, так само на лівій нозі внизу є великий синяк((( на правій менше трохи, але є.
    Жасмін, у Вас нова лінієчка))) Треба і собі забабахати

8. Jasmin

О так, то щоб я не забувалась чого прагну :)
    Чомусь вона мені допомагає. На календарі відзначати це не те. А тут зайшла і бачу "ого я вже 15 днів з системою, от розумничка". Сама себе похвалила і пішла далі. Справді допомагає, раджу всім ;)

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Почитала що для скрабу треба грубо-мелену каву. Піду завтра в Галку молоти спеціально. А то мумійо на обличчя-шию застосовують?

10. Маруся-мама

Здається, що ні. Головне на тіло і розтяжки.

11. Jasmin

Я маю середнього помолу, теж добра, особливо для тих що тільки починають скрабуватись.
    Читала, що можна, але дрібного/середнього помолу і легенько масувати. Ще можна як масочку накладати.
    Але основне завдання скрабу розтяжки прибрати і робити масаж для тіла.

12. kristas

kristas Well-Known Member

Поділіться як готуєте? Як плов, так щоб без жиру? І який салат, чим заправлений?

13. Маруся-мама

Таємниця дуже проста. Так само, як каже Міріманова - поступовість і не уступати собі. Мотивація, аля добре здоров’я не діє. Для жінки важлива мотивація - одягти улюблену сукню і почуватись легко. На жінку це діє більше ніж щось інше.

Ну і групова підтримка також дуже важлива! Коли ти сам, то здається що ніби правильно, а воно не так то вже й правильно. Тому у мене цей рік був так би мовити мій коуч який допомагав мені переглядати мої обіди-вечері щодня, тож мені було легше триматись. А потім просто якось подумала, собі, що якщо недосконала той не варто нічого робити. Що і стало помилково пагубним для мене.

14. Made in USSR

ще не придумала чим заправлю. можна йогуртом, можна лимонним соком. але в мене швидше за все буде просто овочева нарізка, я овочі люблю без солі і приправ.

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

то так тяжко!!! навколо стільки спокус.
    от навіть зараз, я сиджу в компанії з пляшкою води, а муж напає по кухні і питає чи нема чогось солодкого. та ясно що нема, я солодке купую на один раз зранку) чи ото його: може ти б щось спекла? то ж домашнє ліпше ніж магазинне. Знає, паразіт, на що тиснути))
    В мене мотивація саме здоров*я, бо маю на нього великі плани.

15. Jasmin

Це сама правильна мотивація. Ви все повинні робити для себе, щоб було добре саме вам. Мотивація повинна бути правильною тоді все буде ОК. :)

Та купіть чоловіку солодке чи спечіть :) Він не повинен страждати від того, що вам його не можна вечором. Мій вже звик, що мені не можна, а він як щось солодке хоче то йде і їсть, але бачу, що старається їсти так, щоб мені не "перед носом" :)
    І ваш звикне ;)

16. Маруся-мама

Випросила в мужа, і в долларах вийшло не так вже й страшно. Вона здається знижку дала.:girl_yes2::girl_tender::girl_blush2:

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

У мене це як побічний ефект, тобто попри все щей здоров’я додасться. :girl_crazy:

17. kristas

kristas Well-Known Member

Тобто на вечерю можна сирно-кабачкову запіканку з яйцем? ну або таку ж тільки з яблуком?

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

І ще. Домашній творог? він за жирний на вечерю?

18. Маруся-мама

До 5% жирності спокійно можна їсти на вечерю з овочами або фруктами. Тільки не можна домашній сир і твердий мішати, а також сир+овочі+фрукти нараз.

19. Jasmin

Заздрю білою заздрістю :girl_tender:

20. Маруся-мама

Так. Тільки без цукру, ту що з яблучком. :)

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Поділюсь всім чим зможу. Особливо мені важливо впорядкувати своє меню, з чого і почнемо завтра.

21. Jasmin

В домашньому жирність ви не визначите. Хіба купляти до 5%.

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

Дякую!:girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    Мене найбільше психологія цікавить. Меню ще пів біди, а от психолігію я б послухала чи почитала :)

Статус теми:
Закрита.