Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Bize

Bize Well-Known Member

Протягом цього УЗД тільки раз міряли, просто я порівняла, що на 12 тижні було 148 ударів, а зараз так мало((

2. zetta

zetta Well-Known Member

заспокійтесь , то так все індивідуально. Ну хто що може сказати тут? Завтра лікарка все послухає і розкаже, кажуть що серцебиття на узд не таке правильне як на доплері чи на чому вони там міряють.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Якби було все так зле, то думаю вони б наполягали на тому, щоб вас негайно оглянув ваш гінеколог. Якщо ніхто паніки не робив - то і ви не переймайтесь, то вам не на користь. Завтра підете і з лікарем у всьому розберетесь.

• Подобається Подобається x 1
  4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Побачила в себе щось схоже:sad: відчуваю тиск в промежині, термін не малий вже, 34т. І не прищики, а у двох місцях вени такі трохи збільшені. То зараз щось робити чи дивитись чи пройде після пологів? Як думаєте?

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

думаю, що зараз Ви і так нічого не зробите. Більше відпочивайте лежачи. Робіть все для свого комфорту. Підчас пологів за венами буде дивитись акушерка, а після - скоріше за все, мине без сліду. От тільки якщо ще схочете діток - 99%, що варикоз буде супроводжувати всі вагітності

6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

дівчата, потрібна ваша думка щодо вживання антибіотиків.
    В сечі виявили підвищений ріст streptococcus agalactiae та enterococcus faecalis. Лікар сказала, що це може привести до поліневриту у вагітної і призначила антибіотики ампіциліну, до яких є чутливість. Наскільки це виправдано і чи дійсно ризик запалень і ускладнень від цього є високим? Лікар сказала, що на плід ліки впливу жодного не мають, а це необхідно пролікувати. чи дійсно можна вживати такого роду препарати під час вагітності? вагітність - 22 тижні.

7. preciosa

А підвищений вміст - це скільки? Не вказано?

8. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

streptococcus agalactiae - 5 х 10*6 КУО/мл
    та enterococcus faecalis - 5 х 10*6 КУО/мл

9. preciosa

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Delfy

Delfy Well-Known Member

я теж про не нещодавно питала тут на форумі, вичитувала в неті, бо також не попадала в ці "норми". це в сестри було - на 17,5 тиж - ЧСС дитини - 137 уд/хв. Лікар сказав, що серце найкраще і найточніше слухати на терміні 20-22 тижні, бо раніше ці показники не є такими, які вважають за погані чи точні. Ну і до того ж, в тому ж неті пише, що норма - від 140 до 160, але і відхилення до 25 од. теж вважається нормою. Тому щодо цього - наразі не панікуйте, і візьміть собі до уваги, що можна переслухати через 3 тижні (21 повний тиждень). В сестри саме так і було - на 17,5 - 137 уд, на 21,5 - 148 уд
    --- дописи об"єднано, 22 Липень 2016 ---
    я не дуже компетентна в цьому, не лікувати зовсім - мабуть, теж не вихід.. Якщо є вже визначена чутливість до антибіотику - деколи користь від лікування перевищує ризик.. Це все ж нирки, щоб потім не запустити і ще гірше не було, адже навантаження на нирки щораз збільшується..
    Може, дівчата Вас більше в цьому проконсультують..

11. fillette

fillette Well-Known Member

Що можна випити від болю в шлунку? Маалокс, ромашку? Напевно гастрит дає про себе знати.

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мені но-шпа допомагає.
    Якщо можете випити - то можна і ромашку спробувати, я зараз взагалі ніякі чаї, трави пити не можу(

13. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

А в мене місячні почались. Чи не за швидко? Дитині 3 місяці і 19 днів.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Оптимістично Оптимістично x 1
  14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Норма. Кажу, як мама, в якої КД після пологів (КР) почались за 1 міс.і 3 тижні.

15. Judice

Judice Закохана в гори ))

Народ поможіть. Сьомий тиждень вагітності. Певно чимось отруїлась, кілька разів рвала, болить живіт. Як собі помогти? Пю воду і через кілька хв вириваю, певно вже з жовчю, бо гірке..

16. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

А ви на ГВ чи на штучному? Зрозуміло, що у всіх по-різному, але ми на виключному ГВ, а в мене вже два дні коле лівий яйник. В лікаря була після пологів - все в нормі. От думаю, чи не овуляція часом. За два тижні знатиму точно, але так би не хотілося тих КД влітку. Ой, як згадаю.... Бррррр.

17. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Викликати швидку!

18. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@OxyFoxy на ГВ. Але якісь ті КД були не довгі, я б сказала, що пів дня і далі мажеться.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

19. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Може то не КД. Давніше десь дівчата писали, що один місяць помазалося і продовжилася лактаційна аменорея.

Надіслано з мого IQ4502 Quad

20. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Пийте сольові розчини: хуману, регідрон і т.п.

Sent from my X9180 using Tapatalk