Зачіска для нареченої

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Зачіска для нареченої

ну от. а можливо вам пасуватиме і нова зачіска, про яку ви про навіть не здогадуєтеся. а отже,у вас просто не має майстра якому ви довіряєте на 100%.

• Подобається Подобається x 2
  2. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

я мабуть консервативна, але для мене найкраща зачіска це гарно вложене розпущене волосся) Скажу Вам мені так найкраще))) Люблю рухати волосся і нетерплю в ньому лаку і пєнки... ООО це можна добавити до розділу чого ви бридитеся.!
    Але як то кажуть кожному своє.

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Моя зачіска була простіше простого в перукарів вона називається "ірокез"-без накруток-витягнена утюжком і прибрана з боків. І коштувала не дешево.

• Подобається Подобається x 4
  4. bilo4ka

з цим з вами мушу погодитися) не довіряю я тим стилістам)))))))))))))))))обкарнають, а потім змусять тебе повірити, що тобі так гарно)

Моя зачіска була простіше простого в перукарів вона називається "ірокез"-без накруток-витягнена утюжком і прибрана з боків. І коштувала не дешево.
    __________________ЦІКАВО ЦІКАВО А подивитися одним глазком можна десь на фото? може б мені тоже таке шось пасувало.страшно не хочу крутитися)

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я весільних фото не виставляла.

• Подобається Подобається x 2
  6. Відповідь: Зачіска для нареченої

Нам у відношенні зачіски повезло: доньці зачіску робила моя сестра(перукар-модельєр вищої кваліфікації),зачіска була дуже гарна,з живими квітами.

• Подобається Подобається x 1
  7. Tysja

Tysja миється в бані

Тема дуже важлива!Я от вчора була на весіллі,тому ділюся свіжими враженнями.Наречена красива,платтячко теж гарненьке,а зачіска і макіяж....як то кажуть "без коментарів".Весь образ було нещадно знищено.Відповідно у неї настрій з самого ранку ніякий,навіть плакала ,бідаця.Я дуже довго вибирала майстра.Мені мощастило,бо подруга порадила хорошого спеціаліста,людину яка сама бачить що кому підходить і вгадує бажання.Потрібно принести фото плаття і тоді обирати образ,щоб все гармонійно дивилось.Пробну я не робила,але ми попередньо зустрілись і обговорили що це буде,але думаю обов"язково треба пробувати,особливо,якщо ніколи не працювали з даним стилістом.

8. gozefinka

gozefinka New Member

Така зачіска була в мене коли я ходила до сестри за дружку. Може не дуже видно. З однієї сторони плетіння, а з другої просто підібране. Приблизно таку зачіску я буду робити на своє весілля.

9. Надька

Надька Well-Known Member

в мене була на перший день трохи піднята зачіска, бо фата була аж до пяток і по іншому невиходило. а на другий день буда звичайна класична. теж було милою

10. violet

violet New Member

Пробна зачіска це добре, але не завжди допомагає.. ВІд своєї пробної я була в захваті, але в день весілля мені її вже не відтворили((, малюнок загубили, а так як стояв конвеєр з 5 молодих і всіх записали на 7 ранку, перебирати не було коли, зробили щось подібне до того, що я хотіла, й так якось воно було. Зачіскою я незадоволена, але твердо вирішила не псути собі настрою в цей день. Шкода було дивитись, як дівчатка плакали під кабінетом, чекаючи, коли ж нарешті попадуть в руки майстра, чи не найкращого у Львові, яка зробила з цього брудне здирання грошей. Хоча майстерності в неї не забереш, ще б трохи поваги до наречених, таких вразливих в день весілля..

11. Koketka

Koketka New Member

А у мене навпаки - пробну зачіску і макіяж я на розписку робила то собі не дуже подобалась, а в день весілля майстер ніби все так само робив тільки фата ще була, але виглядало вже набагато краще...

12. violet

violet New Member

Пробну я робила зазделегідь, можливо, й тому загубили, хоча салон такого рівня й за такі гроші не мав би собі цього дозволити. На розписку я теж в них робила, залишилась задоволеною, тут п.Ірі дякую, а от з весіллям вийшов ляпсус, але твердо вирішила, нехай там грім гримить, але то мені настрою і свята не зіпсує.
    А робила в славнозвісній Лаванді, хотіла не мати клопоту й бути впевненою, що все буде супер, не так сталося, як гадалось.. Тому дівчатка, навіть знаючи роботи майстра, ніколи не можна бути впевненими на 100%, казуси бувають різні

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Я тоже буду робити пробну зачіску, але майстер мене попередила, що не можливо зробити на другий раз ідентичну, завжди появляються нові ідеї які удосконалюють зачіску і роблять тим самим її красивішу

14. skarlet

skarlet Well-Known Member

Це не зовсім про зачіски, а про "аксесуар" до неї. Гарні капелюшки -таблетки, які цілком реально виготовити.
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

15. Lithium

Lithium Active Member

В мене родичка не давно виходила заміж, зачіску робила її якась там супер-пупер перукарша, короче вона заплатила 300грн, під загсом відлетіла фата, ну не повністю, але половина точно, купили заколки, прицепили, но до кінця весілля тої зачіски видно вже не було, все розлетілося. А пані яка їх зводила із перукарем, та то в тебе таке волосся жорстке, що нічого не тримається. Перепрошую та зараз не кам*яний вік є ж засоби різні для укладки, та все що хочеш є, тим більше за такі гроші. Моя думка, що зачіска нареченої перепрошую має "мертво" триматися, це ж не на годину.

16. Відповідь: Зачіска для нареченої

Заміж не виходжу, але зачіска цікавить(сестра одружується).
    Незнаю скільки часу шукаємо з нею майстра по зачісках. Були в Багірі (Таня). Вона сказала, що з візажем та зачіскою (це при тому що сестра хоче великі локони на довге своє гарне волосся, без особливих витребеньок + добре закріпити фату тобто досить просто) уф...відволіклася...так ця Таня нам сказала що може в гр 800-1000 вкладемся:khomyak:, далі були в Стеллі на Городоцікій там зачіска може 500-600 вкладемся і візаж може 250-300, в Монреалі за 1000 гр зачіска візаж....
    блін чи то я давно заміж виходила:d25: чи то всюди такі ціни:cesored::tanksmile:
    Пи.Си.В принципі може б і заплатили, якби майстер зробив те, що хочеш а головне ГАРНО:connie_pull-pigtail, а то наші перукарі у великій кількості тлумки, важко знайти хорошого...
    ...Хто залишився задоволений зачіскою(бо я своєю ні:bad::ireful1:) давайте координати БДЛСК

17. amurka

amurka New Member

я зараз вам фотку скину,як в мене було))
    робила на сихові,якщо щось подібне цікавить,то можу скинути тел. перукарні і імя майстра
    а ціни капець,я в шоці...
    я пробної зачіски і неробила,робила тільки пробний макіяж на розписку,бо в мене був в інший день..

18. zhabusya

zhabusya New Member

Ого, я щось від цін явно відстала, 1000 грн. за досить просту зачіску. А що тоді як що більш складне, наприклад планую якісь плетіння заспівають 2 тисячі, (я розумію що кожен майстер який досяг певних успіхів себе цінить але деш межа) а я дивуюсь що плаття за 2009 рук по 10 000 грн. то таке тільки в Україні з середньою зарплатою 1 500 грн.

19. VolnovaS

VolnovaS New Member

Що ж це таке мають зробити на голові за 1000 гривень.Думаю що це справа не в зачісці,а в перукарні.Моя весільна зачіска обійдеться мені в 350 гривень,і в хорошого майстра.

20. bilo4ka

Да ціни зараз сумашедші)) минулого року за зачіску+візаж заплатила 200 грн) І двовльна як слон. Маю довге волосся, хотіла його просто щоб гарно накрутили і причепили "намертво" фату. Перукарка все так і зробила, фату свекруха з дружкою ледь зняли в кінці весілля) То для чого платити більше? тільки раді того , що робиш зачіску в "крутого" майстра з "крутої" перукарні. Скажу, їхня крутизна деколи буває дуже відносна). не завжди, що дуже дорого вартує, того вартує. А люди якшо мають лишні гроші, то хай платять)