Відповідь: ЗАбилам би! (2) 6 років у липні... і тепер стало все так егоїстично до прєдєла. Він в мене відвойовує право на останнє слово! З кухнею я воювала до останнього, але після того як мені було сказано що гроші його і він має право вставити свої 5 копійок бо буде на кухні собі робити чай і хоче щоб його не напрягало то що я вибрала, я плюнула, псіханула і розтерла... і в результаті він зробив кухню - чорний каркас, жовті дверки і темно-кавові стіни... а столову як будем робити тепер, щоб то всьо грало - незнаю... столова і кухня в нас то одне приміщення в формі букви Г
Відповідь: ЗАбилам би! (2) забила би свого кота!!! реально замахав, не дає мені працювати, ось відео-підтвердження, вже всі руки поцарапані, і колонку вже скинув 2 рази
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ааа! прикол.... скоро сама такий буду мати... так куди переїжджаємо живе киця.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) і мій але на щастя, мені сподобалось те, що він вибрав, я хіба плитку на фартух в кухні сама обирала (просто вона нам обом сподобалась).
Відповідь: ЗАбилам би! (2) не чіпайте його) він у вас такий класнийті малі "комочки" - то таке щастя...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) свого мужа. я його зараз майже ненавиджу. як можна мене так виводити? чому? що я ще маю зробити, щоб більше того не чути? вже не маю сили з ним говорити, треба просто виплакатись. все налагодиться. я то переживу (мантра)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Забилам би свого хлопця. Взагалі вже обнаглів.Раз в день, в ночі подзвоне ради галочки, щоб я на нього не сварила. Коли я його питаюся чим ти таким зайнятий був, то відповідь - за компом сидів, спав собі! Ще з такими притензіями до мене: чого це я до нього перша не дзвоню.Нє, ну нормально, він коли до дому їде, то вічно щось робить, не має як говорити, то чого буду дзвонити. В мене такі нерви взяли. Ще може я йому скоро квіти першою маю дарувати, і в кіно ще зводити.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Забилам би своїх сусідів(нещодавно поселилися мама 70-75 р і двоє синів 50, 55років). У пятницю виходимо з малим з ліфта, а один з них з мамою підходять до ліфта і той син з цигаркою в зубах. Я зробила зауваження, що курити тут взагалі неумісно, а в ліфті і поготів. На що мама каже: не чіпайте мені ДИТИНУ. Я в шоці, кажу: Пані, оце дитина і показую їй на малого у візку, а у вас, кажу кабан 50-річний! Більше вони нічого не казали. І як з такими рагулями спілкуватися?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) забилам би сусідів зверху, вчора пили до 6 ранку, сьогодні вроді свято продовжується.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Вдихаю і видихаю і переконую себе, що нікого забивати не буду, але так хочеться. Чого деякі створіння жіночої статті такі ядовиті? Які ви, такі з вами. Я наче до людей ставлюсь нормально, дорогу нікому не переходжу, чого ж тобі мені постійно "травлять" життя?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я сьогодні теж зла(((. Про боротьбу з хабарями і відкатами в нас тільки говорять(((. Якщо не заплатиш, "не замажеш", не кум-сват, то нічого сам не зробиш. А я наївно думала, що вже все інакше(((. Витратили купу часу і грошей на одну бізнес-ідею, а нас навіть про тендер не повідомили, бо фірма, бачте, якимсь "начєльством" через свою кишеню ще не "акредитована". Як подумаю, аж шляк трафляє скільки часу витратила на нашу СЕС, щоб все чесно, та і гроші вони за власні послуги беруть нормальні, мовчу вже за перекладачів, витрати на міжнародні розмови тощо. Чому така не справедливість? Адже впевнена на 100 відсотків, що наша ціна конкурентна!!! Я така велика, а досі в казки вірю. ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- А ще я страшенно зла на сусідів - поприбирали в себе на городі і всі бур'яни поклали на мою частину. Тепер от думаю чи то піти і перекласти чи просто прибрати і не опускатись до іх рівня. Але тоді це увійде в систему, точно, я іх знаю. Зла!!!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ідентично, ви мене випередили, а ще додам слова :"Якщо про тебе говорять у тебе за спиною - значить ти попереду".
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А в мого хлопця схожа фраза-тільки він на все каже Еххх...як мене то бісить ! Шось не так зробить і починає:еххх,лягаєм спати кажу добраніч,а він ехх,добраніч!!! І взагалі в нього є дурна звичка повторяти і використовувати одне слово 100 раз і вставляти його в кожне речення...аааааа..як я того не люблю!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Спершу націлювалась на тему про рагулів, але подумалось, що там розвівся б такий ср..ч, то краще сюди, все таки це більш "імхостна" тема Забилам би "пахнучих" підлітків і певно їх батьків. Мамусі, не легковажте моментом, коли ваше чадо пертворюється із "солоденького_карамельного хлопчика" у мужика. В той період дехто із них "вонюхлить" таааак, що аж відмовляють усі рецептори. Подбайте про належний захист від поту! Наші маршрутки їздять капець які забиті і втекти від пахучого підлітка просто нема куди зрештою, чому саме я повинна виходити з маршрутки через людину, яка смердить Обурююсь саме підліткам зараз, не бабуся, і страшим панусям. Бо підлітки живуть з батьками, які мали б проконтролювати виконнаня основних правил гігієни у їх дітей
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Я така ж сама. Вірю, що тендери скоро таки будуть чесні і прозорі. Вчать відстоювати свої права і границі? По темі(правда ще піду в маршрутки) забила б Садового і всіх тих, хто причасний до безпределу в маршрутках Львова. Згадала я таки сьогодні за квиточок і попросила. Водій з усмішкою дав мені штук 5. На моє прохання роздати їх пасажирам, а не мені всі 5 штук, мило посміхачись грр сказав, що йому не шкода, бо і так ввечері то все в смітник викидає.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) забилам би себе! вирішила сьогодні піти в ощад щоб зняти гроші - а паспорта нема! перерили з чоловіком всі закутки - нема! а найгірше що також не знайшли ні свідоцтва про шлюб, ні свідоцтва про народження сина. Востаннє паспорт бачила ще перед першим травнем. Тепер прийдеться відновлювати всі документи(( а скільки часу це може зайняти... ні проголосувати, ні візу виготовити((