Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж чота ржу секс до весілля - то не заплямував, а якби діти від того самого нестидного сексу з"явились - то ганьба! Пріоритети - зашибісь. чесно, йому просто повезло, бо діти з"являються і при таких розкладах теж.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Марійцю, респект і уважуха. Бо я ото думала чи то у мене з лижами щось невпорядку? Прям хлопи у нас якісь безвольні виходять. Навіть не контролюють куди що своє пихають. Сорі, за грубість.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж для дівчини, що хитрощами намагалася завагітніти - так, не заплямував. Офф, але ви були би раді кожній дитині від кожного? Чи як плямуватися, так плямуватися по повній программі? Чи якщо люди, що дбають про те, щоб в них не народилася дитина до шлюбу (планованого чи навязаного) - то так погано? Живіть у реальності. В нашій реальності майже нема НЕсексу до шлюбу. Тож у даній реальності - так, це саме "не заплямував". Не треба прикидуватися такими святими. Багацько людей тут люблять перекинутися на сторону "ой я завагітніла до шлюбу, але це ж мені з неба ту дитинку дано". А якщо чоловік застерігається - то ганьба, животноє, тільки секс йому і потрібен. Не завши треба шукати винного. Добре, коли в парі хоч у когось голова на плечах є. Діти мають народжуватися не тільки в любові, а ще й бути "зробленими" у шлюбі. Це - повага до партнеру і дітей. Це приклад для дітей. Людям, які люблять один одного, не складно розписатися, поставити той штамп і потім працювати на результат. А не перевіряти чи зможуть вони разом дитиночку мати. Соррі, але дістала та однобокість у поглядах в таких ситуаціях.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Чекати з тим до весілля не розглядається? ПС. Так виглядає, що якщо аргументи вичерпались починаються нападки? Негарно. Ми говоримо з призми утримання і почекати. Ділити своє тіло з будь-ким, якось не дуже. Але... якщо вже ділиш своє тіло з кожним, то будь готова
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Не заплямував, падлєц! Попри всі старання заплямуватись! А Ви спите з кожним, соррі за персональщину?
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж на то є рада - спати тільки з тим від кого готова родити, і хто готовий мати з тобою дітей. не зрозуміла не спати з нею не пробував?
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Муж повідав, ще за нашої молодості, обкомовські дочки вирішили так простого хлопа скористати. Зловили, перев’язали, побавились... в результаті хлопець кінчився.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Було, було. Навіть за мої паміті було. Вони йому перев’язали так, що могло кілька ним користатись а потім лишили. Я не про зв’язування рук говорю, а про те, що йому яєчка перев’язали так, щоб ерекція зберігалась але сімевиверження не сталось. Він до ранку не дожив. Всяке було. Так само як і зараз всяке можна прочитати, бо ґвалтування існують як в сторону жінок так і в сторону чоловіків. За вашої молодості вже такого не було. ))) за нашої за сільськими хлопами ще полювали, правда я не знаю для чого... але було.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Не знаю таких, бо про таке не розповідають і не хвастаються, але дуже поважаю таких людей. Але хіба чекають, Маруся? І то не напади, ні в якому разі. То крик душі. Може, десь навколо вас ідеальний світ з ідеальними знайомими. В мене - ні. ---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ---------- вам цікаве моє статтєве життя?
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Чекають. Кожен робить свій вибір. Та тут не в ідеальності справа, а в переконаннях і небоязні не "йти в ногу со врємєнєм."
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Я собі уявила як то виглядало. Не можу втихомиритись від сміху. + 100000 .... Нині би теж не один так хотів, щоб його вполювали.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Та ви можете сміятись... В часи моєї молодості всі всім не так часто давали, як сьогодні. Проте історії такі були і якщо треба можу пошукати кримінальні зводки тих років. Ви поцікавтесь справді, і ви знайдете, що таке практикують і сьогодні, щоб продовжити ерекцію. Є спеціальні кільця які одягаються для того щоб не було швидкої еякуляції. Он тільки якщо засильно перетиснути той спермакорд, то довго не треба. Перетискається постачання крові, тканини відмирають, йде зараження крові і людина помирає, якщо вчасно до неї не подивляться. Смішно.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Зовсім ні, дівчино. Ми знаходимось в темі, де кожен допис про мораль його автора говорить. Продовжувати?
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж То капець, колись не було- людей "крило", тепер того бери не хочу і без перебору молоде/старе/село/місто, що аж вЕрне
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Чому тоді питали? І ви, і я, можемо тут відповісти що завгодно. Ви, ставлячи таке питання,, даєте привід задуматися над тим, чого воно вас непокоїть.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Ви не зрозуміли, я це знаю які наслідки. Але, то на кшталт "І сміх, і гріх !". Ну дійсно прикро, але так якось і кумедно з ін. сторони.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Очевидно, тре продовжувати. ) Завжди цікаво, з ким розмовляєш, тому й питала. Ваша позиція в цьому питанні дорівнює Вашій моралі. Мені від неї не гаряче, ні холодно, і мене не цікавить ні кількість Ваших статевих стосунків, ні їхня якість - тільки те, що у Вас в голові. Якщо маєте зайвий час... ) Ви от про однобокість пишете, а поміж тим планку порядності тієї дівчини тихенько опустили, вихваляючи порядність чоловіка. А її і там і там мало, по суті. Хоча... він одружився, принаймі за це знімаю капелюха.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Un.Known, зрозуміло, ви просто побавились, так начебто ненаговорюючи, але декілька разів вказавши на мою "мораль", яку самі собі нафантазували. Вам же за це ніщо не буде. Це навіть ніхто з адміністрації не буде вважати як "переход на личности" з вашого боку. Це така мила забавка.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Няшко, а Ви сюди приходите життя жити? ) Звичайно, я на Вас не наговорюю, який з цього толк. Я спиталась Вас без задніх думок, бо мені нецікаві теоретичні дискусії без знання точки зору опонента на конкретні речі. Якщо Вас це якимось чином зачепило - перепрошую ЩЕ РАЗ. Я не фантазую у таких випадках, мені шкода часу для цього. Моє питання до Вас вилізло тільки тому, що в мене слово "кожний" асоціюється з кожним зустрічним. Бо якось "кожний" не можу застосувати до свого чоловіка, наприклад, а так, звичайно - я коли лягала з кимось в ліжко, то це був той, з яким я припускала можливість зачаття.