Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. fiesta

fiesta Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

У моєї доі сьогодні обаяила почервоніння на нижній повіці у самому внутрішньому кутику ока. То може бути якась інфекція чи ячмінь (не знаю як він починається)... Треба до лікаря звертатись?

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В мене Тадейко сьогодні вночі коли спав весь час постогнював. Чи це нормально?

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

до лікаря сходіть, а ще краще до двох. тільки не до таких, які зразу лякають маму. у нас схоже було, розповзлось на всю повіку - я все боялась, що то ячмінь - потроху його гріла, але потім зрозуміла, що то не він і ми пішли до лікаря - вона сказала, що то не ячмінь, а таке у діток буває. тобто таке буває будь-де на тілі, а в нас просто на повіці. виписала крем - просто дуже масний крем. я трохи ним мазала - ніякого результату. потім за кілька місяців саме зійшло.

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

не знаю, чи нормально, але моя часто крехче-стогне (або какає, або їй щось сниться), часом злегка пищить

5. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

У моєї малявочки з"явились прищики в зоні шийки, біля вушок.
    Виглядають приблизно так, червоненькі, а на кінчиках біленькі, такі.
    Хвилююсь, часом чи не алергія якась (на щічках вже немає нічого, перед тим було трошки червоненьких прищиків, внаслідок того, що мама трохи переборщила з ягодами..)
    Чи може це пітничка ?

6. invisible

invisible Well-Known Member

Не хвилюйтеся, це акне немовлят. Ми всі майже через то проходили. Воно буває переважно у віці 3-6 тижнів, проходить само, лікування не потребує.

7. tanchyk

а не могла дитинка себе царапнути?

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

а не могла дитинка себе царапнути?

8. Likysja

Likysja Well-Known Member

Дівчата не знаю куди написати, тому пишу тут. Сьогодні були в педіатра з жовтушкою дитині майже 2 місяці і вона почула шумок в серці, відправила нас на узд а там сказали що в нас 3,7 мл рідини в перекарді написали в заключені підозра на перекардит потім зробили ренген і ніби нічого не виявили але все рівно потрібна консультація кардіолога. Може хто з таким стикався розкажіть що це таке, куди з тим звертатись і на скільки це серйозно?

9. tanchyk

Доки ви купали в кип"яченій воді? Пупчик у нас уже зажив.

10. natorella

natorella Well-Known Member

меншого ВЗАГАЛІ не купала
    перший місяць - гігієнічний душ
    а перший раз покупала просто в воді з-під крану (навіть без травок) після місяця

11. SoLana

SoLana Well-Known Member

До кардіолога дитячого, у дітей до року можливий шум в серці, який в багатьох випадках не несе ніякої загрози, але для підтвердження варто обстежитися. В моєї доні теж педіатр почула шум, кардіолог оглядала і сказала що це нормально, т.з. фізіологічний шум.

12. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Ми купали доки пупчик не зажив. Але щоразу після каків під краном мили і до того.

13. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Дівчата, мій уже декілька днів покашлює. Але дивний такий кашель - коли спить, гуляє, просто лежить - не кашляє взагалі, а от коли бавиться або активно дьоргає ножками і ручками, то може кашлянути раз-два. Температури немає, нежиті теж, малюк активний і веселий. Як кажете, краще йти до лікаря, щоб послухала легені чи такий кашель є можливим для діток такого віку? Можливо це якось із тим пов"язано, що слюниться він сильно?

14. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

може й через це, мій малий якраз в місяці 3 почав слинитись, то інколи слина йому в горло попадала і він відкашлювався.

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Може... Мій десь перед 3 місяцями почав слюнитись,то інколи і давився ними, відкашлювався. А так покашлює періодично. В педіатра були в 3 і 4 місяці - слухала, зауважень нема. Та і я не кіпішувала, бо бачила що через то.

16. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Мій чоловік також каже мені заспокійся, що його якби щось боліло, то він би плакав і часто кашляв, в тому числі і вночі. Але в мене такий переляк стосовно усього, що стосується здоров"я малюка:).

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Та у мене теж був "момент слабості" через той кашель, але швидко пройшло :) Просто логічно розумію, бачачи які він бульки пускає і які потоки, що то звичайне відкашлювання бо нема ще виробленого автоматизму :)

18. fiesta

fiesta Well-Known Member

В моєї доні пупчик зажив давним давно. Але я бачу, що там всередині є залишок такої ніби засохлої шкірки, яка не відвалилась чомусь... Педіатр каже, що то нормально.
    Але чому там ще досі не чистенько? В когось таке було? То нормально?

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І в мого Сашка таке. Стогне, кряхтить, крутиться...

Порадьте, що робити з сопельками.:girl_flag_of_truce:
    В малого десь аж в носоглотці булькають, коли спить. І то переважно вночі.
    Педіатр сказала закапувати соляний розчин. Закапую, ніц не дає. Аспіратором пробувала витягувати, не виходить.
    Вологість вдома нормальна, провітрюємо щоденно кімнати.
    Переживаю, щоб гірше не стало, та і спить так неспокійно напевне через носик...

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

фізіологічний нежить? перечекати.

Статус теми:
Закрита.