Відповідь: Запіканки Сьогодні робила запіканку,так як залишилось трохи картоплі після приготування мясного салату,отже у форму викладала шарами:картопля різана тонкими плястерками,порей-кільцями,шинка невеликими смужками, печериці,броколлі все залите сумішю яйце+майонез+вершки+сир,зі спецій сіль,перець,паприка.
Відповідь: Запіканки Хочу поділитись з вами рецептом запіканки: фарш мясний(з цибулькою)-500 г. баклажани-3 шт картопля-6 шт помідори-3шт сир-250г соус"Бешамель" Баклажани нарізати кружочками і пополоскати в соляному розчині в розрахунку 1 ч.л. солі на 1/2 ст. води. Розчин злити.Обжарити баклажани з 2 сторін на олії.Вистудити. Картоплю порізати кружочками, посолити і обжарити на сковороді до готовності. фарш обжарити на сковороді, змішати з обжареною цибулькою, посолити, поперчити. Помідори порізати кільцями. Викладаєм шарами в гусятницю: -картопля -фарш -помідори -баклажани Шари чергувати, поки не наповниться кастрюля. Зверху залити соусом, посипати тертим сиром і запікати в духовці біля години.
Відповідь: Запіканки Робила я вчора таку http://relax.ua/kulinar-recipies/che...ekanka/lang/ua запіканку, але з смородиною. Смачна получилась, але трохи кислувата, треба на верх щось солодке накладати.
Відповідь: Запіканки Я останнім часом часто готую запіканку з картоплі. В форму для запікання, змащену олією, викладаю картоплю порізану кружальцями - не дуже товстим шаром. Зверху ще даю трохи олії, перемішую. На картоплю - шар моркви півкільцями (чи потерти на великій терці). Солимо, перчимо, витискаємо смужки майонезу. Далі - шар м'яса невеликими шматочками (куряче та індиче філе готується швидко). Поверх м'яса - цибулька порізана півкільцями. Знову сіль, перець, трохи майонезу. На верх викладаємо шар печериць порізаних пластинками. Робимо заливку (небагато, з пів склянки) - змішуємо сметану, майонез, томатний соус і трошки молока. Заливаємо нашу запіканку і відправляємо в духовку. Печемо приблизно годину (пробуємо вилкою на готовність), в кінці притираємо твердим сиром і ще на кілька хвилин у духовку. Все! Можна смакувати! Ага, мало не забула! Останнього разу я брала свинину, але перед запіканням замаринувала із цибулею та спеціями, як для шашлика на кілька годин. І м'ясо викладала на самий низ. Було просто СУПЕР!
Відповідь: Запіканки Присіла я останнім часом на запіканки. Продукти не дорогі, роботи не багато, а значно смачніше нам а ніж картопляне п"юре наприклад з курячою відбивною. Сьогодні готувала з картоплі і начинка була з курки, грибів, моркви, цибулі, помідорів. Зверху багато тертого пармезану і свіжий кріп. Смакота. Ще якось робила з картоплі, а начинку робила з цибулі, моркви та капусти. Це все тушила в томатному соусі. Також було дуже смачно.
Відповідь: Запіканки Поділюся гарним рецептом запіканки - знайшла вчора в інтернеті. Звичайно, я не дуже дотримувалася рецепту в плані ваги картоплі і цуккіні , напевно їх таки було більше. Та й не було в мене стільки видів сиру - обійшлася одним пармезаном. Але соус робила за рецептом - дуже смачно! Думаю, майоран зіграв не останню роль Запіканка з картоплі і цуккіні Необхідні інгредієнти на 4 порції: 1) 500 г картоплі; 2) 300 г цуккіні; 3) 60 г вершкового масла; 4) 40 г сиру фонтина чи емменталь; 5) 40 г пармезану; 6) 30 г муки; 7) 1 гілочка свіжого майорану можна 1 ч. л. сушеного; 8) 1 ст. л. панірувальних сухарів; 9) мускатний горіх; 10) мелений чорний перець, сіль до смаку. Для соусу бешамель: 1) 2 ст. л. вершкового масла; 2) 2 ст. л. муки; 3) 1/2 л молока; 4) мускатний горіх, соль. Приготування. Картоплю помийте, відваріть в мундирі до напівготовності. Почистіть. Наріжте картоплю і цуккіні кружечками. Натріть пармезан і фонтину. Змажте вогнестійку форму вершковим маслом (60 г), посипте панірувальними сухарями. В формі розкладіть рядами по черзі картоплю і цуккіні, поперчіть і посоліть. Овочі посипте половиною тертого сиру і майораном. Соус бешамель: розтопіть в каструлі вершкове масло, додайте муку і змішайте добре, щоб не було грудочок. Зніміть з плити і через 1 хвилину додайте молоко. Поставте на плиту і варіть 10 хвилин, постійно перемішуючи. Посоліть, додайте тертий мускатний горіх. Духовку розігрійте до 200°С. Овочі полийте соусом бешамель, посипте рештою тертого сиру і запікайте в духовці 30-35 хвилин. Пармезан можна замінити іншим твердим ароматним сиром, а фонтину - солодкуватим німецьким чи голландським сиром: маасдам чи дамталер.
Відповідь: Запіканки А я хочу поділитися рецептом рисової запіканки, яку ми з моїм малюком дуже любимо. Цей рецепт правда видумала я сама, але виходить дуже смачно. Спочатку варю десь з 2 склянки рису щоб був густий, якщо виходить рідкуватий, то відкидую ще на друшлак. Потім гарно збиваю міксером 4 яйця з цукром (цукор кому як смакує, можна робити ледь підсолоджену, а можна сильно солодку), я даю десь з пів склянки, щоб малому не дуже солодке було. Потім виливаю в форму в два шари, між них кладу яблука і в духовку. Отакий простенький рецептик, зато дуже смачно. Замість яблук думаю можна покласти якісь інші фрукти, чи ізюм.
Відповідь: Запіканки Дуже простий і швидкий рецепт - запіканка на батоні різані помідори, різана ковбаска і збиті яйця цю суміш викладаємо на шматок батону ,і перевертаємо швидко на гарячу пательню ,притискаємо , щоб схопилося яйце, і зверху трохи посипаємо тертим сиром, накриваємо кришкою ,запікаємо 5-7 хв.
Відповідь: Запіканки хтось може мені розказати, як правильно це зробити? Можна, н-д, заморожене масло швидко потерти і тоді вилкою розмішати з рештою інгрідієнтів? І як його викладати в форму, щоб рівномірно получилось? Я ізюм додаю в рис, а посередині можна ще покласти кружальця бананів і змастити тоненько медом, тож дуже смачно
Відповідь: Запіканки Дуже люблю отаку просту запіканку але роблю без пропорцій. На бритванку кладу нарізану картопельку, мяско, помідор перець солодкий можна і цибульки, і моркву, спеції, зелень, чуть води і олії. час від- часу помішую, або щоб немішати накриваю фульгою. наприкінці готування наверх шаром натерти сир. І залишити на 5-8 хв.
Відповідь: Запіканки Сирник а- ля Чізкейк з подвійною глазур'ю інгредієнти: Для основи: 200 г пісочного печива , типу « Ювілейне» 40 г вершкового масла 1 яйце для начинки: 200 г жирного сиру (у мене - 9 200 г жирної сметани (у мене - 25 3 яйця 3 ст. ложки цукру для глазурі: перший шар 1 банка вареного згущеного молока ( 350 г) 50 мл вершків ( 10 30 г масла другий шар: 1 плитка молочного шоколаду 30 мл вершків 30 г масла Приготування: 1.В цей раз мені хотілося , щоб основа була не зовсім пісочної , а більше бісквітної і не кришилася особливо , коли нарізати буду готовий торт , саме тому додано яйце. 2.Ітак , печиво розкришити (можна руками , можна в блендері , можна покласти в мішок , накрити рушником і постукати по ньому качалкою ; я взяла товкач від своєї ступки і їм , прямо в мисці , растолкла ) . 3 ) Додати розм'якшене масло і вбити яйце , добре вимісити . 4.Готовое «тісто» відправити у морозилку на 5 хвилин , щоб трохи « зчепилося ». 5.Дно рознімної форми викласти пекарської папером. Духовку нагріти до 200С. 6.Тесто дістати з морозилки , розподілити по формі. Стінки намагайтеся робити вище, щоб потім для всієї начинки місця вистачило 7.Распределілі - знову в холодильник хвилин на 30 , або , якщо часу не багато вільного , то в морозилку , хвилин на 10 8.По витікання указананного часу , форму з тестом дістати з холоду і відразу ж відправити в розігріту духовку. Випікати хвилин 8-10 . 9.Винуть , трохи остудити . Температуру в духовці знизити до 180С 10.Пока основа випікається , готуємо начинку : сир , яйця , цукор викласти в миску і збити блендером (або в міксері , або протерти через сито сир , а потім змішати зі збитими яйцям і цукром). В кінці додати сметану і ще раз збити. Маса вийде рідкою і повинна бути без грудочок 11.Виліть начинку на тісто -основу , випікати на водяній бані 40-50 хвилин. Дістати , ножем « пройтися » уздовж стінок , відокремлюючи від них (якщо припеке ) пісочний корж. Це дозволить уникнути тріщин на поверхні торта. Остудити спочатку при кімнатній температурі, потім - у холодильнику години 3-4 12.Форму необхідно щільно обернути фольгою , щоб уникнути попадання води у всередину. Поставити її на деко ( у форму для запікання або сковороду , т.е в тару , більшу за розміром , ніж та , в якій випікаєте сирник . 13.Я поставила в сковорідку. Наповнити деко гарячою водою , так , щоб вона доходила до середини форми з тортом. У такому вигляді всю конструкцію відправляємо в духовку. Порада: спочатку деко помістіть наполовину в духовку , а вже після наповнюйте його водою , в іншому випадку ризикуєте всю воду пролити , поки донесете . 14.Глазурь : поливати глазур'ю потрібно вже добре остиглий сирник . 15.В кухлик / каструльку наливаєте вершки , кладете згущене молоко і масло , помішуючи , нагрівають на середньому вогні , поки маса не стане рідкою 16.Немного остуджуєте , виливаєте на торт і розрівнюєте . Даєте остаточно охолонути (можна в при кімнатній температурі , можна в холодильнику , можна в морозилці. 17.В цей час готуєте другий глазур за тим же принципом : шоколад покришили в каструльку , додали масло , вершки , помішуючи , нагріли , поки маса не стане рідкою і однорідною. Остудили , вилили поверх згущеного молока . Дали застигнути ( з такою глазур'ю я цей чізкейк робила , подивіться, якщо наочний приклад потрібен 18.Теперь можна сирник акуратно вийняти з форми і подавати
Відповідь: Запіканки в запіканки кладуть сиру чи варену картоплю? ))) і мяско сире чи варене? а решта продуктів моркву, цибульку на сковороді тушкувати чи все сире? Дякую