Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: ЗАбилам би! (2)

6 років у липні... і тепер стало все так егоїстично до прєдєла. Він в мене відвойовує право на останнє слово! З кухнею я воювала до останнього, але після того як мені було сказано що гроші його і він має право вставити свої 5 копійок бо буде на кухні собі робити чай і хоче щоб його не напрягало то що я вибрала, я плюнула, псіханула і розтерла... і в результаті він зробив кухню - чорний каркас, жовті дверки і темно-кавові стіни... а столову як будем робити тепер, щоб то всьо грало - незнаю... столова і кухня в нас то одне приміщення в формі букви Г

2. UnLikE

UnLikE Фотограф

забила би свого кота!!! реально замахав, не дає мені працювати, ось відео-підтвердження, вже всі руки поцарапані, і колонку вже скинув 2 рази :girl_mad:

3. iriwa

iriwa Особлива мама

ааа! прикол.... скоро сама такий буду мати... так куди переїжджаємо живе киця.

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

5. Dominika

Dominika Well-Known Member

не чіпайте його) він у вас такий класний:girl_tender:ті малі "комочки" - то таке щастя...

6. Музик

Музик Мартуська

свого мужа. я його зараз майже ненавиджу. як можна мене так виводити? чому? що я ще маю зробити, щоб більше того не чути? вже не маю сили з ним говорити, треба просто виплакатись. все налагодиться. я то переживу (мантра)

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

8. Людок

Людок New Member

Аналогічно.
    То, що якийсь метеорит на них впливає?

9. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

то певно зорі зійшлись. виводить страшенно

10. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Забилам би свого хлопця. Взагалі вже обнаглів.Раз в день, в ночі подзвоне ради галочки, щоб я на нього не сварила. Коли я його питаюся чим ти таким зайнятий був, то відповідь - за компом сидів, спав собі! Ще з такими притензіями до мене: чого це я до нього перша не дзвоню.Нє, ну нормально, він коли до дому їде, то вічно щось робить, не має як говорити, то чого буду дзвонити. В мене такі нерви взяли. Ще може я йому скоро квіти першою маю дарувати, і в кіно ще зводити.

11. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

Забилам би своїх сусідів(нещодавно поселилися мама 70-75 р і двоє синів 50, 55років). У пятницю виходимо з малим з ліфта, а один з них з мамою підходять до ліфта і той син з цигаркою в зубах. Я зробила зауваження, що курити тут взагалі неумісно, а в ліфті і поготів. На що мама каже: не чіпайте мені ДИТИНУ. Я в шоці, кажу: Пані, оце дитина і показую їй на малого у візку, а у вас, кажу кабан 50-річний! Більше вони нічого не казали. І як з такими рагулями спілкуватися?

12. tasha

tasha New Member

забилам би сусідів зверху, вчора пили до 6 ранку, сьогодні вроді свято продовжується.

13. Virchuk

Вдихаю і видихаю і переконую себе, що нікого забивати не буду, але так хочеться. Чого деякі створіння жіночої статті такі ядовиті?
    Які ви, такі з вами. Я наче до людей ставлюсь нормально, дорогу нікому не переходжу, чого ж тобі мені постійно "травлять" життя?

14. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А я сьогодні теж зла(((. Про боротьбу з хабарями і відкатами в нас тільки говорять(((. Якщо не заплатиш, "не замажеш", не кум-сват, то нічого сам не зробиш. А я наївно думала, що вже все інакше(((. Я така велика, а досі в казки вірю.

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

А ще я страшенно зла на сусідів - поприбирали в себе на городі і всі бур'яни поклали на мою частину. Тепер от думаю чи то піти і перекласти чи просто прибрати і не опускатись до іх рівня. Але тоді це увійде в систему, точно, я іх знаю. Зла!!!

15. Ari

Ari Well-Known Member

ідентично, ви мене випередили, а ще додам слова :"Якщо про тебе говорять у тебе за спиною - значить ти попереду".

16. Your Princess

Your Princess Well-Known Member

А в мого хлопця схожа фраза-тільки він на все каже Еххх...як мене то бісить !:girl_cray:
    Шось не так зробить і починає:еххх,лягаєм спати кажу добраніч,а він ехх,добраніч!!!
    І взагалі в нього є дурна звичка повторяти і використовувати одне слово 100 раз і вставляти його в кожне речення...аааааа..як я того не люблю!

17. zaderyshka

zaderyshka Member

Забилам би "пахнучих" підлітків і певно їх батьків. Мамусі, не легковажте моментом, коли ваше чадо пертворюється із "солоденького_карамельного хлопчика" у мужика. В той період дехто із них "вонюхлить" таааак, що аж відмовляють усі рецептори. Подбайте про належний захист від поту! Наші маршрутки їздять капець які забиті і втекти від пахучого підлітка просто нема куди

18. Virchuk

я нині теж помітила, що прийшло літо, чоловіки почали "пахнути" :girl_feminist:

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я така ж сама.
    Вірю, що тендери скоро таки будуть чесні і прозорі.

Вчать відстоювати свої права і границі?

По темі(правда ще піду в маршрутки) забила б Садового і всіх тих, хто причасний до безпределу в маршрутках Львова.
    Згадала я таки сьогодні за квиточок і попросила. Водій з усмішкою дав мені штук 5. На моє прохання роздати їх пасажирам, а не мені всі 5 штук, мило посміхачись грр сказав, що йому не шкода, бо і так ввечері то все в смітник викидає:girl_feminist:.

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

забилам би себе! вирішила сьогодні піти в ощад щоб зняти гроші - а паспорта нема! перерили з чоловіком всі закутки - нема! а найгірше що також не знайшли ні свідоцтва про шлюб, ні свідоцтва про народження сина. Востаннє паспорт бачила ще перед першим травнем. Тепер прийдеться відновлювати всі документи(( а скільки часу це може зайняти... ні проголосувати, ні візу виготовити((