Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

наторелло,а шо воно таке?

2. natorella

natorella Well-Known Member

еуфорбіум композітум - аерозоль Хеллівський

3. Oля м

Oля м миється в бані

можна також до носика АкваМаріс,а від кашлю дуже помагає сироп доктора Тайса Подорожник,хоча там пише шо давати тільки з 2 років,але це неправда можна з народження,я давала малій було 2 місяці по пів чайної ложечки 3 раза в день,за 2 дні кашель пройшов!!!

4. natka75

natka75 Well-Known Member

У нас теж минулий тиждень почався з сопель, в середу малий з татком поїхали до свекрухи,і там почав кашляти мокрим кашлем, в суботу дитина моя вся в соплях і з кашлем, але без температури,макс.37 було, очі сльозяться, ну думаю ось почалося..., а це вихідні, ніякого лікаря там, то ми всю суботу-неділю інтенсивно лікувалися народними методами - чай з липи і шипшини, мед, малина,настоянка з сосни від кашлю,промивали ніс водою з чуть содою, капала саліном, видували що 5хв,капали дитячою сечею, на ніч часник і цибулька нарізані коло ліжка.В понеділок був лікар, виписав Амброксол = відхаркуючий засіб, і каплі для очей від коньюктивіту,то вже ввечері малий почувався краще набагато.

• Подобається Подобається x 3
  5. Женічка

були ми в лікарки.
    антибіотиками погрожує,каже горло страшне..... знов все з початку.....
    завтра йдем здамо кров з пальчика,і до лора сходимо......

• Подобається Подобається x 5
  6. Іруня

Іруня Well-Known Member

ДО речі, в нас все так самісінько починалося... Тиждень ніс просто не дихав: ні пити не могла, ні спати, бо страшно хропіла. Наступний цілий тиждень - зелені соплі. Після того ще два тижні - рідкі соплі + страшний кашель. От так цілий місяць не було спокою. І що то таке?
    Помогли в основному фізпроцедури. Не затягуй з тим , Женя.

І ми антибіотик приймали ( Сумамед ). Мала так страшно кашляла ночами, що думали, що то вже запалення.

Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2009
  7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, прошу поради....
    Хоча вже писалось і не раз про це, не маю часу лопатити зараз форум .....
    В малої нашої на першому тижні життя ми нащупали на шийці з лівого боку горошинку, лікарка сказала що то лімфовузлик і ми якось заспокоїлись ( я про це вже також писала) і от на днях чоловік знов його нащупав, він ніби в тому самому місці але я щось думала що він вже зменшився а його, ту горошинку, видно тепер вже очима, коли мала голівку нахиляє в сторону, то видно під шкіркою горбочок і таку горошинку там, не прям під самою шкірою, а там під слоями шкіри.....може я зря панікую але мені щось то дуже дуже не подобається..... нам тепер з малою куди? до ендокрінолога? чи одразу на УЗІ подивитись що то таке? якщо на УЗІ то куди? щоб нам там добре подивились і все толково розказали?
    В чоловіка пару років тому видалии вузлик на щитовидці.... і я тепер так боюсь всяких тих горошинок....:girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 2
  8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

вже писала не раз про неї...сходіть до Дунілової.вона антибіотики дає ну в дуже крайніх випадках,в основному лікує гомеопатією.вона лор

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Оленка,Женічка зі Стрия :girl_in_dreams:.

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мене питання: чи нормально, що дитина в нашому віці (майже 5 міс) здригається від різкіших звуків? Якщо раптом хтось закашляє поруч або трохи підніме тон то він аж підскакує.Спить вночі спокійно. В нас недавно був випадок коли свекруха прикрикнула в розмові поруч з дитиною і він дуже розплакався, а вона каже, що це ненормально.

11. Женічка

ох ці свекрухи :girl_devil: :girl_crazy:

якщо ви кажете,що дитина вночі спить спокійно і вас ніщо не насторожує - не переймайтесь.
    і дорослх увісні добряче підкидає від всяких там криків.
    прислухайтесь до дитинки.

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

В нас досі таке буває. При одній умові - він сам, а не на руках. Може розплакатись від крику, пилососа, кавомолки і т.д. А коли на руках, то герой - тільки зацікавленно дивиться, що ж там таке шумить :)

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В нас також таке було, навіть коли я тримала на руках і раптом пчихнула, малий підскакував і зразу плакав. Потім все пройшло, а тепер він навіть перекривляє, коли хтось пчихає або кашляє.

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Та власне, що від переляку не плаче, а просто здригається. І коли просто лежить і коли на руках. Скоріше за все, я просто зациклилась і вишукую те, чого немає. Бо в мене активна, "общительная" і майже неплаксива дитина.

• Подобається Подобається x 1
  15. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

облазила вже всі інстанції.
    у Яни асиметрія тіла, одна нога довша і по товщині ноги суттєво різні, а ше нема шиї і чогось там у тій шиї, і хрящики замість костей, бо бракне якогось ферметну (лінь зараз у карточку дивитися). Одні рекомендують якісь паски і фіксатори тому подібні, в Козявкіна кажуть шо всього позбудуться і вилукують масажами.
    Може, ше ви шо порадите? дякую.

16. Натуля

Натуля Well-Known Member

Колись одна знайома розповідала, що в її старшого сина були проблеми з кістьми коли він був немовлятком, чогось там в них бракувало. Так от вони вилікували малого відваром з яловичих суглобів. Кожного дня вони брали свіжі суглоби і відварювали бульйон до желеподібного стану і в цьому купали дитину. А ще щось подібне чула недавно по телевізору про курячі кісточки і там здається це потрібно було приймати. Може спробуйте пошукати про це інформацію, а раптом вам допоможе?

17. natka G

natka G Well-Known Member

А я Вам , adriasiya пораджу їхати до Козявкіна. Це досить хороша клініка, вже добре зарекомендована. Мої знайомі так тягнули з поїздкою, лікували травами, ходили до різних шарлатанів, вгробили час і гроші... Дитина тепер інвалід, а може все склалось б інакше. А трави Вам і там порадять! Успіхів!

• Подобається Подобається x 4
  18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ми перший раз в житті прихворіли.... маєм соплі.... звідки - поняття не маю, може змерзла на вулиці, може тато десь бацилли приніс. З носа тече, пчихаємо гірляндами з обох дирок, температури немає. Що робити?
    Закапала їй перед сном розведений з водичкой сік каланхое - пропчихалась моя дитина, але зараз чую знов в носі булькає. Закапувати щось в ніс - це істерика, а витягати тою штучкою для відсосу соплів -то вообще...
    Як ті соплі лікувати? и особливо ніяк - самі пройдуть?

19. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Основне щоб соплі не загусли, бо буде зле. Має бути не сухе повітря вдома і як є можливість, то гуляти. Шмаркайтесь, я свого часу з цього зробила гру - всі вдома шмаркались в хустинку. Ви правда ще малі, може не получатись, але спробуйте.
    Якщо спить і їсть цицю без проблем і не закладає, ніс дихає, то мало б бути все добре. Інакше треба бути уважнішим, промивати соленою водою, щоб розріджувати густі соплі.
    Пильнуйте! Бо, як писала Ука, ніс - то святе!

Останнє редагування: 4 Жовтень 2009
  20. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

В нас теж носик забитий,вночі нервовий бо і цицю їсти і дихати якось не виходить,промиваємо но-солькою,проторгол було б добре,але десь подівся з усіх аптек,немає з чого його робити,от біда. А він нам найкраще помагав((((

Статус теми:
Закрита.