Discussion in 'Пляц забав' started by хельга, Dec 6, 2012.
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) від тарілки )) що допоможе в роботі?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) вишивка що подарувати на ДН другові?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) Огірок Кого чекати в гості?)
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) горнятко Чим запам'ятається завтрашній день?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) чебуреком ) Що взяти в подорож ?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) велосипед чим лікувати горло?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) серцем що допоможе забути всі неприємності?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) Сон Що мене чекає на морі?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) віник що в пукіна замість мізків?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) ковбаса з чого роблять цукерки?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) з варення)) з чого роблять ковбасу?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) З моря Яке буде літо?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) черепахове )) Що принесе мир?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) дощ що я б з'їла?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) Дощ!!! А що нас потішить після того дощу?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) мрія))) а хто переможе на Чемпіонаті з футболу?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) Море... А що допоможе від сонячного удару?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) Помідор... Що/хто чекає Вас сьгодні ввечері?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) Миша З ким я сьогодні гуляла?
Відповідь: Загадай слово, а потім зайди в тему (2) з дощем))) на чому варто їхати відпочивати?