Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна тема З особистих рецептів. В цій теми прошу ділитись як своїми так і чужими цікавими переписами. Дописи на кшталт - мені дуже сподобався цей перепис, або я нічого не зрозуміла, будуть видалятись. Такі речі запитуємо у відповідній темі тут. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок - звертаємось до модераторів. Наперед дуже всім дякую за розуміння! Смачного!
Відповідь: З особистих рецептів. Дана дякую за ідеї з хлібцем, я роблю майже по такому рецепту, тільки ніколи не додумувалась додати начинки...на Пасху буду експерементувати... і ще...здається то Софія Соня згадувала про шинку в тісті....а може я помиляюсь... Як таке робити?
Відповідь: З особистих рецептів. Хто має рецепт маринаду для грибів, щоб їх можна було перемаринувати, тобто є гриби закручені в банці, але вони несмачні, мало спецій,оцту....і я от незнаю що можна з ними придумати:confused:
Відповідь: З особистих рецептів. Я вчора спекла сирник за рецептом Дани-супер Сирник пекла вперше.Дуже смачнющий і вигляд теж.Хотіла як доказ щей фотки показати,але не можу запустити на форум.Дано,дуже дякую!!!!!!!!!
Відповідь: З особистих рецептів. і я вчра сирник пекла,той що мамин фоток теж нема...бл злопали все....дуже файний
Відповідь: З особистих рецептів. ЯКщо ви любите дуже гострі, то подивіться чи у вас продається готова італійська заправда до салатів, у ній переважно великий вміст оцту і спецій різних. А якщо ні, то такі гриби я використовую до салатів але перед тим їх гарно висмажую з цибулькою і ложкою соєвого соусу. Він надає грибам того грибового смаку, що часами може бракувати. Дуже добра салатка на швидку руку, посмажити гриби з цибулею на ложці олії а тоді до них додати трошки (пів баньочки) зеленого горошку і кукурудзи. Все гарно вимішати, можна приправити трохи сіллю і перцем, хоча солі там напевне не треба буде а перцю так. І все. Навіть в пісний день можна таке поїдати :xaxa:
Відповідь: З особистих рецептів. kati і gala дуже дякую що спробували, шкода що фото нема. Але тішуся що вам сподобалося.
Відповідь: З особистих рецептів. Питаннячко- як замаринувати шпондир(сирий) щоб потім його запекти? чи що ще можна з ним зробити?
Відповідь: З особистих рецептів. Ось тут я не великий спец:ninja: робила пару раз так сирий шпондер обмазувала гірчиця звичайна козацька +сіль +перець і ставила в холоде місце на добу, потім виймала клала в фольгу, на дно і на боки клала по листочку лавровому і по пару горошин пахучого і гострого перцю, загортала і пекла в духовці, коли майже готове, фольгу відкриваю і ще підпікаю.
Відповідь: З особистих рецептів. я от мучуся щоб такого приготувати на Паску, ми будемо в свекрихи в гостях, але ж і в хаті шось треба мати... що ви готуєте зазвичай? Думаю приготувати пару салатиків... може шось підкажете, з своїх улюблених?
Відповідь: З особистих рецептів. я робила практично так само, лишень без гірчиці. домашні їли і нахвалювали
Відповідь: З особистих рецептів. В мене є рецепт Печеного сала, ще не робила, але їла таке - було дуже смачне Натерти сало сумішшю зі всіх сторін, поробити надрізи зверху і збоку (якщо сало товсте) і туди теж позапихати цю суміш Суміш: Витиснути часник, сіль, мелений чорний перець, паприка, дрібно розтерти лавровий лист, інші спеції,. Маринувати ніч. Тоді поскладати в гусятницю або загорнути у фольгу Пекти в духовці (не дуже довго). Коли буде готове, витягнути, відкрити кришку, щоб пара вийшла і винести на холод. Коли вистигне, покласти у морозилку
Відповідь: З особистих рецептів. Голубці з м'ясом, розсипчатим рисом, підсмаженою морквочкою і цибулькою. Зменшіть розмір фото в пейнті чи фотошопі (зберегти як). А потім завантажте на сайті http://www.radikal.ru/ і скопіюйте 2 чи 3 адресу.
Відповідь: З особистих рецептів. дайте будь ласочка перепис печінкового тортика....а то я завжди все роблю так на око, але напевно є якісь секрети як зробити його ще ліпшим
Відповідь: З особистих рецептів. я робила один раз 0,5 кг. печінки 1ст. муки 0,5 ст. молока 1 яйце сіль перець то не є такі тоненькі млинці. звичайні короче. нормально смажилися. але робила давно. може ще хтось інше порадить.
Відповідь: З особистих рецептів. Підкажіть рецепт печива. Яке ви печете і яке добре получається? Хочу спекти на Паску у вигляді великодніх зайців, а доброго рецепту нема.
Відповідь: З особистих рецептів. Печінковий торт 1 кг печінки перемолоти 10 яєць 10 цибулин перемолоти 1 стакан молока 1 стакан муки сіль,перець до смаку. Печемо печінкові налисники-виходить приблизно 60 штук ,це на 7 тортиків. Перемащуємо майонезом з часником,на верхній корж тремо дрібненіко варене яйце(жовток посередині,білок скраю).Ставимо на ніч у холодильник,перед подачею до столу можна поставити на 3 хвилини у духовку. Коли печінки маю небагато ,можу зробити печінковий торт навпаки-звичайні налисники,перемащені відвареною і перемеленою печінкою зі спеціями.