Зачіска для нареченої

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Відповідь: Зачіска для нареченої

натуральне волосся ніколи б не запутувалося. Це було штучне, просто можливо якесь італійське там є, чи ще якесь. Воно через якусь певну кількість разів миття починає путатися.

• Подобається Подобається x 1
  2. Fenomen

Fenomen миється в бані

Можливо, але тут ще такий фактор як сонце і пісок. Моїй знайомій її ж нарощене волосся наростили після зняття другий раз. На морі воно практично нон-стоп було мокре.

3. Olma

Olma Well-Known Member

В мене також на весілля волосся було не своє - хотіла нарощене, тому наростила його декілька місяців перед весіллям щоб звикнути - але мені також заплутувалось, хоча волосся було натуральне!! (заплутувалось воно в основному коли сидиш на роботі весь день за компом і трешся ним до спинки крісла):umbrage::no:

Тому на весілля я просто мала причіпне - яке мені зранку одягнули, а вночі чоловік поміг зняти. Виглядало супер!! Зачіска була - просто підібране волосся "мальвінкою" і фата, і живі квіточки в волоссі.:):xaxa:

Останнє редагування модератором: 6 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 28
  4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Гарна зачіска.правда?

і ця мені подобається!!

Останнє редагування: 12 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  5. skarlet

skarlet Well-Known Member

Тут не так сама зачіска, як аксесуар до неї. У мене була така[​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  6. enigma

enigma Well-Known Member

в мене коротке волосся, каре, і я щось нічого придумати не можу на весільну зачіску. До того всього в мене буде капелюшок, але згодом я планую його зняти, в ресторані, тому треба якусь зачіску просту,але водночас вишукану. Хотілося б почути ваші поради, може хтось робив зачіски на коротке волосся? Дякую!

7. skarlet

skarlet Well-Known Member

Виставите після весілля свої фото? Мене дуже цікавлять капелюшки і зачіску обовязково.:clapping:

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мені весільну зачіску робили в одній з перукарень в центрі. Зачіска проста аж смішно-"мальвінка". На брамі вона розпалася, відпала фата, потім ще на прогулянці в центрі вилізли гранадлі. В кінці кінців моя тітка купила порядний лак і відгуляла як має бути

• Подобається Подобається x 3
  9. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

ОГо, а що це якісь стрічки?

10. Veronicka

Veronicka Active Member

а я стільки пробних зачісок робила перед весілям :8: і на дому і в перукарнях і все мені було не те,ледве знайшла перекарку:clapping: що мені сподобалась її робота ! Там в перукарні відразу і макіяж зробили . Це дівчата всі з бувшої Чародійки купили собі приміщення ,зробили ремонт і повернули собі клієнтуру.

11. Niferttiti

Бачу що Наталя з Ігором користуються популярністю. А ось і фотки, як Наталя робить мене королевою. Зачіска і макіяж її рук справа.
    [​IMG],[​IMG]

12. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

А скільки приблизно в них коштує макіяж??? І чи можна домовитись щоб в день весілля людина яка буде робити макіяж приїхала додому молодої???

13. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Не робіть так, щоб вони приїжджали додому. в вас вдома буде така суматоха, що ви тільки будете нервуватися і харитися!!! купа гостей буде збиратися (доїжджиючі припруться з самого ранку), кожен буде щось підказувати. А от в салоні зможете просто розслабитися!

14. Niferttiti

Саме краще в комплексі все робити в перукарні, там освітлення відповідне, все під рукою, і дійсно ніхто не мішає. Я коли з перукарні приїхала додому, то думала що попала на фондову біржу, то був жах. Всі бігали, кричали, вічно щось губилося....

15. Romashka

Romashka Member

А за скільки часу до весілля потрібно замовляти перукаря?

16. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Я замовляла місяці за 3 до веслілля, на пробну зачіску (і на знайомство) ходила минулого тижня

17. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

якесь жахіття. то можна собі весь настрій зіпсути, ну пробний макіяж мені теж не робили, казали шо його не роблять, незнаю, але я своїм була дуже задоволена, а якшо такий підхід до пробної зачіски, тай зрештою просто до людини, то ліпше до такої перукарки і не записуватись

• Подобається Подобається x 2
  18. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

А я собі робила і пробну зачіску, і пробний макіяж. Важливо знати, як ти будеш виглядати в день весілля.

Я собі намріяла зачіску, але було цікаво як я буду з нею виглядати, чи не буду кумедною, чи довго буде вона триматися, чи не розлетиться по дорозі в РАГС.

До макіяжу в мене не було особливих вимог. Основне, щоб він був природній і водночас виразний... Щоб гарно я виглядала на фото... І звичайно основним було, подивитися чи я нормально сприймаю косметику, якою він буде зроблений....:girl_smile: Напевно, жодній нареченій не хочеться змивати макіяж у день весілля через почервоніння очей чи свербіж шкіри....:girl_smile:

Така моя думка. Я звичайно можу помилятися...

19. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

А в мене чим ближче до весілля тим більше приколів і тим більше я бачу які люди безвідповідальні! Я за макіяж домовилася ще за 1,5 місяця до весілля, а за тиждень до весілля дівчинка мені (вірніше не мені, а нашій спільній знайомій, яка нас і познайомила) дзвонить і заявляє що вона взяла путівки на море і не зможе мені зробити макіяж, тому що буде на курорті!!!! Ось такі безвідповідальні люди бувають!:girl_sad: Але добре що я вже знайшла їй заміну!!!!

До речі а хтось щось знає про салон "Каронель" на вул. Тарнавського, там мені мають робити і зачіску і макіяж????

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Оксанка, Ви що не дивитесь передачу (забула назву, здається, "Модний елемент") по новому з Карпою?! Там в "Каронелі" все із страшної дівчинки роблять красуню (типу Фабрики краси), ніби непогано в них получається. Але я так зрозуміла, що і ціни там.....