Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна тема З особистих рецептів. В цій теми прошу ділитись як своїми так і чужими цікавими переписами. Дописи на кшталт - мені дуже сподобався цей перепис, або я нічого не зрозуміла, будуть видалятись. Такі речі запитуємо у відповідній темі тут. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок - звертаємось до модераторів. Наперед дуже всім дякую за розуміння! Смачного!
Відповідь: З особистих рецептів. я спочатку теж перелякалась, 10 яєць, 10 цибулин.... а потім дочиталась, що то на 7!!! тортів:xaxa:
Відповідь: З особистих рецептів. а я до печінки додаю трохи або фаршу або перемеленого курячого філе, і перекладаю: майонез, твердий сир тертий на дрібно, часник. Зверху теж намащую, викладаю половинки помідора по кругу і притрушую яїчком
Відповідь: З особистих рецептів. A печиво напевне хочете крухе? Попробуйте таке: 1склянка - 250 гр. 1/2 скл масла 1/2 скл смальцю (можна брати повністю масло) 1 1/2 скл цукру 2 яйця 3 ст. ложки сметани 1/2 ч. л. соди 3 скл муки (~360гр) 1/4 ч.л.солі Втерти жир з цукром до пухкої маси. По-одному додати яйця. Соду змішати зі сметаною і додати до яєчної маси. Все гарно збити. В кінці вмішати муку і сіль. Після замішування дати тісту постояти в холоді хоча б годину.
Відповідь: З особистих рецептів. А нащо вам цей поганський символ? Як на мене, баранчики набагато кращі. А курка, перетворена на зайця, що несе яйця - це однозначне збоченство.
Відповідь: З особистих рецептів. Liliyah Romanova десь давно побачила рецепт вафельного тортика( повидло, крем,крекери), вже зробила....на вигляд апетитний, будем в неділю куштувати. А ще неможу знайти ваш сирник на печеві, дайте пліз силочку...
Відповідь: З особистих рецептів. Так не обовязково зайців випікати, мона яєчка а потім гарно оформити різнокольоровим білковим кремом. А курка за якимось міфом і була перетворена на зайця бо якісь там богині не вгодила :xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: З особистих рецептів. Вже Маруся відповіла, то я не дублюватиму. Врахуйте тільки, Каті, що сирник із Філадельфії печений, то 30% жирний творожок.
Відповідь: З особистих рецептів. Надіюся, що вгадала з темою Подивилася телевізор і знову ж таки переконалася, що в ковбасу тепер м"яса не дають. А іноді так ковбаски хочеться Кумоньки, може хто яку ковбаску вдома робить. Поділіться рецептом. З мене вдячність, а з мого чоловіка пиво або щось інше
Відповідь: З особистих рецептів. Дівчата ,чоловік купив великі шампінйони,я вмію іх тільки тушити,може хтось знає як ще іх можна приготувати,може якось в духовці запекти?
Відповідь: З особистих рецептів. Великі шампіньйони я люблю фарширувати Гриби очищую, відділяю шапочки від ніжок, кидаю все в кіп"яток на хвилину (на всякий випадок:ninja. Потім ніжки подрібнюю і піджарюю на олії з цибулькою(посоливши і поперчивши). Потім додаю багато тертого сиру і всю цю масу викладаю в попередньо підсолені шапочки. Можна полити зверху майонезом і ще притрусити тертим сиром. Все це треба відправити в духовку чи мікрохвильовку. Мені смакує:xaxa: Рецепт, якщо вам ще потрібно, можу в мами запитати. В неї домашня ковбаска смачненька вдяється:y:
Відповідь: З особистих рецептів. Фарширу печерички так само як написала Галченя, А в гостя пробувала з вареною ковбаскою, замість цибульки. Також дуже смачно!
Відповідь: З особистих рецептів. І ще під час пасерування додати трохи тертої моркви, і ще можна одне варене яйко-смакота. Стараюсь робити на великі забави-зїдають всі на ура.
Відповідь: З особистих рецептів. А я підгледіла в одному жж-журналі цікаву закусочку, і смачно і гарно. Великі шляпки чистимо, ніжки відрізаємо, в шляпки виливаємо по одному перепелиному сирому яйці, солимо і перчимо, і запікаємо, виглідає так прикольно і на сніданок перша кляса:y: ФОТО НЕ МОЄ
Відповідь: З особистих рецептів. "Швиденькі шампіньйони" - чистите, відділяєте ніжки від шляпок, ніжки обсмажуєте з цибулею і готуєте з цим сирний соус до спагетті. Шляпки обдаєте окропом, всередині трішки солите, макаєте в кляр, потім у сухарі і обсмажуєте в оліїї (у фритюрі) до легенького приємного золотистого кольору, але не пересмажте! От за 20 хв готова вечеря - спагетті під сирним соусом з грибами, а навколо - шляпки -фрі. У кожну шляпку вже на тарілці кладу дрібку тертого сиру з кропом, а можна і без нічого. Щодо ковбаси, то давно роблю тільки свою - свинну, телячу, курячу, потрошкову, навіть картопляну і рисову. Буду потроху писати, маю вже більше часу тепер, ніби то
Відповідь: З особистих рецептів. Дуже потрібно Вже руки сверблять робити, а ще рецепту доброго не знайшла.. та й в холодильнику ще м"яска багато є... То буду робити вже наступного тижня... Але дуже треба рецепт доброї ковбаски
Відповідь: З особистих рецептів. А я читала що шампіньйони ні в якому разі не можна перед вживанням мити. Бо вони як губка вбирають в себе вологу, тому можуть вийти водянисті. Може в вас вони кращі але в нас то точно такі. Я тепер ніколи їх не мию перед приготуванням. Дякую за перепис начинених шампіньйонів. Зроблю на неділю. А в Кулінарному Поєдинку минулого тижня масою з цибульки, селери, перчику і печінки начиняли помідори і запікали, як онто колись Ліля показувала. Думаю, що комбінація овочів підійде і до грибочків.
Відповідь: З особистих рецептів. а я полюбляю просто цілі грибочки( але то невеличкі треба) поперчити посолити і вклярі обсмажити...